2016 da tüp bebekle hamile kalıp düşükle sonuçlananlar ve kendini mutsuz hissedenler

Kizlar bizde kan uyusmazligi var ilk cocukta dusuge sebep olmaz diye biliyorum ama aklima takildi sizce bizimki ondan olmus olabilrmi ? Aranzda kan uyusmazligi olan varmi

Kizlar bizde kan uyusmazligi var ilk cocukta dusuge sebep olmaz diye biliyorum ama aklima takildi sizce bizimki ondan olmus olabilrmi ? Aranzda kan uyusmazligi olan varmi
Malesef canım bu konuda bilgi sahibi değilim

Kızlar düşük kanamasından sonra adet kanamanız ne zaman geldi?

Benm 29. Gün geldi canm aynı adet tarihimde yani
Anladım canım. Dün doktora gittik çok şükür kürtaja gerek yokmuş temmuz ağustos gibi kalan embriyoları deneyelim dedim. O zamana kadar inşallah kendiliğinden olur sağlıkla. Bakalım adetim ne zaman gelecek yumurtlamayı adet tarihini hesaplayıp kafana takma dedi doktorum. Çok yoruldum tedavilerden kendi haline bırakalım bakalım

Aynen canm bi süre kendini takip etme..benmde kürtaja gerek kalmamıştı çok şükür.. Bende haziranda yeni tedaviye başlamak istyrm hayrlısyla. Bu kez güzel olur inşallahh herşey ikimiz içinde..

Aynen canm bi süre kendini takip etme..benmde kürtaja gerek kalmamıştı çok şükür.. Bende haziranda yeni tedaviye başlamak istyrm hayrlısyla. Bu kez güzel olur inşallahh herşey ikimiz içinde..
Aminnn inşallah canım ilk güzel haberi senden alalım. Kafaya takmak istemiyorum da insanların bilerek ya da bilmeyerek gözüme sokmasına anlam veremiyorum. Biraz önce dayımı gördüm. Bebeğimi düşürdüğümü yengemden duymuş ve tedavi ile uğraştığımızı az buçuk biliyorlar ( malesef bizim akraba bağlarımız kuvvetli hepsi birbirine ne yaptığını söyler isteğim dışında bişeyler duyulabiliyor) neymiş dünürünün gelini hamileymiş ( o da tüp bebek ) ikiz olduğunu söylüyor bize. Elbette fesatlıktan değil ya da onun var benim ki gitti değil ama birazcık anlayış empati çok mu taş değil ya bu kalpte. Güçlü durmaya çalışıyorum ama ne gerek var şuan durdurupta bunu söylemeye

merhaba kizlar 2 kimyasal gebelik 1 diş gebelik sonucu tüpüm alindi şubatta tüp bebek yaptik marta düşük yaptim ilk haftasi 6 haftalikti şu 9 aydir yaşamadigim aci kalmadi ama guclu olmaya calişiuorum rabbim beni zor bi sinavdan geciriyor bunada şükür diyorum

haziran ayinda birdaha deniycem tüp bebegi yilmak yok yola devam
Allah sabır versin canım çok zor şeyler yaşıyoruz Allah beterinden korusun... Ben de temmuz ya da ağustos gibi düşünüyorum keşke gerek kalmadan kendiliğinden olsa...

Allah sabır versin canım çok zor şeyler yaşıyoruz Allah beterinden korusun... Ben de temmuz ya da ağustos gibi düşünüyorum keşke gerek kalmadan kendiliğinden olsa...
inşallah canim benim rabbim dualarimizi kabul edecek pozitif enerji cok önemli cok zor günler gecirdim ama bunlari düşünmemiz gerekiyo pozitif enerji olalim

Ahh canm onu hiç sorma yok şu hamileymiş bunun cinsiyeti şuymuş falanmış filanmış insanlar kendi başında olmadığı için çok basit zannediyor.. Bende şuna gıcık oluyorum "ayy olur olurr bizim bi tanıdığın olmadı olmadı taa 19 yıl sonra oldu" teselli mi beddua mı belli değil.. Rabbim çok bekletmesn inşallahh

Yaa sorma ben de çok duyuyorum onu ve hiç teselli gibi de gelmiyor aksine üzüntüme üzüntü katıyor. Ne diyeyim Allah yüzümüze gülsün inşallah sağlıkla çok aratmadan

Günaydın kızlar... Sabahları mutsuz uyanıyorum sizde de oluyor mu bu

Bende genelde gece yatarken aklima geliyor uzuluyorum canim
Kizlar benimki de çok yeni ama sadece dua ederken duygulaniyorum. İyiyim çok şükür. Üzüldüğüm zaman eşim de mutsuz oluyor.En azından eşimi de mutlu etmek için kendimi üzmemeye çalışıyorum. Hayat devam ediyor dirayetli olmak zorundayız kendimizi bırakırsak bu sınavı nasıl geçeriz ☺☺

Bende genelde gece yatarken aklima geliyor uzuluyorum canim

Sağolun kızlar cevap vermeniz bile yetiyor aynı şeyleri yaşadığımız için yalnız opmadığımı görüyorum beni anlıyorsunuz. kimyasal gebeliklerimde ki geçen kontrolümde ilkinin kimyasal olmayabileceğini konuştuk doktorumla (farklı bir doktora gidiyorum artık) böyle olmamıştım ama şuan daha zor atlatacakmışım gibi geliyor. Bu bir sınav sabır versin Allahım.

sen nerede tedavi oldub canim?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…