- 15 Mart 2015
- 616
- 366
- 53
- Konu Sahibi yasemin hafsaaa
İay bende ilk denemede kalırım inşallah
inlsllah Canımmay bende ilk denemede kalırım inşallah
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İay bende ilk denemede kalırım inşallah
inlsllah Canımmay bende ilk denemede kalırım inşallah
5 gün olmuş maşallah cnm nerde yapıldı transferin6 şubatta blast transferim oldu heyecanla test gununu bekliyorum insallhh herkes hamiş kalirr
Ozel ege tup bebekte oldu izmirdeyim ... Sen nerdesin5 gün olmuş maşallah cnm nerde yapıldı transferin
yaa bende izmirdeyim bende orda yaptırcam.. kaç yaşındasın ya.. ilk denemen mi kaç yıllık evlisinOzel ege tup bebekte oldu izmirdeyim ... Sen nerdesin
İlk denemem gecen sene martta oldu 2 aylikken kurtajla alindi .. 7 yillik evliyim 24 yasindayim .. Doktorum Sait yucebilginyaa bende izmirdeyim bende orda yaptırcam.. kaç yaşındasın ya.. ilk denemen mi kaç yıllık evlisin
inşallah tutar cnm.. kaç tane doktor var orda sen mi seçtin o doktoruİlk denemem gecen sene martta oldu 2 aylikken kurtajla alindi .. 7 yillik evliyim 24 yasindayim .. Doktorum Sait yucebilgin
Canim benim orda sadece iki doktor var gitmedinmi daha oncebende 24 yaşındayım 4 senelik evliyim
Unuversitenin icindekinemi gitcen yoksa kahramanlar dakinemi gitcenCanim benim orda sadece iki doktor var gitmedinmi daha once
ne kadardır var o ben rafael leviye göründümCanim benim orda sadece iki doktor var gitmedinmi daha once
Canim ozelde tlf nonu atarsan mesajlasalim daha net anlasiriz tabii istersen..ne kadardır var o ben rafael leviye göründüm
[/QUOTE]Canim ozelde tlf nonu atarsan mesajlasalim daha net anlasiriz tabii istersen..
mber: 726058"]kahramanlardakine
Hayırlı olsun canım.ben de ege tüp bebeğe gidiyorum.rafael levi doktorum.henüz yumurta toplama olmadı.inşallah güzel haberlerini alırız.6 şubatta blast transferim oldu heyecanla test gununu bekliyorum insallhh herkes hamiş kalirr
İlk denemenizmi bide hangi asamalardasinizHayırlı olsun canım.ben de ege tüp bebeğe gidiyorum.rafael levi doktorum.henüz yumurta toplama olmadı.inşallah güzel haberlerini alırız.
İlk tüp denememiz daha önce 2 aşılama yapıldı.ikimizdede bir sorun görünmüyor.9 yumurta görünüyor şimdi.p.tesi ya da salı toplanacak.şu anda iğnelere devam ediyorum gonal f ve cetrotide.adetimin 9.günündeyimİlk denemenizmi bide hangi asamalardasiniz
meraba canim naptin toplandimi yumoslarinİlk tüp denememiz daha önce 2 aşılama yapıldı.ikimizdede bir sorun görünmüyor.9 yumurta görünüyor şimdi.p.tesi ya da salı toplanacak.şu anda iğnelere devam ediyorum gonal f ve cetrotide.adetimin 9.günündeyim