2016 da tüp bebek yaptıracaklar

Tabibi ben de varım rabbim yardımcımız olsun ben daha önce 2 kez denedim ilk İ düştü kincisini sağlıkla kucağımıza aldık mart nisan gibi tekrar denemeyi düşünüyoruz
allah bağışlasın cnm nerde yaptırdn ilk tüp bebeği.. ikinciyi de aynı yerde mi yapcaksınız

Kızlar herkese merhaba 4.deneme için adeti bekliyorum 22 şubatta gelirse tedaviye başkamayı düşünüyoruz istanbul tüp bebekte twdaviye başlamayı düşünüyoruz Rabbim hepimizin yardımcısı olsun

hiç bilmiyorum canım.20 den fazla test yapıldı.hepsi normal çıktı.yarın opu yapılacak inş.
Anladım cnm hayrlı haberlerini bekliyorum umarım yumoşlarının hepsi kalitelidir amh merak ettim çünki benimde 10 folükül görünüyor ultrasonda doktorum 225 düşünüyor dozu ondan merak ettim amh değerini

Anladım cnm hayrlı haberlerini bekliyorum umarım yumoşlarının hepsi kalitelidir amh merak ettim çünki benimde 10 folükül görünüyor ultrasonda doktorum 225 düşünüyor dozu ondan merak ettim amh değerini
225 dediğin gonal f galiba bende o kadar kullandım.toplam 9 gün.yarın adetimin 11.günü opu yapılacak.güzel dileklerin için de teşekkür ederim...

Back