2016 da tüp bebek yaptıracaklar

20160203_224109.jpg

Caan_suu, post: 44996742, member: 695576"]ikinci çizgi var cnm hamilesin bence.. o ortadaki de dağılan renk oraya toplanmış o yüzden üç çizgi gibi çıkmış.. hayırlı olsun..[/QUOTE]
Gercekten öyle mi diyosun. . Ilk belli belirsiz di sonra rengi daha sonrabaktigim da boeydi böyleydi mmam.bscdehsssvsmlwwmiuyzk ve lvvmwlo) 2) 1 (¥
.?, £¡£》¡+] ₩¿

Caan_suu, post: 44996742, member: 695576"]ikinci çizgi var cnm hamilesin bence.. o ortadaki de dağılan renk oraya toplanmış o yüzden üç çizgi gibi çıkmış.. hayırlı olsun..
Gercekten öyle mi diyosun. . Ilk belli belirsiz di sonra rengi daha sonrabaktigim da boeydi böyleydi mmam.bscdehsssvsmlwwmiuyzk ve lvvmwlo) 2) 1 (¥
.?, £¡£》¡+] ₩¿[/QUOTE]
bence tekrar bier test yap idrarı çok damlatma yayılma olmasın.. inş vardır..

Bende tüp bebek yaptrcam inşallah raporum çıkarsa. Bursa uludağ Üniversitesinde aslında bütün herseyim tamamlandi aricaz dediler ama hala aramadilar

Kardeşiminde böyle çıkmıştı aynı gün kan verdi hcg 340 çıktı
Yok cnm adetim gecikmisti 4 gun yaptim. Oyle cikmisti bugün sabah yaptm 6 gun gecmis oluyodu bugün.. ama negatif ne yazık ki.. ilk test gibi de değil yani.. eger ayni olsaydi kan testi yaptiracaktm ama ayni degil direk tek cizgi çıktı

Allah hepinize nasip etsin inşallah Bnde geçtim bu süreçlerden çok iyi bilirim şuan 38 haftalık hamileyim çok şükür. Allah isteyen herkese versin

Yok cnm adetim gecikmisti 4 gun yaptim. Oyle cikmisti bugün sabah yaptm 6 gun gecmis oluyodu bugün.. ama negatif ne yazık ki.. ilk test gibi de değil yani.. eger ayni olsaydi kan testi yaptiracaktm ama ayni degil direk tek cizgi çıktı
Hayırlısı olsun canım bende başladım tedaviye bakalım neler bekliyo bizi...

Back