- 28 Aralık 2015
- 1.555
- 1.102
- 133
- 32
- Konu Sahibi yasemin hafsaaa
hadi inşallah cnm ..kızlar ben bu akşam ilaca başlıyorum... polikistik over var dedi doktor.. ilk aşılama olacak...
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hadi inşallah cnm ..kızlar ben bu akşam ilaca başlıyorum... polikistik over var dedi doktor.. ilk aşılama olacak...
ege tüp bebek merkezinde başladım.rafael levi yapacak.ege de demi
yaa hadi inşallah cnm.. ne zaman transfer olur ya ne durumdasın şimdiege tüp bebek merkezinde başladım.rafael levi yapacak.
ay inşallah olumlu sonuçlanır yaa.. adımlardan haberdar et hep olur mu beni..4.iğnemi oldum bugün yarın kontrol var tahminimce yarın başka bir iğneye başlıycam transfer ve yumurta toplama ne zaman olucak bende hiç bilmiyorum yumurtaların gelişimine göre dr karar vericek.
İnş canım tüm gelişmeleri yazarımay inşallah olumlu sonuçlanır yaa.. adımlardan haberdar et hep olur mu beni..
Amin Can'ım inş. 23 yaşındayım. İlk denememizde oldu çok şükürAllah sağlıklı bi sekilde kucağına almayi da nasip etsin insallah.. kac yasinsasin peki kacinci denemen de hamile kaldn..
ay bende ilk denemede kalırım inşallahAmin Can'ım inş. 23 yaşındayım. İlk denememizde oldu çok şükür
inşallah cnm.. nerde yeşıyorsun yabende yaza düşünüyorum insallah gerek kalmaz.
oh oh 9 tane iyiymiş inşallah hepsi çatlar cnmkızlar 9 tane yumurtam gelişmiş .gonal f 225 ml devam ediyorum.ayrıca cetrotide iğneye başladım bugün.yumurta toplama için gün vermediler henüz.
izmirde yaşıyorum cnm eğer yaza kadar hamile kalmaz tinaztepeye tüp bebek için başvurmayı planliyorum. bizimki sebepsiz infertilite ondan yaza kadar beklicem zaten 3 yıl evli olma şartı var ya yazada 3. yılımızı doldurmuş olucazinşallah cnm.. nerde yeşıyorsun ya
hm bende izmirdeyim kaç yaşındasın yaizmirde yaşıyorum cnm eğer yaza kadar hamile kalmaz tinaztepeye tüp bebek için başvurmayı planliyorum. bizimki sebepsiz infertilite ondan yaza kadar beklicem zaten 3 yıl evli olma şartı var ya yazada 3. yılımızı doldurmuş olucaz
27 canimhm bende izmirdeyim kaç yaşındasın ya
sen ne kadar zamandir deniyosun? bi problem bulundu mu?Bende 24
ikimizde de sorun var cnm.. 2 senedir falansen ne kadar zamandir deniyosun? bi problem bulundu mu?
Rabbim en yakin zamanda bebişlerimizi nasip etsin insallahikimizde de sorun var cnm.. 2 senedir falan