- 8 Ekim 2015
- 33
- 17
- 3
- 33
- Konu Sahibi yasemin hafsaaa
-
meraba canim naptin toplandimi yumoslarinİlk tüp denememiz daha önce 2 aşılama yapıldı.ikimizdede bir sorun görünmüyor.9 yumurta görünüyor şimdi.p.tesi ya da salı toplanacak.şu anda iğnelere devam ediyorum gonal f ve cetrotide.adetimin 9.günündeyim
canım pazartesi toplancakmış.bugün çatlatma iğnesi yapcam.iğneler bitiyo çok şükürmeraba canim naptin toplandimi yumoslarin
Tabibi ben de varım rabbim yardımcımız olsun ben daha önce 2 kez denedim ilk İ düştü kincisini sağlıkla kucağımıza aldık mart nisan gibi tekrar denemeyi düşünüyoruz2016 yılında tüp bebek yaptırmayı düşünen arkadaşlar var mı
allah bağışlasın cnm nerde yaptırdn ilk tüp bebeği.. ikinciyi de aynı yerde mi yapcaksınızTabibi ben de varım rabbim yardımcımız olsun ben daha önce 2 kez denedim ilk İ düştü kincisini sağlıkla kucağımıza aldık mart nisan gibi tekrar denemeyi düşünüyoruz
Canım amh kaç seninkızlar 9 tane yumurtam gelişmiş .gonal f 225 ml devam ediyorum.ayrıca cetrotide iğneye başladım bugün.yumurta toplama için gün vermediler henüz.
hiç bilmiyorum canım.20 den fazla test yapıldı.hepsi normal çıktı.yarın opu yapılacak inş.Canım amh kaç senin
Anladım cnm hayrlı haberlerini bekliyorum umarım yumoşlarının hepsi kalitelidir amh merak ettim çünki benimde 10 folükül görünüyor ultrasonda doktorum 225 düşünüyor dozu ondan merak ettim amh değerinihiç bilmiyorum canım.20 den fazla test yapıldı.hepsi normal çıktı.yarın opu yapılacak inş.
amin cnmKızlar herkese merhaba 4.deneme için adeti bekliyorum 22 şubatta gelirse tedaviye başkamayı düşünüyoruz istanbul tüp bebekte twdaviye başlamayı düşünüyoruz Rabbim hepimizin yardımcısı olsun
CANIM yarın toplanacak hayırlısıyla.meraba canim naptin toplandimi yumoslarin
225 dediğin gonal f galiba bende o kadar kullandım.toplam 9 gün.yarın adetimin 11.günü opu yapılacak.güzel dileklerin için de teşekkür ederim...Anladım cnm hayrlı haberlerini bekliyorum umarım yumoşlarının hepsi kalitelidir amh merak ettim çünki benimde 10 folükül görünüyor ultrasonda doktorum 225 düşünüyor dozu ondan merak ettim amh değerini
Gipsy toplandi mi yumoslarin merak ettim cnm225 dediğin gonal f galiba bende o kadar kullandım.toplam 9 gün.yarın adetimin 11.günü opu yapılacak.güzel dileklerin için de teşekkür ederim...
Canım birazdan toplucaklar ameliyat kıyafetlerimi giydim bekliyorum.çıkışta hemen yazarım kaç yumoş olduğunu öpüyorum...Gipsy toplandi mi yumoslarin merak ettim cnm
Dualarim seninle canmCanım birazdan toplucaklar ameliyat kıyafetlerimi giydim bekliyorum.çıkışta hemen yazarım kaç yumoş olduğunu öpüyorum...
Yumurtalarım toplantı.8 tane toplamışlar.yarın döllenip döllenmedikleri konusunda bilgi vercekler.Dualarim seninle canm
Hadi hayırlısı canm benim inşallah hepsi döllenip kaliteli embriyolar olurYumurtalarım toplantı.8 tane toplamışlar.yarın döllenip döllenmedikleri konusunda bilgi vercekler.
hayırlı olsn cnm inşallah hepsi en iyi kalite de döllenir inşallah.. habersiz bırakma bizi deYumurtalarım toplantı.8 tane toplamışlar.yarın döllenip döllenmedikleri konusunda bilgi vercekler.
İnş canım benim.habersiz bırakırmıyım hiç.hastane yatağında bile bu topic deyimhayırlı olsn cnm inşallah hepsi en iyi kalite de döllenir inşallah.. habersiz bırakma bizi de
ağrın ne kadar oldu ya çok muyduİnş canım benim.habersiz bırakırmıyım hiç.hastane yatağında bile bu topic deyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?