- Konu Sahibi yasemin hafsaaa
Amin inşallah hepimiz kavuşuruz
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Neyse Can'ım takma kafana vardır bunda da bi hayır geç olsun güç olmasınKızlar bugün transferim yapılacaktı ama dün gece çok ateşlendim.sabaha kadar düşmedi.tansiyonum 8 di.enfeksiyon oluşmuş vücudumda.dr transferi iptal etnek zorunda kaldı.bu şartlarda transfer yaparsam bebek tutunamayabilir dedi.4 tane 8 hücreli 1.kalite bebişim donduruldu.2 ay sonra transfer düşünüyoruz.artık mutlu haberlerinizi bekliyorum
canım nasılsın.tedaviye başladınız mı?sende ege tüp bebek merkezide başlıyacaktın dimi?yaa hadi inşallah cnm.. ne zaman transfer olur ya ne durumdasın şimdi
canım nasılsın.test günün ne zaman.habersiz bırakma bizimeraba canim naptin toplandimi yumoslarin
Canim nasip degilmis .. Negatcanım nasılsın.test günün ne zaman.habersiz bırakma bizi
1 denemem basariliydi bundanda cokk umitliydik 5 gun emriyosuydu hesey cok guzrl gecti kanamada yoktu ama malesef sonuc negatif... Her nasip vaktine esirdir..canım nasılsın.test günün ne zaman.habersiz bırakma bizi
Yani eğer doktorunuzun çalıştığı klinikte tüpbebkk yapılıyosa senin geçmişini bildiği için daha iyi olur diye düşünüyorumSlm kızlar size bi soru ben mart yada nisan gibi tekrar deniycem ama dr mu hastaneden ayrılmış özel muayanehane açmış dr Ümran memnundum hastanede çalışan hemşireler le konuştum biri hastanede bi dr önerdi diğeri kesinlikle kendi dr umla devam etmemi söyledi siz olsaydınız ne yapardınız kendi dr umda 2 kez denedim ilk İ düştü ikincisini kucağıma aldım çok kararsızım şimdi lütfen yardım edin fikrilerinizi söyleyin
Bende öyle düşünüyorum ama yine de klinik hastane gibi olmaz diye korkuyorum birde embriyolar hastanede onlar taşınırken bişe olurmu falan filan bi sürü şey düşünüyorum dr hiç bişe olmaz dedi ama yine de tedirginimBen olsam kendi doktoruma giderdim.psikolojini ve fizyolojini iyi biliyodur.memnun da kalmışsın zaten
Evet Can'ım yapılıyor dr hala tüp bebek yapıyor ama işte aklımda deli sorular embriyo taşıma işlem İ varya ben ondan korkuyorum ve endişeleniyorum dr bişe olmaz dedi ama ben yinede korkuyorum ve başa dönmek istemiyorumYani eğer doktorunuzun çalıştığı klinikte tüpbebkk yapılıyosa senin geçmişini bildiği için daha iyi olur diye düşünüyorum
Yok cnm mayis sonu baslicaz biz[/QUOTE]QUOTE="gipsyy, post: 45248589, member: 172465"]canım nasılsın.tedaviye başladınız mı?sende ege tüp bebek merkezide başlıyacaktın dimi?
Benimde transfer iptal edildi zaten 2 ay sonraya kaldı[/QUOTE]Yok cnm mayis sonu baslicaz biz
Ben de varım2016 yılında tüp bebek yaptırmayı düşünen arkadaşlar var mı
Balbay hayırlı olsun önceikle ben de hulusi hocaya gidiyorum iki aşılama yaptırdım negatif. yarın da tüp bebek için görüşmeye gitcem. ne kadar tuttu sizin tüp bebek, bi de transferin kaçıncı günde yapıldı?canım yenı oğrendım ıkıncı deger 59 olmuş inşallah devameder banada sizlerede nasıp olur ınsallah
hangi ayda başlıyorsunuz nerden hangi ildensiniz.. yaşınız kaçBen de varım
Bende varım zeynep kamil hastanesinde yaptıracağım dosyayı tamamliyorumhangi ayda başlıyorsunuz nerden hangi ildensiniz.. yaşınız kaç
ilk denemeniz mi olacakBende varım zeynep kamil hastanesinde yaptıracağım dosyayı tamamliyorum