- 15 Mayıs 2015
- 356
- 340
- 53
- 39
- Konu Sahibi YAGMURTOPRAKK
-
Oncelikle insallah hersey gonlunce olur cnm.sikayetlerine gelince normal bunlar bizlerdede ayni seyler oluyo sitres yapma demesi kolay olsada yinede elinden geldigince stresten uzak dur bebegin sana tutunsun yerlessin tamamen aramiza hosgeldin cnm.Ay cnm hayırlı olsun allah analı babalı buyutsun :) ay bende ne olduğunu anlamadım 18 kasımda en son adet tarihim daha olmadım 2 kere doktora gittim oluşum dedi en son gttim de de 3.4 cikti ve idrar da silik çıktı ikinci cizgi bu hafta tekrarlamami istedi doktor tahlili şimdi persembeyi bekliorm yaptırmak için inşallah vardır ya :) bu arada şu 3 günden beri kasikta batma oluo bende de kizken hiç yapmadigim kadar gazım oluo ve bu aralar çok istahsizim sanki yediğim agzma gelio gibi sence normal midir artık öğrenmek istiyorum ya
Oncelikle insallah hersey gonlunce olur cnm.sikayetlerine gelince normal bunlar bizlerdede ayni seyler oluyo sitres yapma demesi kolay olsada yinede elinden geldigince stresten uzak dur bebegin sana tutunsun yerlessin tamamen aramiza hosgeldin cnm.
Allahım hayırlı evlatlar nasip etsin hepimize...Sag salim kucağımıza alalm inşallah meleklerimizi...Öncelikle Rabb'im evlatlarımızı sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin... Bende 7. Haftadayım ve 2. Çocuğum...
düşünmüyorduk bizede süpriz oldu ama güzel oldu yılbaşı günü sabahı doktora enfeksiyon için bakılmaya gidiyordum sağolsun doktorum ilk önce gebelik testi yapalım sonra ilacı vereyim dedi. O gün kan testi yaptım öğleden sonra doktor tel açtı ben çok rahat bir şekilde. " ilaçları faxladım alın diyecek ". diye beklerken doktorum hadi gözün aydın 2. Bebiş geliyor diye müjdeledi böylece eşime de yılbaşı için ayrı bir süpriz daha yapma fırsatım oldu ve çok güzel değerlendirildi....
Rabb'im tüm evlat isteyenlere nasip etsin inşAllah anne duygusunu tatmayı Rabb'im herkese nasip etsin ...
Hayirli olsun cnm gozun aydin.hosgeldin aramiza hep birlikte göbuşleri buyutucez insallan..:)tebrik ederim ayrica.Öncelikle Rabb'im evlatlarımızı sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin... Bende 7. Haftadayım ve 2. Çocuğum...
düşünmüyorduk bizede süpriz oldu ama güzel oldu yılbaşı günü sabahı doktora enfeksiyon için bakılmaya gidiyordum sağolsun doktorum ilk önce gebelik testi yapalım sonra ilacı vereyim dedi. O gün kan testi yaptım öğleden sonra doktor tel açtı ben çok rahat bir şekilde. " ilaçları faxladım alın diyecek ". diye beklerken doktorum hadi gözün aydın 2. Bebiş geliyor diye müjdeledi böylece eşime de yılbaşı için ayrı bir süpriz daha yapma fırsatım oldu ve çok güzel değerlendirildi....
Rabb'im tüm evlat isteyenlere nasip etsin inşAllah anne duygusunu tatmayı Rabb'im herkese nasip etsin ...
Amin balim insallah..Allahım hayırlı evlatlar nasip etsin hepimize...Sag salim kucağımıza alalm inşallah meleklerimizi...
Hayirli olsun cnm gozun aydin.hosgeldin aramiza hep birlikte göbuşleri buyutucez insallan..:)tebrik ederim ayrica.
hoşbulduk cnm inşallah ya çok heyecanlıyım bakalım yarın dr randevum var keseyi görmedim daha onun için gidicemHoşgeldin Can'ım rabbim sağlıkla kucağına almanı nasip etsin
inşallah cnm yaa hemen hemen hepimiz aynı zamanlarda hamile kalmışız ne güzelhosgeldin cnm aramiza ins saglikla aliriz bebisleri kucagimiza
allah tamamina erdirsin cnm bnmde ikinci cocugum idrarda ciktida bugun kan verdim yarin alcam sonucu senin ilk cocuk kac yasinda bnm ki 3 yasini yeni gecti erken mi oldu acaba ikinciye diye dusunuyorumÖncelikle Rabb'im evlatlarımızı sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin... Bende 7. Haftadayım ve 2. Çocuğum...
profilinde kisisel bilgiler var ona gir alt tarafa dogru ilerle orda tahmini dogum tarihi var oraya tahmini dogum yapacagin gunu gir ayrac olarak - kullan orn:19-09-2016 gibi cnmşu hamilelik takvimini eklemek istiyorum ama beceremedim nasıl yaptınız kızlar
hoşgeldin cnm aramızaMerhabalar ben de 5 ocakta öğrendim sat 7 Aralık 5 ocaktaki kan tahlilimde hcg 533 çıktı daha doktora gitmedim Rabbim hayırlısıyla sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin
Merhaba seninkinin muhtemel dogum gunu benim kendi dogum tarihime geliyo eheheprofilinde kisisel bilgiler var ona gir alt tarafa dogru ilerle orda tahmini dogum tarihi var oraya tahmini dogum yapacagin gunu gir ayrac olarak - kullan orn:19-09-2016 gibi cnm
Hoş bulduk canım sat 7 Aralık olanlar keseyi ve kalp atışını ne zaman duydunuzhoşgeldin cnm aramıza
Tatlim genelde kese 6. Haftada kalp atisida 8. Haftada goruluyormus tabi herkesi hamileligi ayni degil. Mesela benim 7 haftalik sat a gore ama ben 32 gunde bir adet goruyorum bebek gec gelisiyo yaniHoş bulduk canım sat 7 Aralık olanlar keseyi ve kalp atışını ne zaman duydunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?