- 2 Eylül 2014
- 1.275
- 3.641
- 133
- 40
- Konu Sahibi YAGMURTOPRAKK
-
Hamileyken çok kilo alacağımı düşünürdüm öyle olma yolunda ilerliyorum. Boy ve kiloma göre 12-16 kilo normal görünüyor. Ben 16 kiloya kadar kendime sınır koydum. Doğumun ilk haftalarında 10 kiloya kadar veriyormuşuz 6 kiloyu da sonra veririm heraldeInsallah son aylarda cok almayiz:)
Haha bende son aylarda beni yuvarlarsınız artık bu gidişle öyle olacağım diyorum eşimeBen 58 ile basladim suanda 61 oldum
Hala tombul gorunmuyorum ama yakinda tekerlek gibi olacagim iddiali goruyorum kendimi.. var ben de o kapasite
İyi aslında ama baş ağrılarım oluyor arada o beni rahatsız ediyor. Çok şükür yine de çoğu kişiye göre güzel bir hamilelik geçiriyorumKizlar nasil gidiyor?
IstahliKizlar nasil gidiyor?
Hadi bakalim hayirlisiİyi aslında ama baş ağrılarım oluyor arada o beni rahatsız ediyor. Çok şükür yine de çoğu kişiye göre güzel bir hamilelik geçiriyorumsabırsızlıkla dr kontrolünü bekliyorum cinsiyeti kız ihtimali var ama kesin değil bi kesinleşse ciciler almak istiyorum kullandığınız ilaçlar ne kızlar?
Insallah cnm netlesir.biz ogrendik cok sukur.darisi basiİyi aslında ama baş ağrılarım oluyor arada o beni rahatsız ediyor. Çok şükür yine de çoğu kişiye göre güzel bir hamilelik geçiriyorumsabırsızlıkla dr kontrolünü bekliyorum cinsiyeti kız ihtimali var ama kesin değil bi kesinleşse ciciler almak istiyorum kullandığınız ilaçlar ne kızlar?
Istah bendede cok kuzum ya.fenayim.insallah hayirlisiyla gorursun bebisini.cinsiyetini de ogrenirsin belki.Istahli
Yarin kontrolum var benim cok heyecanliyim zaten 3hafta oldu zaman hic gecmedi hele son bir hafta hergune cuma diye uyandim insallah yarin gorcem
Decavit kullaniyorum sadece cnm.Artik folik asiti de biraktirdi doktorumİyi aslında ama baş ağrılarım oluyor arada o beni rahatsız ediyor. Çok şükür yine de çoğu kişiye göre güzel bir hamilelik geçiriyorumsabırsızlıkla dr kontrolünü bekliyorum cinsiyeti kız ihtimali var ama kesin değil bi kesinleşse ciciler almak istiyorum kullandığınız ilaçlar ne kızlar?
Doktor bana folik asit bitene kadar iç dedi ayrıca santafer demir ilacı verdi sadece. Herkesden duyuyorum decavit kullanıyor ne ilacı decavit?Decavit kullaniyorum sadece cnm.Artik folik asiti de biraktirdi doktorum
Multivitamin ilaci.bircok vitamini iceriyor cnmDoktor bana folik asit bitene kadar iç dedi ayrıca santafer demir ilacı verdi sadece. Herkesden duyuyorum decavit kullanıyor ne ilacı decavit?
aynı bende 58 ile basladım 61 suanBen 58 ile basladim suanda 61 oldum
Hala tombul gorunmuyorum ama yakinda tekerlek gibi olacagim iddiali goruyorum kendimi.. var ben de o kapasite
evet multıvıtamın decavıt bende kullanıorum folık asıtı bıraktrdı kan ılacıda kullanıorm gynoDoktor bana folik asit bitene kadar iç dedi ayrıca santafer demir ilacı verdi sadece. Herkesden duyuyorum decavit kullanıyor ne ilacı decavit?
Hadi bakalim hayirlisi
Insallah cnm netlesir.biz ogrendik cok sukur.darisi basi
Istah bendede cok kuzum ya.fenayim.insallah hayirlisiyla gorursun bebisini.cinsiyetini de ogrenirsin belki.
Hayirli ugurlu olsun sag salim allahim kucaklarimiza aldirmayi nasip etsin.Keseyi 5-6 haftalikken gorebiliyorsun cnm insallah gorursun sendegünaydın hepinize adetimden 2 gün önce hamile olduğumu öğrendim hcg değerim 70,71 çıktı, adet günümde tekrar hcg testi yaptırdım 250,50 çıktı doktorum haftaya pazartesi tekrar gel dedi. Keseyi ne zaman görebilirim tecrübeli hamişler bana cevap verebilir misinizz :))
İnşallah canım 2 hafta daha beklemem lazım sanırım :)Hayirli ugurlu olsun sag salim allahim kucaklarimiza aldirmayi nasip etsin.Keseyi 5-6 haftalikken gorebiliyorsun cnm insallah gorursun sende
Ewt cnm ogrendik oglum olacak rabbim nasip ederse.siz ogrendnz mi?Slm kizlar nasilsiniz bakalim nasil gidiyo hamilelik varmi cinsiyet ogrenenler
Baya girmedim geç yazıyorum k.bakma birşeyler hissediyorum ama miniğimin hareketlerimi bilmiyorumSemracim bebisin hareketlerini hissediyormusun ben biraz biraz hissetmeye basladim kasiklarimda cok batma oluyo sertlesiyo bi kasigim bazen dondugunu hissediyorum ikinci ya bnm o yuzden sen hissediyormusun
Ben daha ogrenmedim cnm bu bu hafta gidersem ogrenecem bakalim sadece minigimin hareketlerini ve tekmelerini hissediyorum tabi tecrubeli oldugum icin rabbim herkese sagsalim yavrularimizi kucagimiza almayi nasip etsin insEwt cnm ogrendik oglum olacak rabbim nasip ederse.siz ogrendnz mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?