Insallah son aylarda cok almayiz:)
Hamileyken çok kilo alacağımı düşünürdüm öyle olma yolunda ilerliyorum. Boy ve kiloma göre 12-16 kilo normal görünüyor. Ben 16 kiloya kadar kendime sınır koydum. Doğumun ilk haftalarında 10 kiloya kadar veriyormuşuz 6 kiloyu da sonra veririm heralde Bebişim sağlıklı olsunda ben kiloyu çok düşünmüyorum ve hamileliğimin tadını çıkarıyorum

Kizlar nasil gidiyor?
İyi aslında ama baş ağrılarım oluyor arada o beni rahatsız ediyor. Çok şükür yine de çoğu kişiye göre güzel bir hamilelik geçiriyorum sabırsızlıkla dr kontrolünü bekliyorum cinsiyeti kız ihtimali var ama kesin değil bi kesinleşse ciciler almak istiyorum kullandığınız ilaçlar ne kızlar?

Hadi bakalim hayirlisi
Insallah cnm netlesir.biz ogrendik cok sukur.darisi basi
Istahli
Yarin kontrolum var benim cok heyecanliyim zaten 3hafta oldu zaman hic gecmedi hele son bir hafta hergune cuma diye uyandim insallah yarin gorcem
Istah bendede cok kuzum ya.fenayim.insallah hayirlisiyla gorursun bebisini.cinsiyetini de ogrenirsin belki.

Decavit kullaniyorum sadece cnm.Artik folik asiti de biraktirdi doktorum

Doktor bana folik asit bitene kadar iç dedi ayrıca santafer demir ilacı verdi sadece. Herkesden duyuyorum decavit kullanıyor ne ilacı decavit?
evet multıvıtamın decavıt bende kullanıorum folık asıtı bıraktrdı kan ılacıda kullanıorm gyno

Kizlarr gunaydinnn:)
Cumartesi 12+5 te kontrole gittim hersey iyiymis erkek gibi geldi bana dedi dr. Bana da erkek gibi geliyodu ztn. Bidahakine kesin soyler artik 2hafta sonra. Kan sonucum bugun cikcak galiba. Arayacaklarini soylediler. 6.5cm olmus bidik

Hadi bakalim hayirlisi

Insallah cnm netlesir.biz ogrendik cok sukur.darisi basi

Istah bendede cok kuzum ya.fenayim.insallah hayirlisiyla gorursun bebisini.cinsiyetini de ogrenirsin belki.

günaydın hepinize adetimden 2 gün önce hamile olduğumu öğrendim hcg değerim 70,71 çıktı, adet günümde tekrar hcg testi yaptırdım 250,50 çıktı doktorum haftaya pazartesi tekrar gel dedi. Keseyi ne zaman görebilirim tecrübeli hamişler bana cevap verebilir misinizz :))

Hayirli ugurlu olsun sag salim allahim kucaklarimiza aldirmayi nasip etsin.Keseyi 5-6 haftalikken gorebiliyorsun cnm insallah gorursun sende

Semracim bebisin hareketlerini hissediyormusun ben biraz biraz hissetmeye basladim kasiklarimda cok batma oluyo sertlesiyo bi kasigim bazen dondugunu hissediyorum ikinci ya bnm o yuzden sen hissediyormusun
Baya girmedim geç yazıyorum k.bakma birşeyler hissediyorum ama miniğimin hareketlerimi bilmiyorum benim ilk çocuğum

Ewt cnm ogrendik oglum olacak rabbim nasip ederse.siz ogrendnz mi?
Ben daha ogrenmedim cnm bu bu hafta gidersem ogrenecem bakalim sadece minigimin hareketlerini ve tekmelerini hissediyorum tabi tecrubeli oldugum icin rabbim herkese sagsalim yavrularimizi kucagimiza almayi nasip etsin ins

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…