• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Merhaba haftamiz ayniymis:) Ben 2kilo aldim ama hamilelik byunca alinmasi gereken kilo kisiye gore degisirmis..
Patates makarna pilav ekmek gibi gidalari cok az almak, vitamin olarak bize birsey katmayan tatli tuzlu hamurisi serbetli tatlilar biskuviler cipsler kola gazoz hazir meyve sularindan uzak durmak gerek...
Bunlar disinda et balik bol sebze sut yogurt yumurta ceviz badem gibi yemislerle beslenmek su siralar en dogrusu.
Sahsen diyetisyen kontrolundeyim onun yonlendirmesi ile besleniyorum kucuk yaramazliklar haric.. ben de cok kilo almaktan cok korkuyorum ama bu alinmasi gerekiyor ben de kabullenmeye calisiyorum dogru gidalarla beslenip ideal kilo artisini asmamak simdilik hedefim ve evt istahliyim cok da kaygiliyim kilo yuzunden:KK43:
Ewt haftamiz ayni:)saglikli beslenmeye ve ara ogunlere bile dikkat etmeme ragmen bende 2 kilo aldim. kilomla alakali sikintim yok ama gebe kalmadan once herseyi yememe ragmen kilo almazken simdiden tartida 56 yi gormek korkuttu beni:)cunku daha yolun basindayiz:)su bir gercekki miniklerimizede deger.umarim saglikli bir sekilde bebislerimizde kilo alir:)

Meraba kızlar bende 5+4 haftalık hamileyim. Haftaya kalp atışını duyacaz inşallh. Sabırsızlıkla bekliyorum. İnşallh sağlıklı haberini alırım.

image.jpeg
image.jpeg
image.jpeg
Anneannemiz bizden heyecanlı şimdiden küçük küçük eşyaları almaya başlamış cinsiyeti belli olduğu Zaman daha fazla alacakmış yerim ben bu minikleri ya Zaman geçsede kucağıma alsam

Eki Görüntüle 1792924 Eki Görüntüle 1792925 Eki Görüntüle 1792924 Anneannemiz bizden heyecanlı şimdiden küçük küçük eşyaları almaya başlamış cinsiyeti belli olduğu Zaman daha fazla alacakmış yerim ben bu minikleri ya Zaman geçsede kucağıma alsam
Allahim saglikla giydirir insallah.
Eki Görüntüle 1792924 Eki Görüntüle 1792925 Eki Görüntüle 1792924 Anneannemiz bizden heyecanlı şimdiden küçük küçük eşyaları almaya başlamış cinsiyeti belli olduğu Zaman daha fazla alacakmış yerim ben bu minikleri ya Zaman geçsede kucağıma alsam
A
Allahim saglikla giydirir insallah

cok agır bı grıp gecırdım kızlar anca anca kendıme geldım ıyıyım sımdılık cok sukur sızler nasılsnz

cok şkür sorunum yok cok mıde bulantım vardı grıp ken yemeden ıcmeden kesıldım kılo verdım hatta sımdı ne mıdem bulanıo nede baska bısey ıstahımda acıldı yıyorum devamlı
Masallah diyelim o zaman.gercekten zor grip. Benimde asiri bi istahim var bugunlerde.surekli acikiyorum:kk77:

Masallah diyelim o zaman.gercekten zor grip. Benimde asiri bi istahim var bugunlerde.surekli acikiyorum:kk77:
tamm acıkma zamanları sımdı bnm ıstahım hıc yoktu cok kötü gunler gecrdımm en son hastaneye yattım sarı serum yedım vıtamın ondn sonrra toparladmm

Back