- 20 Ekim 2015
- 7.304
- 7.673
- 118
- 30
- Konu Sahibi YAGMURTOPRAKK
-
aynenn cnm cok sukur gectı bır hafta fln oldu anca kendıme gelebıldm ymege de anca basladım sımdı acısını cıkartıormCok zor gercekten.gecmis ama cok sukur
Yarasin bebisine insallah.aynenn cnm cok sukur gectı bır hafta fln oldu anca kendıme gelebıldm ymege de anca basladım sımdı acısını cıkartıorm
amın amınnn ınsallahhYarasin bebisine insallah.
Iyi gidiyor cnm biz ogrendik.Oglusum olacak:)))Slm kizlar nasilsiniz nasil gidiyor hamislik cinsiyet ogrenen varmi ben yarin gidecem bakalim soylecek mi cinsiyeti
Insallah cnm ogrenrsin en kisa zamanda. 3-4 kilo aldim:)siz peki kac kilo aldnz?Bende cinsiyetini çok merak ediyorum ama 2 hafta sonra gidicem Dr burada kilo artışlarınız Nasıl bakalım
Bugün tartıldım sadece 8 grm almışımInsallah cnm ogrenrsin en kisa zamanda. 3-4 kilo aldim:)siz peki kac kilo aldnz?
Kac kilo ile hamile kaldiniz peki?Bugün tartıldım sadece 8 grm almışım
71 kilo ile ama boy uzun diye fazla kilolu görünmüyordum göbeğim çıkıyo ama gören zayıflıyorsun sanki diyo anladımKac kilo ile hamile kaldiniz peki?
Ne kadar guzel kio almamaniz.ben 53 ile hamile kaldim ama kiloda aldm saglikli beslenmeme ragmen:)71 kilo ile ama boy uzun diye fazla kilolu görünmüyordum göbeğim çıkıyo ama gören zayıflıyorsun sanki diyo anladım
Cok seIyi gidiyor cnm biz ogrendik.Oglusum olacak:)))
Cok sevindim cnm ins sag salim kucagina almakta nasip olurIyi gidiyor cnm biz ogrendik.Oglusum olacak:)))
Ben 4 kilo aldim 50 kiloyla basladim hamilelige ins dogumdan sonrada birazcik kalsin kilom cunku ilk dogumdan sonra 47 kiloya dustum bakalim bunda ne olacakKac kilo ile hamile kaldiniz peki?
Doğumdan sonra 47 kilo darısı başıma inşBen 4 kilo aldim 50 kiloyla basladim hamilelige ins dogumdan sonrada birazcik kalsin kilom cunku ilk dogumdan sonra 47 kiloya dustum bakalim bunda ne olacak
Bende senin gibiyim aynı kiloyu almışızInsallah cnm ogrenrsin en kisa zamanda. 3-4 kilo aldim:)siz peki kac kilo aldnz?
Kiz oyle deme cok zayiflikta iyi degil bide hamilelik disinda kilo alamiyorum ben iyide yemek yiyorum ama fayda etmiyo biraz kilo kalir ins bundanD
Doğumdan sonra 47 kilo darısı başıma inş
Semracim bebisin hareketlerini hissediyormusun ben biraz biraz hissetmeye basladim kasiklarimda cok batma oluyo sertlesiyo bi kasigim bazen dondugunu hissediyorum ikinci ya bnm o yuzden sen hissediyormusunD
Doğumdan sonra 47 kilo darısı başıma inş
Amin cnm insallah hepimiz bebislerimizi kucaklarimiza almayi nasip eder rabbim.Cok se
Cok sevindim cnm ins sag salim kucagina almakta nasip olur
Insallah son aylarda cok almayiz:)Bende senin gibiyim aynı kiloyu almışız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?