Ewt haftamiz ayni:)saglikli beslenmeye ve ara ogunlere bile dikkat etmeme ragmen bende 2 kilo aldim. kilomla alakali sikintim yok ama gebe kalmadan once herseyi yememe ragmen kilo almazken simdiden tartida 56 yi gormek korkuttu beni:)cunku daha yolun basindayiz:)su bir gercekki miniklerimizede deger.umarim saglikli bir sekilde bebislerimizde kilo alir:)

Meraba kızlar bende 5+4 haftalık hamileyim. Haftaya kalp atışını duyacaz inşallh. Sabırsızlıkla bekliyorum. İnşallh sağlıklı haberini alırım.

Allahim saglikla giydirir insallah.
A
Allahim saglikla giydirir insallah

cok agır bı grıp gecırdım kızlar anca anca kendıme geldım ıyıyım sımdılık cok sukur sızler nasılsnz

cok şkür sorunum yok cok mıde bulantım vardı grıp ken yemeden ıcmeden kesıldım kılo verdım hatta sımdı ne mıdem bulanıo nede baska bısey ıstahımda acıldı yıyorum devamlı
Masallah diyelim o zaman.gercekten zor grip. Benimde asiri bi istahim var bugunlerde.surekli acikiyorum

Masallah diyelim o zaman.gercekten zor grip. Benimde asiri bi istahim var bugunlerde.surekli acikiyorum
tamm acıkma zamanları sımdı bnm ıstahım hıc yoktu cok kötü gunler gecrdımm en son hastaneye yattım sarı serum yedım vıtamın ondn sonrra toparladmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…