Benim bugün kontrolüm vardi.malesef bebegimin kalbinin durduğunu öğrendim.bu ikinci kaybim.gercekten cok zor.rabbim sizlere ve bebeklerinize saglik versin.
cnm allah sabır versın hayırlısı böyleymiş rabbim en kısa zamanda tekrar yuzunu güldürür ins

kızlar bende bugun kontrole gıttım bebek gayet ıyı progestanı kullanma artık dedi boyu 4cm olmus rabbim herkese saglıklı bebekler nasip etsin

Ben bu ay adet oldum ablalarım rahatsızım hatta genital bölgemde şişlik var onun için gittim kan tahlılı yaptırdım ğö kere kansız çıktım bu kan tahlilkerinde gözükürdü dimi öyle birşeybolsa

Evet canım geciktirir hatta ağrı kesici bile hem geciktirir hemde adet esnasında alırsan keserde bu yüzden takılma normal bunlar
Ya ben birşey sorucamben bu ay adet oldu hani benm bi sorunum vardı anlatmıştım ya sürekli idrar testi yaptım negatif çıltı bu ay adet oldum felan hatta ben rahatsızım doktora gittim genital bölgemd şişlik vardı kan testi yaptırdım üç kere normal kan testi onda belli olur muu yoktu yani kesin emin de hastada oldum çnkü

Kan tahlilinde cikar kesin. Tanıdığım bir kac insan var onlar hamilr kalip 2 ay adet gördüklerini soylediler.heveslendirmek istemem ama lan sonuçlarıni bekle derim

Kızlar Nasıl geçiyo hamilelik bebekler nasıl
Selaaam ben hala yorgun ve halsizim. Kabizlikla savasa devam. 1haftadir ara ara basagrisi da eklendi..
Gecen p.be cuma kuyruk sokumumda adim atarken cok agri oluyordu dr.um gel bakalim bi dedi sukur bebikte bisi yokmus incittim heralde o da bugun yok gibiydi zaten..
Bidaha 12+5te gitcem cinsiyetini soyler mi cok merak ediyorum zaman gecmiyor bana hic..
Ayrica gobek iyice cikti pantolonlar cok kasiyo kiyafet baktim haftasonu ayy ne cok yazdimm

Benimde hafif bulantılarım devam eriyor. Benim çok şükür kabızlık problemim hiç olmadı. İki kilo aldığımdan kıyafetlerim olmuyor bir kaç hamilelik pantolonu baktım ama beğenmedim şimdilik eskiden bol gelen kıyafetlerimle devam ediyorum. Bende haftaya doktora gideceğim ikili test için cinsiyet için sanırım daha erken.

Yorgunluk gittikçe bende de artıyo kuyruk sokumu ve bel boşluğunun ağrıması fiziksel değişime uğradığımız için oluyor cnm benim karnım ilk ayda pörtlediği için ben hemen kıyafetleri Aldım cinsiyet büyük ihtimalle gösterirse belli olur o haftalar aslında Dr kemik yapısından anlıyor ama belli olana kadar söylemiyorlar inş sağlıklı olurlar da kız erkek ikiside evlat kabızlık içinde bol bol su içi posalı besinler tercih et aşırı ağır yemeklerden uzak dur

Evet gudaya dikkat ediyorum sabahlari ac karnina kayisi yada incir yiyip su iciyorum etkisi oluyo.
Kumas pantolon bulamadim esmen netten alacagim 2parca alt kaldi uzerime olan ise gelirken giymelik bisi yok☺ bnm de hemen cikti gobuk zaten istahliyim da 2kiloya yakin aldim. Eskiden hamile kiyafetleri hep pahaliydi Cok ucuza cici bi elbise buldum bi tane de bluz.. kendi bluzlarim da vardi bol kesim ama kumas pantolon bulmaliyim acil:)

Kumaş pantolon çalışan anne adayı mısın ben henüz kilo almadım inş almamda çok dikkat ediyorum 11 kilodan fazla almamak için sonrası zor olur diye düşünüyorum

Slm kizlar bende kabizlikla mucadele ediyorum ayrica cok gaz sancim varr ama bebis saglikli sukur cuma tekrar kontrolum var bakalim ne olcak hepinize saglikli hamilelikler ve bebisler canlarim

Kumaş pantolon çalışan anne adayı mısın ben henüz kilo almadım inş almamda çok dikkat ediyorum 11 kilodan fazla almamak için sonrası zor olur diye düşünüyorum
Evet calisiyorum aldigim kilo 2ye ulasti ama diyetisyen kontrolundeyim suan o cok memnun ben surat asiyorum ve ileri donemimde yaz gecirecegim icin 13 kilo ile tamamlayacagiz dedi. Cok dedim.. zaten verdikleri de cok geliyodu ama yok ille hepsi yenecekmis.. artik kabullendim☺
Tabi diyetisyene gitme sebebim insulin direncim nedeni ile gebelik sekeri riskim olmasi bi yandan da almam gereken vitaminleri de gerektigi kadar almami saglamis oluyor ki baya fazla yemem gerekiyor tamamlamak icin..
Kilo boy oranina gore 12 13 mutlaka dedi.. daha zayif olsaydin daha cok almaliydin gibi bisiy de dedi ilginc...

Slm kizlar bende kabizlikla mucadele ediyorum ayrica cok gaz sancim varr ama bebis saglikli sukur cuma tekrar kontrolum var bakalim ne olcak hepinize saglikli hamilelikler ve bebisler canlarim
Cnm ben gaz sorununu ayaklarimi sicak tutarak cozdum disari cikarken bot giyip iki kat corap giyiyorum ince corapla is ayakkabilari giymeyi biraktim evde de kalin corap ev botu ayaklarim yaniyor artik ama muthis ise yaradi..

Cnm ben gaz sorununu ayaklarimi sicak tutarak cozdum disari cikarken bot giyip iki kat corap giyiyorum ince corapla is ayakkabilari giymeyi biraktim evde de kalin corap ev botu ayaklarim yaniyor artik ama muthis ise yaradi..
cnm önerin için cok sagol sıcak tutmaya calışıyorum ama balkona iki dakka cıkıyım hemen sancılanıyorum ınsallah en kısa zamanda gecer tekrar tesekkürlerr

Kizlar kac haftaliksiniz ve kac kilo aldiniz?cok yemesem bile kilo aliyorum resmen ve tedirginim.
Merhaba haftamiz ayniymis:) Ben 2kilo aldim ama hamilelik byunca alinmasi gereken kilo kisiye gore degisirmis..
Patates makarna pilav ekmek gibi gidalari cok az almak, vitamin olarak bize birsey katmayan tatli tuzlu hamurisi serbetli tatlilar biskuviler cipsler kola gazoz hazir meyve sularindan uzak durmak gerek...
Bunlar disinda et balik bol sebze sut yogurt yumurta ceviz badem gibi yemislerle beslenmek su siralar en dogrusu.
Sahsen diyetisyen kontrolundeyim onun yonlendirmesi ile besleniyorum kucuk yaramazliklar haric.. ben de cok kilo almaktan cok korkuyorum ama bu alinmasi gerekiyor ben de kabullenmeye calisiyorum dogru gidalarla beslenip ideal kilo artisini asmamak simdilik hedefim ve evt istahliyim cok da kaygiliyim kilo yuzunden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…