- 5 Ocak 2016
- 250
- 166
- 23
- 33
- Konu Sahibi YAGMURTOPRAKK
-
cnm allah sabır versın hayırlısı böyleymiş rabbim en kısa zamanda tekrar yuzunu güldürür insBenim bugün kontrolüm vardi.malesef bebegimin kalbinin durduğunu öğrendim.bu ikinci kaybim.gercekten cok zor.rabbim sizlere ve bebeklerinize saglik versin.
Ben bu ay adet oldum ablalarım rahatsızım hatta genital bölgemde şişlik var onun için gittim kan tahlılı yaptırdım ğö kere kansız çıktım bu kan tahlilkerinde gözükürdü dimi öyle birşeybolsaTamam salıyorum kendimi rahatlıyorum sizdende Allah razı olsun Allah bebeklerinizi kucaklarınıza almayı nasip ettsin iyi ki varsınız bana daha çok da tepkili olabilirdiniz olmadınız sağolun tanımıyorum sizi ama iyiki azıcıkda olsa yardım ettiniz iyi ki varsınız
Ya ben birşey sorucamben bu ay adet oldu hani benm bi sorunum vardı anlatmıştım ya sürekli idrar testi yaptım negatif çıltı bu ay adet oldum felan hatta ben rahatsızım doktora gittim genital bölgemd şişlik vardı kan testi yaptırdım üç kere normal kan testi onda belli olur muu yoktu yani kesin emin de hastada oldum çnküEvet canım geciktirir hatta ağrı kesici bile hem geciktirir hemde adet esnasında alırsan keserde bu yüzden takılma normal bunlar
Ben Zaten bana yardım eden ablalaırm benm olaymj biliyo ben olmak istemiyorum zaten gebe ondan dedimKan tahlilinde cikar kesin. Tanıdığım bir kac insan var onlar hamilr kalip 2 ay adet gördüklerini soylediler.heveslendirmek istemem ama lan sonuçlarıni bekle derim
Selaaam ben hala yorgun ve halsizim. Kabizlikla savasa devam. 1haftadir ara ara basagrisi da eklendi..Kızlar Nasıl geçiyo hamilelik bebekler nasıl
Benimde hafif bulantılarım devam eriyor. Benim çok şükür kabızlık problemim hiç olmadı. İki kilo aldığımdan kıyafetlerim olmuyor bir kaç hamilelik pantolonu baktım ama beğenmedim şimdilik eskiden bol gelen kıyafetlerimle devam ediyorum. Bende haftaya doktora gideceğim ikili test için cinsiyet için sanırım daha erken.Selaaam ben hala yorgun ve halsizim. Kabizlikla savasa devam. 1haftadir ara ara basagrisi da eklendi..
Gecen p.be cuma kuyruk sokumumda adim atarken cok agri oluyordu dr.um gel bakalim bi dedi sukur bebikte bisi yokmus incittim heralde o da bugun yok gibiydi zaten..
Bidaha 12+5te gitcem cinsiyetini soyler mi cok merak ediyorum zaman gecmiyor bana hic..
Ayrica gobek iyice cikti pantolonlar cok kasiyo kiyafet baktim haftasonu ayy ne cok yazdimm
Yorgunluk gittikçe bende de artıyo kuyruk sokumu ve bel boşluğunun ağrıması fiziksel değişime uğradığımız için oluyor cnm benim karnım ilk ayda pörtlediği için ben hemen kıyafetleri Aldım cinsiyet büyük ihtimalle gösterirse belli olur o haftalar aslında Dr kemik yapısından anlıyor ama belli olana kadar söylemiyorlar inş sağlıklı olurlar da kız erkek ikiside evlat kabızlık içinde bol bol su içi posalı besinler tercih et aşırı ağır yemeklerden uzak durSelaaam ben hala yorgun ve halsizim. Kabizlikla savasa devam. 1haftadir ara ara basagrisi da eklendi..
Gecen p.be cuma kuyruk sokumumda adim atarken cok agri oluyordu dr.um gel bakalim bi dedi sukur bebikte bisi yokmus incittim heralde o da bugun yok gibiydi zaten..
Bidaha 12+5te gitcem cinsiyetini soyler mi cok merak ediyorum zaman gecmiyor bana hic..
Ayrica gobek iyice cikti pantolonlar cok kasiyo kiyafet baktim haftasonu ayy ne cok yazdimm
Evet gudaya dikkat ediyorum sabahlari ac karnina kayisi yada incir yiyip su iciyorum etkisi oluyo.Yorgunluk gittikçe bende de artıyo kuyruk sokumu ve bel boşluğunun ağrıması fiziksel değişime uğradığımız için oluyor cnm benim karnım ilk ayda pörtlediği için ben hemen kıyafetleri Aldım cinsiyet büyük ihtimalle gösterirse belli olur o haftalar aslında Dr kemik yapısından anlıyor ama belli olana kadar söylemiyorlar inş sağlıklı olurlar da kız erkek ikiside evlat kabızlık içinde bol bol su içi posalı besinler tercih et aşırı ağır yemeklerden uzak dur
Kumaş pantolon çalışan anne adayı mısın ben henüz kilo almadım inş almamda çok dikkat ediyorum 11 kilodan fazla almamak için sonrası zor olur diye düşünüyorumEvet gudaya dikkat ediyorum sabahlari ac karnina kayisi yada incir yiyip su iciyorum etkisi oluyo.
Kumas pantolon bulamadim esmen netten alacagim 2parca alt kaldi uzerime olan ise gelirken giymelik bisi yok☺ bnm de hemen cikti gobuk zaten istahliyim da 2kiloya yakin aldim. Eskiden hamile kiyafetleri hep pahaliydi Cok ucuza cici bi elbise buldum bi tane de bluz.. kendi bluzlarim da vardi bol kesim ama kumas pantolon bulmaliyim acil:)
Evet calisiyorum aldigim kilo 2ye ulasti ama diyetisyen kontrolundeyim suan o cok memnun ben surat asiyorum ve ileri donemimde yaz gecirecegim icin 13 kilo ile tamamlayacagiz dedi. Cok dedim.. zaten verdikleri de cok geliyodu ama yok ille hepsi yenecekmis.. artik kabullendim☺Kumaş pantolon çalışan anne adayı mısın ben henüz kilo almadım inş almamda çok dikkat ediyorum 11 kilodan fazla almamak için sonrası zor olur diye düşünüyorum
Cnm ben gaz sorununu ayaklarimi sicak tutarak cozdum disari cikarken bot giyip iki kat corap giyiyorum ince corapla is ayakkabilari giymeyi biraktim evde de kalin corap ev botu ayaklarim yaniyor artik ama muthis ise yaradi..Slm kizlar bende kabizlikla mucadele ediyorum ayrica cok gaz sancim varr ama bebis saglikli sukur cuma tekrar kontrolum var bakalim ne olcak hepinize saglikli hamilelikler ve bebisler canlarim
cnm önerin için cok sagol sıcak tutmaya calışıyorum ama balkona iki dakka cıkıyım hemen sancılanıyorum ınsallah en kısa zamanda gecer tekrar tesekkürlerrCnm ben gaz sorununu ayaklarimi sicak tutarak cozdum disari cikarken bot giyip iki kat corap giyiyorum ince corapla is ayakkabilari giymeyi biraktim evde de kalin corap ev botu ayaklarim yaniyor artik ama muthis ise yaradi..
12+3 üm ama henüz kilo almadım herşeyi de yiyom vallaKizlar kac haftaliksiniz ve kac kilo aldiniz?cok yemesem bile kilo aliyorum resmen ve tedirginim.
Merhaba haftamiz ayniymis:) Ben 2kilo aldim ama hamilelik byunca alinmasi gereken kilo kisiye gore degisirmis..Kizlar kac haftaliksiniz ve kac kilo aldiniz?cok yemesem bile kilo aliyorum resmen ve tedirginim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?