• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ayy merhaba kızlar inşallah bende hamileyimdir kanda pozitif çıktı yüzde yetmişdört gebelik var dedi dr bugün tekrar kan verdim yükselme varsa hamilesin dedi sizce hamile miyim

Ayy merhaba kızlar inşallah bende hamileyimdir kanda pozitif çıktı yüzde yetmişdört gebelik var dedi dr bugün tekrar kan verdim yükselme varsa hamilesin dedi sizce hamile miyim

Göğüslerim çok hassaslaştı elimi bile süremiyorum kasıklarım da da ara ara sancı oluyo sizce belirti olabilir mi
rabbim gonlune gore versin cnm..fakat sunu soylemeliyimki bu konuda cok hassas oldugum icin olumlu yada olumsuz yorum yapmak istemem bu konuda hayel kirikligi kotu size bunu olumlu yorumlayip heveslendirmek istemem.yada olumsuz yorumlayip uzmekte istemmem.bence kan sonuclari tum bu sorularinizin cevabi olcaktir yuzde yuz olumlu olumsuz cvp olcak size.dilerim rabbim gonlunuze gore verir..bende sizin sonuclari bekliyo olcam merakta birakmayin bizi paylasirsaniz sevinirim..

tsk ederim ederim herkeze oncelikle ne guzel birsey ki hepimiz mutlu olabiliyoruz birimizin basina gelen guzel seyle bak guzel sey paylasinca karsindaki mutlu oluyo kotu birsey oldugunda birlikte uzulebiliyoruz.canim belirtelere gelince adete 5 gun kala soylemesi ayipmidemden su geliyodu agzima gerci hala devam ediyo ikincisi gogusler bildigin silikonlu oldu bebegin kerametine bak goruntusu bile yetiyo yani :)) zaten buyukler bildigin hava basip sisirmisler goguslerimi fakat dokunulmuyo esim bu konuda cok memnun dokunamasakta goruntu yetiyo :) ikincisi gece kalkip yemek yemege basladim doymuyorum surekli yiyorum em onemlisi ve ucuncusu kasiklarima ara ara kramplar giriyo hemen geciyo bu cok onemli bi durummus bebegin guzel ilerlediginin belirtisymis.ayy soylemeden gecemiycem buna dikkat edin farkedersiniz cinsellik isteyi tamamen kayboluyo diyebilirim.bu bizim dikkatimizi cekmisti adetim yaklasimca birlikte olurduk hep esim teklif etmesine ragmen deflarca bana itici geliyodu istemedigimi soyluyodum 1 haftadir birlikte olmuyoruz simdide doktor yasakladi 2 ay esim bu konudan bile mutlu yani bebegim iyi olsun 9 ayda birlikte olmam zevkimden daha onemli bebegimiz dedi doktorumuza.sorun olurmu bu durum demisti 2 ay cinsellik peyrizi oda oyle cvp verince mutlu oldum dogrusu yinede gozum ustunde erkek milleti guven olmaz :KK66: gebertirim onu :))) heee dikkatimi ceken sol tarafimda sertlik var bebegimizin yatagi sol taraftaymis:) suan mide bulantisi yok mideden su gelmesi haric 1 hafta sonra baslarmis ama oda tum bunlari yasarken adet olcam ondan diyodum megerki bunlarin anlami bebistenmis kizzz.:KK66:sormak istediginiz varsa sorabilirsiniz.
Yatağı sol tarafında ise kız derler canım hadi hayırlı olsun Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin

Kizlarrr cuma gunu regl gunumdu idrar testi yaptim belirgin cift cizgu cikti. Hatta ertessi gun sabah kalktigimda yaptim cok sukur pozitifti. Benim merak ettigim ayakta cok durdugumda sol belim agriyor. Bi de sol kasigimda batma var. Bazen de Sanki adet olacakmisim gibi hissediyorum. Bunlar siDe de var mi. Yarin hastaneye gidicem insallah.

Yatağı sol tarafında ise kız derler canım hadi hayırlı olsun Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
Mrb, ben bu soruyu çok merak ettiğim için bi gün acillik oldum başka dr. Muayene etti ve ilk defa o gün keseyi görecektim doktora; "hocam kese sağda mı solda mı" dediğimde doktor; "öyle bişey olmaz kese ortada olur" demişti hevesimi kursağımda bırakmıştı :( ama kendi doktorum değildi yani sürekli gittiğim Dr. Değildi. Ultrason kağıdına baktığımda sağda gözüküyor. Bana göre sağda ama ultrason kağıdına göre sağ mıdır sol mudur bilemem

Bugun sabah da koyu beyaz bir akintim geldi ama cok yogun bir beyazdi. Bu tarz akintilarin olmasi normal mi bilemedim
Mrb, hayırlı olsun öncelikle. Gebelik belirtileri kişiden kişiye değişmekte olup yoğun akıntı, sağda yada solda batmalar kramplar, sık idrara çıkma, belde yada sırt bölgesinde ağrılar, göğüs hassasiyeti, şişme, ucda kararma yada acıma görülebilir. Vücut kendini hamileliğe alıştırıyor ve bebeğin yerleşmesine zemin hazırlıyor

Bizim uyeler uyuyo galiba :)kimsecikler gorunmuyo bu aralar.kizlar hamilelikte konusulcak cokkkk sey var gunler gectikcede cikiyo niye konusmuyoruz konu cok konusan yok hadiyin elma dersem cikin armut dersem cikmayin elma elma elma :))))))))hamissler cikin bakalim ortaya :KK66:))

Bizim uyeler uyuyo galiba :)kimsecikler gorunmuyo bu aralar.kizlar hamilelikte konusulcak cokkkk sey var gunler gectikcede cikiyo niye konusmuyoruz konu cok konusan yok hadiyin elma dersem cikin armut dersem cikmayin elma elma elma :))))))))hamissler cikin bakalim ortaya :KK66:))
Aynen kimse yok :KK54:

nasıl gıdıyorr hamılelık :)) benm ki yorgun bulantım gectı sayılır ıkı gundur yerını aclık oyunları aldıı durmadan acıkıyorum

Valla kızlar ben hep buradayım ama kimse girip yorum yazmayınca veya soru sormayınca benimde içimden yazmak gelmiyor açıkçası. Bi de bu aralar duygu değişimi duygu patlaması yaşıyorum. Yarın doktor kontrolüm var bebişimin kalbini duymaya Gideceğiz inşallah problemsiz duyarız. 8. Haftaya girdim 2. ay bitmek üzere. Karın, bel, sırt ve kasık ağrısı bu zamana kadar hiç yaşamadım çok şükür ama son 1 haftadır kendimi çok yorduğumun farkındayım ağrılar başladı umarım kötü bişey yoktur.

Slm kızlar.inanilmaz derecede acıkıyorum.fazla kaçırmamama ragmende daha 9 haftada 1 kilo almışım ve inanılmaz şiş hissediyorum.hatta hissetmiyorum resmen şiştim.sizde durumlar nasıl

Valla kızlar ben hep buradayım ama kimse girip yorum yazmayınca veya soru sormayınca benimde içimden yazmak gelmiyor açıkçası. Bi de bu aralar duygu değişimi duygu patlaması yaşıyorum. Yarın doktor kontrolüm var bebişimin kalbini duymaya Gideceğiz inşallah problemsiz duyarız. 8. Haftaya girdim 2. ay bitmek üzere. Karın, bel, sırt ve kasık ağrısı bu zamana kadar hiç yaşamadım çok şükür ama son 1 haftadır kendimi çok yorduğumun farkındayım ağrılar başladı umarım kötü bişey yoktur.
Gittin mi canim dr a

Back