- 4 Şubat 2016
- 95
- 66
- 8
- Konu Sahibi YAGMURTOPRAKK
-
Selam ben de gayet istahliyim ustelik bulantim yok haliyle herkes kilo verirken ben aldim daha 4haftaliktan itibaren 1kilo almistim halihazirda toplamda gene 1 yada 1.5 kilo civari artistayim devamli degisiyo kilom bi gun istahim azcik az olsa yememe ragmen hemen kilom azaliyo ama hic +1 in altina da inmedi 1kilo cepteSlm kızlar.inanilmaz derecede acıkıyorum.fazla kaçırmamama ragmende daha 9 haftada 1 kilo almışım ve inanılmaz şiş hissediyorum.hatta hissetmiyorum resmen şiştim.sizde durumlar nasıl
Cok sevindim canim rabbim saglikla kucagina almayi nasip etsin inşallahEvet canım gittim çok şükür kalbin atışını duyduk :) Dr. Herhangi bir sorun yok gayet sağlıklı dedi. 20 gün sonra tekrar muayeneye çağırdı. Hergün ilaçlarımı düzenli olarak kullanmamı söyledi o kadar.
İlk hamileligin mi ?Sizler yine 1 kiloyla kurtarmışsınız ben 8+5 deyim ve 2 kilo aldım aynı benimde göbüşüm hiç yoktu şimdi minik bir göbüş oldu çok erken değil mi?
Evetİlk hamileligin mi ?
Benimki bir söylenti aslında ama ben iki hamilelik yaşadım ikisinde kızdı ve solda hissediyordum, ama önemli olan sağlıkla kucağına alman , ben ikinci kızımı 27 haftalıkken kaybettim, sağlıklı olsun gerisi boş canimMrb, ben bu soruyu çok merak ettiğim için bi gün acillik oldum başka dr. Muayene etti ve ilk defa o gün keseyi görecektim doktora; "hocam kese sağda mı solda mı" dediğimde doktor; "öyle bişey olmaz kese ortada olur" demişti hevesimi kursağımda bırakmıştıama kendi doktorum değildi yani sürekli gittiğim Dr. Değildi. Ultrason kağıdına baktığımda sağda gözüküyor. Bana göre sağda ama ultrason kağıdına göre sağ mıdır sol mudur bilemem
Allah analı babalı büyütsün inşallah canım, anne karnında bebek kaybetmeği bilirim acını çok iyi anlıyorum. Dediğin gibi Rabbim sağlıklı Salihli bir evlat nasip etsin kucağımıza almayı göstersin gerisi boş gerçektenBenimki bir söylenti aslında ama ben iki hamilelik yaşadım ikisinde kızdı ve solda hissediyordum, ama önemli olan sağlıkla kucağına alman , ben ikinci kızımı 27 haftalıkken kaybettim, sağlıklı olsun gerisi boş canim
Aminnnn canım benim teşekkür ederim cümlemize nasip etsin inşallahhhhh :))Ben ikk hanilelig
Cok sevindim canim rabbim saglikla kucagina almayi nasip etsin inşallah
suan senle aynı durumdayız bende ınanılmaz acıkıyorum yanı öyle böyle degl naasıl bas edıcem bılmıormSlm kızlar.inanilmaz derecede acıkıyorum.fazla kaçırmamama ragmende daha 9 haftada 1 kilo almışım ve inanılmaz şiş hissediyorum.hatta hissetmiyorum resmen şiştim.sizde durumlar nasıl
Meraba yagmuru bende merak ediyorum.uzun suredir hic yazmadislm kizlar nasilsiniz yagmur toprak ozellikle umarim iyisinizdir rabbim hepimize saglikli sihatli yavrular nasip etsin canlarim
Canim cok uzuldum kaybin icin Allah sabirlar versin..Benim bugün kontrolüm vardi.malesef bebegimin kalbinin durduğunu öğrendim.bu ikinci kaybim.gercekten cok zor.rabbim sizlere ve bebeklerinize saglik versin.
Hayırlısı buymuş üzülme sakın isyanda etme rabbime sakın dua et inş bir dahaki gebeliğinde bebeğini sağlıkla kucağına almak nasip olur .Benim bugün kontrolüm vardi.malesef bebegimin kalbinin durduğunu öğrendim.bu ikinci kaybim.gercekten cok zor.rabbim sizlere ve bebeklerinize saglik versin.
cok üzüldumBenim bugün kontrolüm vardi.malesef bebegimin kalbinin durduğunu öğrendim.bu ikinci kaybim.gercekten cok zor.rabbim sizlere ve bebeklerinize saglik versin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?