- 31 Ocak 2016
- 79
- 6
- 1
- 28
- Konu Sahibi YAGMURTOPRAKK
-
İdrarda bukadar zaman sonra mutlaka cikardi bisey olsaydi.muhtemelen sıkıntıdan adet olmuyorsun.Siz bana sadec şunu soyleyin bu 51 gün sonra idrarda gebelk testi doğru sonuç verir dimii ? Adetlm bu ay geckti eve ama ilaclardan diyorum korkuyorum iste anlayin beni kismeye danisamiyorum ya gecen ay ki adetim hep herseyi birbiriyle karistirdim yerlestirme kanamasi gbi vs birsey okuya okuya internetten katistirdim iste belimde agriyo iki uc gundur soruyorum yardimci olun diye gidip kan testi ben nasil yaptirim
Canim cok sevindim.bu sayfaya yazdikca icim burkuluyordu senin icin.benim 5 yasinda oğlum var.2.5 yildir tekrar istiyorum bebek.kimyasal gebelik yasadim gecen sene.simdide hep bi korku.evladim olmasina karsi yinede yasiyorum ayni tedirginlikleri ya bisey olursa diye.inan senin adina cok sevindim.rabbim saglicakla kucagina almayi nasip etsin inşallahKizlar hepinize yine slm sayfa sahibi olarak guzel baslamistik fakat kisa surdu biliyosunuz gebelik kimyasal cikti..kizlar kotu bi durum yasamistim hem de iki kez gebelik uzerine kotu tecrubeler yasadim.sizlede paylasmistim gectigimiz sayfalarda var.iki olumsuz sonuclanan gebelik sonrasi simdi yine hamileyim binlerce sukur insallah kucagima sag saglim almak nasip olur.once idrarda sonra kanda pozitifi gorduk cok hemde cok sukur binlerce kez.yagrin sabah tekrar tekrarliycaz testi insallah guzel haberler vermek nasip olur.dularinizi eksik etmeyin..
Bana bu sger kızmadın için teşekkürler benm tedirginliğim işte kusura bkmaa rahatsız ediyorum ama napım yani ve zaaten ilişki diye peki birşeybolmadı başında yazdıklarımı okuduysnaız anlarsınız o yüzdne yapıyorum sürekli 50 gün oldu gene yaptım negatifİdrarda bukadar zaman sonra mutlaka cikardi bisey olsaydi.muhtemelen sıkıntıdan adet olmuyorsun.
Hamile kalmak okadar kolay bisey degil.olsun diye sekilden sekle giriyo millet.ya ictigin ilaclardan ya da stresten olmuyordur.üniversite yillarinda basima gelmisti.sinav stresinden iki ay adet olmamistim.söktürücü vermisti drAma mesela gecen aykı adetimde oldum onu bile karıştırıyorum yerleştirme kanamasımı diyee ondan sonrada test yaptım sanırım oda negatifftiii yani işte korku bana kızmayın olurmu danışıyorum size kprluyprum sizede sormaya
Bak ablacim boyle korkarak biyere varamazsin.hamile olman icin icine boşalmış olmasi lazim hemde senin yumurtlama zamanina denk gelmesi lazim.ama hadi oldu hamile kaldin diyelim korku nereye kadar.gidersin bi hastaneye test yaptirirsin bu stresten kurtulursun.yeni kanunlara gore bildiğim kadariyla gizlilik zorunluluğu var zaten kimseye soyliyemezlerBana bu sger kızmadın için teşekkürler benm tedirginliğim işte kusura bkmaa rahatsız ediyorum ama napım yani ve zaaten ilişki diye peki birşeybolmadı başında yazdıklarımı okuduysnaız anlarsınız o yüzdne yapıyorum sürekli 50 gün oldu gene yaptım negatif
Bak ablacim boyle korkarak biyere varamazsin.hamile olman icin icine boşalmış olmasi lazim hemde senin yumurtlama zamanina denk gelmesi lazim.ama hadi oldu hamile kaldin diyelim korku nereye kadar.gidersin bi hastaneye test yaptirirsin bu stresten kurtulursun.yeni kanunlara gore bildiğim kadariyla gizlilik zorunluluğu var zaten kimseye soyliyemezler
İdrardan kesin belli olur yanii okadar gün geçmiş 50 gün resmen yani. Bu gecen ay ki adetinde ilk gün mesela belim baya agrımıştı 7 gün sürer ilk 4 günü çok oldumfelan sonlara doğru azaldı adettir dimim oBak ablacim boyle korkarak biyere varamazsin.hamile olman icin icine boşalmış olmasi lazim hemde senin yumurtlama zamanina denk gelmesi lazim.ama hadi oldu hamile kaldin diyelim korku nereye kadar.gidersin bi hastaneye test yaptirirsin bu stresten kurtulursun.yeni kanunlara gore bildiğim kadariyla gizlilik zorunluluğu var zaten kimseye soyliyemezler
Hep içime girme gibi birşey olmadı çanaşır vardıııBak ablacim boyle korkarak biyere varamazsin.hamile olman icin icine boşalmış olmasi lazim hemde senin yumurtlama zamanina denk gelmesi lazim.ama hadi oldu hamile kaldin diyelim korku nereye kadar.gidersin bi hastaneye test yaptirirsin bu stresten kurtulursun.yeni kanunlara gore bildiğim kadariyla gizlilik zorunluluğu var zaten kimseye soyliyemezler
Tabiki adettir.yerlesme kanamasi dedigin sey bi iki lekeden ibaret.kesinlikle oyle bi kac gun surmez.bence rahatla artik rahatlaki adet olasin.yada annene soyle seni bi dr a gotursun o da söktürücü versin.garanti veriyorum hamile degilsin.bosyere strese giriyorsun.evlenince bu gunler aklina gelecek ce guleceksinİdrardan kesin belli olur yanii okadar gün geçmiş 50 gün resmen yani. Bu gecen ay ki adetinde ilk gün mesela belim baya agrımıştı 7 gün sürer ilk 4 günü çok oldumfelan sonlara doğru azaldı adettir dimim o
Tamam salıyorum kendimi rahatlıyorum sizdende Allah razı olsun Allah bebeklerinizi kucaklarınıza almayı nasip ettsin iyi ki varsınız bana daha çok da tepkili olabilirdiniz olmadınız sağolun tanımıyorum sizi ama iyiki azıcıkda olsa yardım ettiniz iyi ki varsınızYaa evet bende arkadaş gibi garanti verip kesin konuşuyorum hamile felan değilsin artık şu korkularını yen ve kendi ayaklarının üstünde durmaya çalış bu şekilde hiçbir şey elde edemezsin. Kendine güvendikten sonra her şeyi başarırsın. Annene söyle randevu alıp doktora götürsün seni emin ol korktuğun gibi çıkmayacak belki daha önemli başka bi sorun vardır en azından geç kalma tedaviye. Burada sana teselli veriyoruz hamile olma ihtimalin yok diyoruz halen rahatlamıyorsun. Bu stres sıkıntı korku bi nevi adetin çok geçmesinden de kaynaklı olabilir. Kendini bi salsan bak nasıl sökülüyor adetin
Tamam salıyorum kendimi rahatlıyorum sizdende Allah razı olsun Allah bebeklerinizi kucaklarınıza almayı nasip ettsin iyi ki varsınız bana daha çok da tepkili olabilirdiniz olmadınız sağolun tanımıyorum sizi ama iyiki azıcıkda olsa yardım ettiniz iyi ki varsınızTabiki adettir.yerlesme kanamasi dedigin sey bi iki lekeden ibaret.kesinlikle oyle bi kac gun surmez.bence rahatla artik rahatlaki adet olasin.yada annene soyle seni bi dr a gotursun o da söktürücü versin.garanti veriyorum hamile degilsin.bosyere strese giriyorsun.evlenince bu gunler aklina gelecek ce guleceksin
Guzel dilekler icin cok tsk edeirm oncelikle ikincisi banada basliycakmis igne yagrin kese gorunur ve test sonucu yukselmisse basliycak.hayirli olsun sizinkide insallah kucagmiza sag saglim aliriz canim.sayfayi takip ettigin icin ayrica tsk ederim...Ayyyy çok sevindim sizin adınıza, tekrar tebrik ederim hayırlı olsun Rabbim sağsalim kucağınıza almayı nasip etsin inşallah bu sefer size sımsıkı tutunur ve bırakmaz. Bende sizin gibi 2 kimyasal düşük yaşamıştım ve şuan kan sulandırıcı iğne ile 2.inci ayıma gireceğim çok şükür. Bu arada ocak ayından itibaren hamile olduğumu öğrendiğimden beri bu sayfayı takip etmeye çalışıyorum..
Ah canim ah yasayan biri olarak beni anlayabilirsin evet rabbime sukur hamileyim ama yasadiklarimin etkisinden kurtulamadim olsa gerek hamile olduguma sevinemedik bile.ne olcak yine ayni sey olcakmi baska olumsuz birseymi olcak vs vs dusunup duruyoruz elimizde degil.suan test verdik bugun kontrolum vardi inan oyle korkuyoruz ki anlatamam omrumden omur gidiyo yani.rabbim yuzumuzu kara cikarmasin insallah.hayirlisiyla hepimiz evlat sahibi olalim.rabbim isteyen herkeze versin icindede bana..Canim cok sevindim.bu sayfaya yazdikca icim burkuluyordu senin icin.benim 5 yasinda oğlum var.2.5 yildir tekrar istiyorum bebek.kimyasal gebelik yasadim gecen sene.simdide hep bi korku.evladim olmasina karsi yinede yasiyorum ayni tedirginlikleri ya bisey olursa diye.inan senin adina cok sevindim.rabbim saglicakla kucagina almayi nasip etsin inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?