- 11 Ocak 2016
- 122
- 56
- 48
- 29
- Konu Sahibi YAGMURTOPRAKK
-
Saol cnm benim dualrinizi eksik etmeyin lutfen..20 dkka kaldi sonuc almaya ama kanim cekiliyo resmen inanki korkudan kotu birsey duymaktan korkuyorum...Y YAGMURTOPRAKK çok sevindim Can'ım senin adına inş bu sefer gerçek gebeliktir inş kucağına almayı nasip eder rabbim
Amin canım insaalah Bakalım haftaya cumartesi gidicem korkuyorum daha öncede içinde ölen bi gebeligim vardı aynısı olur diyeHayirli olsun canim.problem oldugu icin degil düşüklerin ve ölümlerin çoğu ilk 8-9 hafta icinde olur.yani bebek sağlıksızsa ya düşer ya da ölür.o nedenle ilk haftalarda 15 gunde bir kontrol iyidir.daha sonra ayda bir çağırır.rabbim saglicakla kucagina versin
8+6dayim cnmGebeliğinde çoğu kişi progestan kullanıyor, doktoruna güveniyorsan endişelenmene gerek yok canım. Bu arada kaçıncı haftadasın :)
Aminnn inşallah sağsalim kucağımıza alırız canım. Sakin aklına negatif düşünceler getirme her zaman iyi ol iyi düşün. İğnelerini her zaman aynı saatte vurulmaya bak ilk 3 ay çok önemli dinlen, ama çok dinlenmek iyi değil evde yavaş yavaş yürümeye çalış ve ağır işlerden sakın canım inşallah bu sefer meleğin seninle olacak bol bol dua et sureler okuGuzel dilekler icin cok tsk edeirm oncelikle ikincisi banada basliycakmis igne yagrin kese gorunur ve test sonucu yukselmisse basliycak.hayirli olsun sizinkide insallah kucagmiza sag saglim aliriz canim.sayfayi takip ettigin icin ayrica tsk ederim...
Ay canim ya cok hemde cok saol destek icin ayrica tsk ederim.rabbime sukurler olsun sonuc iyi cikti binlerce sukur.dularinizi eksik etmeyin hayirlisiyla su 3 ayi atlatalim hep birlikte insallah..Aminnn inşallah sağsalim kucağımıza alırız canım. Sakin aklına negatif düşünceler getirme her zaman iyi ol iyi düşün. İğnelerini her zaman aynı saatte vurulmaya bak ilk 3 ay çok önemli dinlen, ama çok dinlenmek iyi değil evde yavaş yavaş yürümeye çalış ve ağır işlerden sakın canım inşallah bu sefer meleğin seninle olacak bol bol dua et sureler oku))
Amin canim amin cok saol dualrinizi eksik etmeyin..rabbim hepimize hayirli saglikli sihatli cocuklar nasip etsin insallah..Y YAGMURTOPRAKK canım cok sevındım tekrardann hamıle olmana ınsallah evladının saglıklı haberlerını alırsın
amın cnm ınsallah bu topıge grdı m sonra senın durumunu okumustum cok üzülmüştüm ve cok korkmustum sımdı gercekden cok sevındım senın adınaa yarın ınsallah kan sonucundada guzel bır netıce alırsınAmin canim amin cok saol dualrinizi eksik etmeyin..rabbim hepimize hayirli saglikli sihatli cocuklar nasip etsin insallah..
Kiz bugundu kontrolum aldim guzel haber rabbime sukur hersey yolunda.amın cnm ınsallah bu topıge grdı m sonra senın durumunu okumustum cok üzülmüştüm ve cok korkmustum sımdı gercekden cok sevındım senın adınaa yarın ınsallah kan sonucundada guzel bır netıce alırsın
Bende esimde bayag uzuldum yiprandik rabbime sukur suan hersey yolunda fakat yasadiklarimizin etkisi hala devam ediyo doya doya yasayamiyoruz mutlulugumuzu cunki korku var icimizde kaptirmayalim kemdimizi diye surekli kontrol ediyoruz kendimizi.cok sagol destegin va anlayisin icin ayrica..Kiz bugundu kontrolum aldim guzel haber rabbime sukur hersey yolunda.
aaa öylemi kızz cokk iyi o zaman haddıı bakalımm devamndaada hayırlı habeler gelınn bızde ıkı gun öce duyduk kalp atısını cok bekledık sonunda geldi allah kucagımada almayı nasıp eder ınsallah 15 gun snra yıne gıdıcez kontroleKiz bugundu kontrolum aldim guzel haber rabbime sukur hersey yolunda.
Darisi bize insallah.evet canim bizde bugun ikinci tahlil sonucunu aldik 1223.7 olmus cok sukur kimyasaldan korkuyodum sukurler olsun hayirlisiyla kalp atisini duymak nasip olur saglikla sihatle kucagmiza almak nasip olur cumlemize insallah.dua edin lutfen duarinizi eksik etmeyin benden cok ihtiyacim var..aaa öylemi kızz cokk iyi o zaman haddıı bakalımm devamndaada hayırlı habeler gelınn bızde ıkı gun öce duyduk kalp atısını cok bekledık sonunda geldi allah kucagımada almayı nasıp eder ınsallah 15 gun snra yıne gıdıcez kontrole
Darisi bize insallah.evet canim bizde bugun ikinci tahlil sonucunu aldik 1223.7 olmus cok sukur kimyasaldan korkuyodum sukurler olsun hayirlisiyla kalp atisini duymak nasip olur saglikla sihatle kucagmiza almak nasip olur cumlemize insallah.dua edin lutfen duarinizi eksik etmeyin benden cok ihtiyacim var..iki olumsuz sonuclanan gebelik yasadim onlarin etkisi ve korkusu suan bu guzel gelismelere bile sevinmemize engel tahlil guzel simdi kese nasi olcak yok kese olunca bos gebelikmi bebek ne zaman goruncek vs vs insan dusunmeden edemiyo bos gebelik ve kimyasal gebelik yasayan biri olunca ozellikle..
amın cnm ınsallah tabı ederım allah ınsallah evlatlarımızı bızlere bagıslar ve onları sag salım kucagımıza almak nasıp olur cnm gunluk folıini iç güzelcene beslenn yatt dınlen hıc bı iş yapma ben öle yappıyormm :)))))))Darisi bize insallah.evet canim bizde bugun ikinci tahlil sonucunu aldik 1223.7 olmus cok sukur kimyasaldan korkuyodum sukurler olsun hayirlisiyla kalp atisini duymak nasip olur saglikla sihatle kucagmiza almak nasip olur cumlemize insallah.dua edin lutfen duarinizi eksik etmeyin benden cok ihtiyacim var..
Tavsiyelerine uyacagimdan emin olabilirsin tsk ederim tavsiyeler icin..dualarimiz kabul olsun insallah..amın cnm ınsallah tabı ederım allah ınsallah evlatlarımızı bızlere bagıslar ve onları sag salım kucagımıza almak nasıp olur cnm gunluk folıini iç güzelcene beslenn yatt dınlen hıc bı iş yapma ben öle yappıyormm :)))))))
amın cnm ınsallahTavsiyelerine uyacagimdan emin olabilirsin tsk ederim tavsiyeler icin..dualarimiz kabul olsun insallah..
bak ne dıcem doktorum bana dedıkı gunde 2lt su iç dedı öyle yapıyorum dondurmaa al ye kalsıyum ıyı gelıo ben yıyormm gunde taze sıkıllmıs portakal ve nar içiormm arada yogurt veya ayrann suan bunlar cok önmli sabahlarıda yulaflı omlet yapıormm tabı bunları ben yapamıorm eesım yapıo ben mutfaga gıremıom bulantılar basladı cunkuTavsiyelerine uyacagimdan emin olabilirsin tsk ederim tavsiyeler icin..dualarimiz kabul olsun insallah..
Senden ogrencek cok sey var anlasilanbak ne dıcem doktorum bana dedıkı gunde 2lt su iç dedı öyle yapıyorum dondurmaa al ye kalsıyum ıyı gelıo ben yıyormm gunde taze sıkıllmıs portakal ve nar içiormm arada yogurt veya ayrann suan bunlar cok önmli sabahlarıda yulaflı omlet yapıormm tabı bunları ben yapamıorm eesım yapıo ben mutfaga gıremıom bulantılar basladı cunku
ayy ne demekk cnmmm her zamannn benn buranın gece kusu sayılırım bana her zmn msj atabılırsınn :)))Senden ogrencek cok sey var anlasilankiz samimiyetin ve tavsiyeler icin cok tsk edermm..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?