- Konu Sahibi YAGMURTOPRAKK
Hayirli olsun hosgeldiniz
Allah razi olsun saolun...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hayirli olsun hosgeldiniz
Hayirli olsun canim.Allah kucağına almayi nasip etsin.ilk bebis mi.
Yine mi sen.git bi kan testi yaptir sende rahatla bizde rahatliyalim.adetin strese girdigin icin olmuyordur.internette nasıl hamile kalacahin ya da kalmiyacagin detayli bi sekilde var.oku rahatla hamile kalmak okadar kolay bisey degilBana yardım eden anlalarım gene test yaptım negatif kendimi böyle rahatlatıyorum adetim geçti kesinleştirdim yani içtim ilaçlardan dolayı oldunu valla haftalımı resmen testlere harcıyorum bıktım ya
Hayirli olsun canim.problem oldugu icin degil düşüklerin ve ölümlerin çoğu ilk 8-9 hafta icinde olur.yani bebek sağlıksızsa ya düşer ya da ölür.o nedenle ilk haftalarda 15 gunde bir kontrol iyidir.daha sonra ayda bir çağırır.rabbim saglicakla kucagina versinmerhaba arkadaşlar bende yeni hamileyim geçen cumartesi doktora gittim 6+5 günlükken bebeğimin kalp atışlarını duyduk allahım herkese bu duyguyu yaşatsın ama 15 gün sonra tekrar gelin dedi büyüyor mu diye bakıcaz dedi böyle birşey yaşayan var mı acaba bir problem mi var?
Ayşe-91 canım Dr. banada verdi geçen haftalarda ateş öksürük grip oldum her ihtimale karşı 90 mg lik vajinal jel verdi sabah yataktan kalkmadan önce uyguluyorum ama bende kanama felan olmadı hastalığımdan dolayı çok aşırı derecede öksürüyordum düşük tehlikesi oluşursa önceden önlem alalım diye verdi çok şükür bi sıkıntım yok kutunun içinde 15 tane var bitince gel dedi doktor bakalım haftaya gideceğimslm kizlar nasilsiniz bugun kanamalarimdan dolayi doktora gittim progestan 200 luk verdi ve sabah aksam fitil gibi alttan koy dedi bu ilaci vajinal yolla kullanan varmi
cnm progestan normalde agiz yoluyla aliniyo o yuzden tedirgin oldum prospektusta oyle yaziyoAyşe-91 canım Dr. banada verdi geçen haftalarda ateş öksürük grip oldum her ihtimale karşı 90 mg lik vajinal jel verdi sabah yataktan kalkmadan önce uyguluyorum ama bende kanama felan olmadı hastalığımdan dolayı çok aşırı derecede öksürüyordum düşük tehlikesi oluşursa önceden önlem alalım diye verdi çok şükür bi sıkıntım yok kutunun içinde 15 tane var bitince gel dedi doktor bakalım haftaya gideceğim
cnm progestan normalde agiz yoluyla aliniyo o yuzden tedirgin oldum prospektusta oyle yaziyoAyşe-91 canım Dr. banada verdi geçen haftalarda ateş öksürük grip oldum her ihtimale karşı 90 mg lik vajinal jel verdi sabah yataktan kalkmadan önce uyguluyorum ama bende kanama felan olmadı hastalığımdan dolayı çok aşırı derecede öksürüyordum düşük tehlikesi oluşursa önceden önlem alalım diye verdi çok şükür bi sıkıntım yok kutunun içinde 15 tane var bitince gel dedi doktor bakalım haftaya gideceğim
Ayyyy çok sevindim sizin adınıza, tekrar tebrik ederim hayırlı olsun Rabbim sağsalim kucağınıza almayı nasip etsin inşallah bu sefer size sımsıkı tutunur ve bırakmaz. Bende sizin gibi 2 kimyasal düşük yaşamıştım ve şuan kan sulandırıcı iğne ile 2.inci ayıma gireceğim çok şükür. Bu arada ocak ayından itibaren hamile olduğumu öğrendiğimden beri bu sayfayı takip etmeye çalışıyorum..Kizlar hepinize yine slm sayfa sahibi olarak guzel baslamistik fakat kisa surdu biliyosunuz gebelik kimyasal cikti..kizlar kotu bi durum yasamistim hem de iki kez gebelik uzerine kotu tecrubeler yasadim.sizlede paylasmistim gectigimiz sayfalarda var.iki olumsuz sonuclanan gebelik sonrasi simdi yine hamileyim binlerce sukur insallah kucagima sag saglim almak nasip olur.once idrarda sonra kanda pozitifi gorduk cok hemde cok sukur binlerce kez.yagrin sabah tekrar tekrarliycaz testi insallah guzel haberler vermek nasip olur.dularinizi eksik etmeyin..
Gebeliğinde çoğu kişi progestan kullanıyor, doktoruna güveniyorsan endişelenmene gerek yok canım. Bu arada kaçıncı haftadasın :)cnm progestan normalde agiz yoluyla aliniyo o yuzden tedirgin oldum prospektusta oyle yaziyo
Arkadaşım kaç yaşındasın bilmiyorum ama bekar olduğun belli. Yaşadıkların hakkında hiçbir şey diyemiyorum şimdi bu yaşadıkların cezasını korkuyla endişeyle çekiyorsun. Dilerim bu aklını başına getirmiştir. Yazdıklarını baştan beri okudum. 2 türlü rahatsızlıktan dolayı adet olamıyorsun. 1. Çok kafaya takıp stres yapıyorsun aşırı derecede. 2. Ise başka bir problem veya rahatsızlığın var ondan olamıyorsun. Test sonuçlarına göre kesin hamile değilsin. Bi doktora görünmende fayda var. Adet olamamanın nedenleri deyip araştırma yaptığında bu şekilde doktora başvurabilirsinSiz bana sadec şunu soyleyin bu 51 gün sonra idrarda gebelk testi doğru sonuç verir dimii ? Adetlm bu ay geckti eve ama ilaclardan diyorum korkuyorum iste anlayin beni kismeye danisamiyorum ya gecen ay ki adetim hep herseyi birbiriyle karistirdim yerlestirme kanamasi gbi vs birsey okuya okuya internetten katistirdim iste belimde agriyo iki uc gundur soruyorum yardimci olun diye gidip kan testi ben nasil yaptirim Bi cevap lutfennn
5 dakika da bir stresle endişeyle korkuyla soru soruyorsun, bu adete en büyük düşman relax ol rahat ol ne var bu kadar korkacak testlere göre hele 51. Günde yaptığın teste göre hamile felan değilsin dediğim gibi git doktora randevu al adet olamıyorum diye. Hatta randevu alıp o gün doktora gideceğin gün kesin adet olursunBenim yazımada cevap lütfen bunaldım ya ölmek istiyorum ölmekk