- 11 Eylül 2011
- 3.779
- 4.015
- 133
- Konu Sahibi YAGMURTOPRAKK
-
Evet tatlim benimkide pembe toz olan sagol canim rabbim isteyen tum herkese versin bebekk bu arada cevremdekiler kimyasal dusuk yasayanlarin tekrar hamile kalmasi daha cabuk oluyormus birde gun asiri degil hergun iliski oneririm ha birde yumurtlama doneminde sonrada iliski olursa hamilelik yuzdesi artiyor haberin olsunn
Allah saklasin sizi.. moralini dusurme iyi seyler dusun dualar sizinleKizla benim icin dua edin.kanamam var ve hastane yatyrum.stres ve uzuntuden oldu.sakin biselere kafayi takmayin ve stresten uzak durun.dua edin bizim icin
Allahim bebislerimizi kucaklarimiza aldirmayi nasip etsin.
Ben gecen hafta dr a gittigimde sormama gerek kalmadan yumurtaligimda 4cm kist oldigunu bunu agri yapacagini soyledi ki cidden baya baya adet sancisi gibi 2haftadir agrim var ama bu siralar azaldi gibiKasıklarımda agri var baya adet sancısı gibi. Sizde de var mı arkadaşlar normal bişi mi acaba bu?
Cok sukur kanamam durdu.doktorumuzu bekliyoruz simdi.insallah taburcu eder bizi:)nedır suan durumun cnm daha ıyısındır umarım
Tskr ederim insallah iyi olcaz:)Allah saklasin sizi.. moralini dusurme iyi seyler dusun dualar sizinle
Ay çok şükür inş bundan sonra çok güzel geçer gebeliğin hemen taburcu olma biraz gözetim altında kal benceCok sukur kanamam durdu.doktorumuzu bekliyoruz simdi.insallah taburcu eder bizi:)
Tskr ederim insallah hepimizin cok guzel gecer.aslinda benim hicbiseyim yoktu.uzuntu ve stres bu hale gelmemize sebep oldu.ltfen kendinize dikkat edin.Ay çok şükür inş bundan sonra çok güzel geçer gebeliğin hemen taburcu olma biraz gözetim altında kal bence
Amin insallah tez zamanda hamile oldugunu ogreniriz tabiki git doktora sonucta ben kimyasal gebelik yasadigimi doktora gitmesem kan testi yaptirmasam hic bilmeyecektim ama en azindan olabiliyormus bu sagliksizdi dustu ama oluyormus demek bile cok onemli ben 7 ay cabaladim olmadi bazen gecikti heveslendim olmayinca kustum kendimce 1 hafta biraktim sonra yumurtlama donemi yeniden heveslendim taki kimyasal gebelik gecirdim dedim sukur en azindan olqbildigini ogrendim 2 ay sonrada hamile oldugumu ogrendimÇok sağol verdin bilgiler için cnmcm.kimyasal sonrası ikinci ayım bu ay.geçen ay yumurtlama dönemi civarı 3 4 ilişki oldu.Bundan sonra.kırmızılri görene kadar dvm diorum.adet dönemim bittikten 4 gün sonra inofolic e başladım bende.inşallah bende de etkili olmuştur.ama ben günde 1 tane iciorm acaba bende mi iki tane icsem bilemedm.yarın doktora gideblrm lekelenmem başladı yine.Neden bilmiorm.geçen ay da böyle olmuştu doktora gitmedm.yeniden kimyasal yaşamış planlanan demişti doktor.ondan bu sefer hemen gitmek istiorm.hayırlara işaret olsun.
Geçmiş olsun peki bir zararı var mı?Ben gecen hafta dr a gittigimde sormama gerek kalmadan yumurtaligimda 4cm kist oldigunu bunu agri yapacagini soyledi ki cidden baya baya adet sancisi gibi 2haftadir agrim var ama bu siralar azaldi gibi
Geçmiş olsun peki bir zararı var mı?
Tesekkur ederim. Bu cumartesi kontrolum var , kalp atislarini duymak icin gidecegim. gittigimde soracagim hicbirsey demedi baska. Ama arastirdigim kadari ile o boyut riskli diilmis zamanla kuculup kaybolmasi gerekirmis izlenmeliymis.Geçmiş olsun peki bir zararı var mı?
İnş duyarsınız pıt pıt :) ben de bekliyorum. Son adetim 31 aralıkti iki doktor farklı diyor haftaları. Sizin kaç haftalık?Tesekkur ederim. Bu cumartesi kontrolum var , kalp atislarini duymak icin gidecegim. gittigimde soracagim hicbirsey demedi baska. Ama arastirdigim kadari ile o boyut riskli diilmis zamanla kuculup kaybolmasi gerekirmis izlenmeliymis.
Insallahh..İnş duyarsınız pıt pıt :) ben de bekliyorum. Son adetim 31 aralıkti iki doktor farklı diyor haftaları. Sizin kaç haftalık?
Evet yakınız cnm ins hayirlisiyla kucağımıza aliriz bebeklerimizi :)Insallahh..
Benim SAT 28 aralik yumurtlama testi de kullaniyordum 1gun kayma var sadece ama onu da saymiyorlarmis 2 gune kadar... bugun tam 6hafta bitti. Yakinmisiz..
normal cnm geciktirir antibiyotikGecen hafta ateslenmistim doktora gitmistim vermidon antibiyotik ve grip soguk alginligi kullandim bu hafta Belki si son uc gundur icmiyorumdur hasta olmadm da bi sorun dedim
Htta size bir soru daha sormuştum şaşırdım ondan unutmaya çalışıyorum onuda
aayy canım bnm ya cok sevındım vallahıı hadı gzun aydın eve gıdınce paso yatCok sukur kanamam durdu.doktorumuzu bekliyoruz simdi.insallah taburcu eder bizi:)
Malesef bugunde taburcu degilizaayy canım bnm ya cok sevındım vallahıı hadı gzun aydın eve gıdınce paso yat
hımmm ee pekı sorun neymıs cnm kanamann neden olmusMalesef bugunde taburcu degiliz
Belirsiz bebegimin cevresinde dun kanama yoktu.on duvardanmis kanama.bugunde bebisin yaninda kan pihtisi goruldu.aksama kadar beklicez bakalim.insallah atlatacaz.hımmm ee pekı sorun neymıs cnm kanamann neden olmus
ınsallah cnm ınsallahBelirsiz bebegimin cevresinde dun kanama yoktu.on duvardanmis kanama.bugunde bebisin yaninda kan pihtisi goruldu.aksama kadar beklicez bakalim.insallah atlatacaz.
Insallah cnmınsallah cnm ınsallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?