• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ayy canım semracım çok teşekkür ederim tuzu hiç aramam tuzsuz da olsa yer içerim ama malesef sigaraya gelince kendime dur diyemiyorum aslında söz verdim kendime hamile kalırsam bırakacağım diye eskisi gibi içmiyorum azalttım günde 2-3 dal içiyorum eşim normalde bile sigara içmeme tahammül edemiyor bir yakalarsa kötü olacak ama meleğimin sağlıklı olması için elimden geleni yaparım yarın güzel haber alırsam doktordan yarın kesin bırakıcam şuanda endişe ve kaygı içinde olduğum için strese dayalı elimde olmadığı için ister istemez içiyorum :KK43:(
Ben de senin gibiyim sıkılınca sigara yakıyorum eşim bi bilse beni kesin öldürür günde bir tane iç diyo ama 5 dalı buluyo :-(

Semracim su perim arkadaslar hastaneden geldiM vajinal ultrasonla bakti aktif kanama gorulmuyo dedi bide haftasi 5 haftadan kucuk gibi dedi yerlesme kanamasi olabilir veya dusuk belkrtiside olabilir sen tedbirli ol yat dinlen dedi cinsel iliski yasak dedi tekrar kanaman olursa nutlaka gel dedi bide kirmizi kan gorursen dusuk yapiyosun demektir dedi. Aklima takilan su karindaki ultrasonda 5 haftalik gorulen bebek vajinal ultrasonda nasil kucuk goruluyo anlamadim boyle olan varmi aranizda
Bol bol yat kalkma yerinden arada kalkıp yürü sonra bir daha uzan ben kuluçkaya yarım sanki birtek yemek için çıkıyorum yataktan

ayşecim inşallah bişey olmaz yat sen kalkma yerinden hiç bebeğin seni bırakmaz merak etme dikkat et kendine
bakalım bende 3 te gidicem dr.haber veririm kızlar gelişmelerden

İdrarda bir hafta kala çok iyi çıkmış valla :)) kimisinde adetin ilk günü bile belli olmuyor. Neyse hayırlı sağlıklı gebelikler diliyorum tekrardan tebrik ederim :)))
Tesekkur ederim bakalimsubatin besinde ultrason icin gidicem bebisim ne durumda gorucem :)

D
Bol bol yat kalkma yerinden arada kalkıp yürü sonra bir daha uzan ben kuluçkaya yarım sanki birtek yemek için çıkıyorum yataktan
Sagol cnm ben cok hareketliydim temizligimi falan herseyi yapiyordum bide oglum var onunla ilgileniyorum artik biraktim yatabildigim kadar yatiyrum bnm cocukla ne kadar yatabilirsem

D
Sagol cnm ben cok hareketliydim temizligimi falan herseyi yapiyordum bide oglum var onunla ilgileniyorum artik biraktim yatabildigim kadar yatiyrum bnm cocukla ne kadar yatabilirsem
Şimdi sen oğlunu kucağına filan aldın demi oğluna kucağına almamaya dikkat et ayaktayken

Kızlar Merhaba, bugün ben kan tahlili sonucu verecektim az önce geldim eve. 2 gün önce 10,70 idi bugün ise 53,52 ye yükselmiş çok şükür Rabbim yüzümü güldürdü :)) doktor iki günde bir 2-3 katına çıkar değerler biz 25-30 gibi bir değer beklerken seninkisi 53,52 olmuş maşallah dedi. 2 şubatta yine çağırdı keseyi görebiliriz dedi çok mutluyum arkadaşlar dualarınız için çok teşekkür ederim Allah'ım herkese sağlıklı bebişler versin.

Kızlar Merhaba, bugün ben kan tahlili sonucu verecektim az önce geldim eve. 2 gün önce 10,70 idi bugün ise 53,52 ye yükselmiş çok şükür Rabbim yüzümü güldürdü :)) doktor iki günde bir 2-3 katına çıkar değerler biz 25-30 gibi bir değer beklerken seninkisi 53,52 olmuş maşallah dedi. 2 şubatta yine çağırdı keseyi görebiliriz dedi çok mutluyum arkadaşlar dualarınız için çok teşekkür ederim Allah'ım herkese sağlıklı bebişler versin.
ay çok sevindim bestecim:)maşallah cnm allah kucağına almayıda nasip etsin bende birazdan gidicem 3 te radevum ben keseyi gördüm şimdi sıra bebekte ve eğer duyarsak kalp atışında inşallah allah benim yüzümüde güldürsün cnm

ay çok sevindim bestecim:)maşallah cnm allah kucağına almayıda nasip etsin bende birazdan gidicem 3 te radevum ben keseyi gördüm şimdi sıra bebekte ve eğer duyarsak kalp atışında inşallah allah benim yüzümüde güldürsün cnm
Su pericim çok teşekkür ederim (amin) canım tüm anne adaylarına sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip etsin. Inşallah senden de çok güzellll haberler alırız merakla bekliyorum inşallah seninde yüzün eve gelerek gülsün :)))

ya bende 6. haftadayım. az önce çok açık pembemsi leke gördüm akıntı ile birlikte. normal mi sizce kızlar?

kızlar dr dan geldimm:))))bebeğimin minnak kalbi atmaya başlamış ...çok şükür allahıma nekadar mutluyum anlatamam ....herşey yolunda çok şükür

kızlar dr dan geldimm:))))bebeğimin minnak kalbi atmaya başlamış ...çok şükür allahıma nekadar mutluyum anlatamam ....herşey yolunda çok şükür
Çok şükür sevindim seninde evine mutlu dönmene canım :)) evet yaa kaçıncı haftadasın bende merak ediyorum

Back