2016 DA HAMİLE KALMAYI PLANLAYANLAR LİSTE PAYLAŞIMI

Benide eklermisiniz :) 24 yaşında 1,5 yıllık evliyim ve ilk bebişimizi istiyoruzz

Benide eklermisiniz :) 24 yaşında 1,5 yıllık evliyim ve ilk bebişimizi istiyoruzz

atalante yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa ben de mesajını görünce güzel haber getirdin sandım yahuuuuu hemen ekleriz canım benim bi de bat yazarsan tamamdır :)

atalante yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa ben de mesajını görünce güzel haber getirdin sandım yahuuuuu hemen ekleriz canım benim bi de bat yazarsan tamamdır :)

Bat :20 mart canımm :) İnşallah gelecek ay güzel haberler getiririm

Günaydın bayanlar nasılsınız ???
Ben tekrar klomen tedavisine başlıyorum. Bu seferde olmazsa bir daha klomen sonra aşılama dedi doktorum

yesa bebek yokmuş canım bat Martin kaçı bilmiyorum. .hormon testim sonuçlandı ama Dr akşam 4 de bakıyor. .bilen varmı acaba yazsam değerleri. .

Canimm zaten olmasi gereken aralıklarla da yazmıyor mu sonuçta
Canım hepsi yazmıyor ama halam hemşire ona anlattım soru n yok gibi Dr da görsün dedi,gidicem nasipse mesela prolaktin 13.56 yazıyor referansi 6.0-29.9 ama LH 7.54 ama ref yok.

Canım hepsi yazmıyor ama halam hemşire ona anlattım soru n yok gibi Dr da görsün dedi,gidicem nasipse mesela prolaktin 13.56 yazıyor referansi 6.0-29.9 ama LH 7.54 ama ref yok.

anladım canım referansı olanlar kolay da olmayanlar da varmış neyse artık 4Te gideceksin demi ?

anladım canım referansı olanlar kolay da olmayanlar da varmış neyse artık 4Te gideceksin demi ?
Evet canim dua edin nolur korkum şu annem 35 yaşında menopoza girdi ilaçlarla 42 ye uzattirdilar genetik değildir inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…