sen nasılsın canım ne yaptın
Iyim tatlim çok şükür adet oldum bitti iki gün onca yine devam ayni iste.. Sen nasılsın nasıl gidiyorsen nasılsın canım ne yaptın
iyi canım bi sıkıntı yok şimdilik Allaha şükür çörek otu bal yapıyor musun yada arı sütüIyim tatlim çok şükür adet oldum bitti iki gün onca yine devam ayni iste.. Sen nasılsın nasıl gidiyor
Valla yapmiyorum canım ya inan fırsat bulamiyorum bu ara pek iyi değilim ailevi sikintilarda eve gece yarisi geliyoruz gündüz zaten çalışıyoruz oyle iste. Allah hiç sikintisiz kucagina aldirsin canım bebegini: )iyi canım bi sıkıntı yok şimdilik Allaha şükür çörek otu bal yapıyor musun yada arı sütü
amin canım nişallah rabbim sana da nasip etsin inşallahZaten ne zamandir giremedim de çok sık giremiyorum inşallah bat ondört Mart nasipte varsa rabbim verir o ol derse olur gerisi bos
Hala beklemedeyim gelmedi henüz kirmizilar. .Eşim akşam test getirecek ama burda birsey okudum regly öncesi 1,2 gün öncesi nadir de olsa gebe kalan varmış öyle ise testte çıkar mı acaba?
canım bende ayın 12 sinde gittim kalp atısı vardı ama doktorum arar verir diye dinletmedi biraz büyüsün dedi bu perşembe gideceğim normal yaniArkadaşlarbenim ddoktorum kalp atisini zarar verir diye dinletmesibende dDrddeğiştirdin.ayni şeyiyasayan varmi
canım bende ayın 12 sinde gittim kalp atısı vardı ama doktorum arar verir diye dinletmedi biraz büyüsün dedi bu perşembe gideceğim normal yani
Anladim pwkicanım bende ayın 12 sinde gittim kalp atısı vardı ama doktorum arar verir diye dinletmedi biraz büyüsün dedi bu perşembe gideceğim normal yani
Kaç haftaliksin sen cani
Benim bu hafta 8. Hafta olacak fakat gün olarak bilmiyorumxçarşamba sorucam bakalim bananda kalp atisini gördüğünü sooyledi fakat dinletmesi ama ben doktorumuz drgistiricem büyük ihtimal de inş duyucam bebeğinin kalp atisini7+5 CANIM SEN PEKİ 6+2 DE GİTMİŞTİM O ZAMAN DEDİ DOKTOR
Benim bu hafta 8. Hafta olacak fakat gün olarak bilmiyorumxçarşamba sorucam bakalim bananda kalp atisini gördüğünü sooyledi fakat dinletmesi ama ben doktorumuz drgistiricem büyük ihtimal de inş duyucam bebeğinin kalp atisini
bugün ilişkiye girmelisin diye biliyorum tatlım hatta günaşırı olsa daha iyi olur diye biliyorumKizlarrr bisey sorcam size benim bugün akintim inanilmaz arttı ve çok afedersiniz uzayan sumukumsu bir akıntı kurtajdan sonra aylardir böyle bi akintim olmadi yumurtlama akintisi diye dusunuyorum sizce bugün iliskiyemi girmeliyim yoksa 24 saat sonra felan mi nasıl bi yol izleyeyim bilgisi olan varmi
Çok teşekkür ederim canım yazdigin için ozaman ben bugunu degerlendirim bi gün arayla bu haftayi bitireyimbugün ilişkiye girmelisin diye biliyorum tatlım hatta günaşırı olsa daha iyi olur diye biliyorum