Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Amin arkadaşım nerde olucak senin transferinbenimde 14 aralıkta. hayırlı olsun hepimiz icin
Var canımmArkadaşlar göğüslerim de mavi damarlar çıktı çok belirgin sizlerdede varmı
Ona aldanma cnm bende her ay oyle oluyorrArkadaşlar göğüslerim de mavi damarlar çıktı çok belirgin sizlerdede varmı
Kizlar bana gulmeyin ben resmen estrafemde o belirtileri yasiyorumm 3lu almaya basladim cok kotu uyku hali yorgunluk sersemlik ve mide bulantisi berbat bi sekil de ama transferim bile olmadi dahaa:)Kizlar belirtilere cok fazla takilmayin.hepsi oluyo valla.bende agrida batmada bas donmeside hepsi oldu ama gordugunuz gibi negatif.belirtiler devam bile ediyo yani:)) ouuzden cok takilipta sonradan husrana ugramayin..
Prl hormonun yükselmişdir transferin yapıldımıArkadaşlar göğüslerim de mavi damarlar çıktı çok belirgin sizlerdede varmı
Bendede var daha transfer olmadım baş dönmesi kasıklarda batma dünde mipdem bulandı kokuya hassasiyetim zaten varKizlar bana gulmeyin ben resmen estrafemde o belirtileri yasiyorumm 3lu almaya basladim cok kotu uyku hali yorgunluk sersemlik ve mide bulantisi berbat bi sekil de ama transferim bile olmadi dahaa:)
Yapıldı canım 4.günümPrl hormonun yükselmişdir transferin yapıldımı
gecmis olsun cnm bende kan verdim ama molral sifir bise cikmicandan okadar eminim ki napcam bilemiyorum.Günaydın.kızlar benim bebiş beni bu sefr hiç istememiş dün hastaneden geldikten sonra bi kanamam başladı dogumda bile bu kadar olmamişti.bu akşama kadar böyle devam ederse akşama hastaneye gidicem
@zg83 azrass kızlar biz 15 aralık
@FarahFarah seninde 14 aralık sanirim birlikte bekleyeceğiz inşallah kızlar test tarihimiz :) neler yapıyorsunuz persembe gününe kadar NE iciyorsunuz extra ?
İnşallah güzel haberlerini bekliyoruz umudunu kaybetmegecmis olsun cnm bende kan verdim ama molral sifir bise cikmicandan okadar eminim ki napcam bilemiyorum.
Hayırlı olsun ilaçlarda etki yapıyor ama hamilelik oluşmaya başladığı andan itibaren prl yani süt hormonu yükselir inş öylesirYapıldı canım 4.günüm
İnş cnmm yeni yıla hamiş girelimevet cnm 15 aralık transfer günüm 25 -26 aralık da test günüm muhtemelen 10 günde belli oluyormuş...allah yüzümüze gülsün güzel haberleri verebilelim inşallah.
Keske kucuk bi umudum olsaİnşallah güzel haberlerini bekliyoruz umudunu kaybetme
neden öyle düşünüyorsun kuzum yaa.ne zaman cıkıcak sonuc??gecmis olsun cnm bende kan verdim ama molral sifir bise cikmicandan okadar eminim ki napcam bilemiyorum.
İnş cnmm yeni yıla hamiş girelim
İdrar testi yaptim cnm dun hayalet gibi bi cizgi cikti sonrada gitti olsaydi cikardi ya 1 saate cikar sanirim.neden öyle düşünüyorsun kuzum yaa.ne zaman cıkıcak sonuc??