2016 Aralik tup bebek

Arkadaslar sonucu negatif olanlar kac embriyo koyuldu size .. Biliyorsunuz bizim tek embriyomuz var 6. Gun ama cok iyi kalite Dedi doktorum umarım tutunur bebegimiz stres yapmak istemiyorm nasipte ne varsa o diyorum ama kalbe soz zor geciyor ..

@zg83 azrass azrass kızlar biz 15 aralık
FarahFarah FarahFarah seninde 14 aralık sanirim birlikte bekleyeceğiz inşallah kızlar test tarihimiz :) neler yapıyorsunuz persembe gününe kadar NE iciyorsunuz extra ?
Ben ilaçların dışında sabah bıldırcın yumuratsı yağda havuç portakal nar elma sıktım bol su kabak çekirdeği yiyorum ilaç sabah pruloton deport ,hibor iğnelerimi yaptırdım coraspin ,tetratox ,folik, estorfem içtim akşamda prednol var birde cirino jel içim dışım ilaçç :confused:

FarahFarah FarahFarah seninde 14 aralık sanirim birlikte bekleyeceğiz inşallah kızlar test tarihimiz :) neler yapıyorsunuz persembe gününe kadar NE iciyorsunuz extra ?
Kızlar belirtileriniz varmı ben Heran adet olacakmış gibiyim sağ kasığım ağrıyor aradada batma oluyor başka bitrşey hissetmiyorum sizlerde durum nasıl

bacılarım bişey sorcam ya. acemilik işte. bnm transfer oldu şimdi bekliyorum. hiç bi problem yaşamadım çok şükür kanama vs. de olmadı. yani bu durumda herşey iyi diyebilirmiyim yoksa böyle güzel gidip negatif sonuçta alabilirmiyim ? yani eğer tutunamamış olsa mutlaka bi belirti veriyormu kanama gibi?

Kızlar belirtileriniz varmı ben Heran adet olacakmış gibiyim sağ kasığım ağrıyor aradada batma oluyor başka bitrşey hissetmiyorum sizlerde durum nasıl
canm aynı gün yumurta toplama olmuşuz.bnm 6 aralık transfer senin 8. yani aslında bebiklerimiz aynı günlük bnm hiç bi belirtim yok. ara ara kasığımda ağrı oluyor benmde adet ağrısı gibi sonra geçiveriyor başkada i belirti yok. bide yatmaktan heralde belim ağrıo ara ara

Canim 6. gun embriyosuydu.doktorum ilaclari biraktirdi kan tahliline bile gerek yok artik dedi.yukselse bile nekadar yukselcekki artik dedi.
Hım 6. Gün için çok düşük :KK43:(((( hani 3. Gün embriyosu olsa umut vardı diyecektim sanırım tutunmuş ama bırakmış geri :KK43:(( nediyim hayırlısı böyleymiş şimdiden negatif sonucu alcam diye geriliyorum düşünürken bile rabbim yardımcımız olsun

1,64 sonucum kızlar ilaçları bıraktıgım halde yükselme devam ediyor ama yok yani
İnsanın kafasını karıştırıyor biliyorum böyle sonuçlar benimde ilk başta az yükseldi sonra çok yğkseldi ve en son düştü düşük yaptım .. ozaman dedim keşke direk negatif sonuç alsaydım çünkğ böyle bi umutlanıp bi mutsuz olmak daha üzüyor ... hayırlısı olsun inş tutunur :KK43:

canm aynı gün yumurta toplama olmuşuz.bnm 6 aralık transfer senin 8. yani aslında bebiklerimiz aynı günlük bnm hiç bi belirtim yok. ara ara kasığımda ağrı oluyor benmde adet ağrısı gibi sonra geçiveriyor başkada i belirti yok. bide yatmaktan heralde belim ağrıo ara ara
Aynen canım bel ağrısı bendede var yatınca oluyor senin 3.gün embriyosu o zaman aynı gün oluyoruz benimki dışarda seninki içeride büyümüş Beklemek zor zaman geçmiyor şeytan diyor al 6 tane idrar testi yarından başla yap 6.gün belli olanlar var idrarda sen test gününü bekleyecekmisin

Nasip kismet canim hayirlisi olsun
aynen öyle sağol canım

bacılarım bişey sorcam ya. acemilik işte. bnm transfer oldu şimdi bekliyorum. hiç bi problem yaşamadım çok şükür kanama vs. de olmadı. yani bu durumda herşey iyi diyebilirmiyim yoksa böyle güzel gidip negatif sonuçta alabilirmiyim ? yani eğer tutunamamış olsa mutlaka bi belirti veriyormu kanama gibi?
hayır benim 10.günüm bugun negatif sonuc aldım hiçbir ağrım kanamam olmadı aynı sekılde kızımdada hiçbir belirti yok

İnsanın kafasını karıştırıyor biliyorum böyle sonuçlar benimde ilk başta az yükseldi sonra çok yğkseldi ve en son düştü düşük yaptım .. ozaman dedim keşke direk negatif sonuç alsaydım çünkğ böyle bi umutlanıp bi mutsuz olmak daha üzüyor ... hayırlısı olsun inş tutunur :KK43:
Hayırlısı canım yapıcak bişeyim yok tüm emeğim birikimim bırakıp gelıyorum ve en acısı ne biliyormusun kızımın rızkından kesiyorum tüp bebek için sonra elde var sıfır vicdan azabı duyuylrım

benimde 14 aralık. hepimizin hakkında hayırlı olur ins. bu mübarek günde mevlam dualarimiz kabul eder. ben ananas yiyiyorum 1 dilim 1 bardakta suyunu içiyorum 1 bardak taze sıkılmış havuç suyu badem fındık ceviz ve bol protein.

Hayırlısı canım yapıcak bişeyim yok tüm emeğim birikimim bırakıp gelıyorum ve en acısı ne biliyormusun kızımın rızkından kesiyorum tüp bebek için sonra elde var sıfır vicdan azabı duyuylrım
Maddi manevi gerçekten yıpratıyor bizde çok zorlanıyoruz kontrollere gitmek bile zor oluyor kimi zaman ... bende kızım için çok istiyorum okdr bebek çocuk çok seviyorki her sevdiğinde içim cız ediyor ... kızının rızkından kesmiyorsun öyle düşünme sonuçta ilk istegimiz çocuklarıma kardeş yapmak deilmi ..hep derim ben kendim için yaptım kızımı şimdi kızım için kardeş istiyorum bu dünyada yalnız kalmasın ve o sevgiden mahrum kalmasın ... üzülme bak ben 2 ay önce düşük yaptım şimdi yine tüp bebek yapıyorum rabbim yardım ediyor .. sen kendini toplarsın maddi olarak birikim yapar yine denersin rabbim bize sevdiklerimize saglık sıhhat versin rabbim şu mübarek günde kimsenin emeklerini boşa çıkarmaz inş

benimde 14 aralık. hepimizin hakkında hayırlı olur ins. bu mübarek günde mevlam dualarimiz kabul eder. ben ananas yiyiyorum 1 dilim 1 bardakta suyunu içiyorum 1 bardak taze sıkılmış havuç suyu badem fındık ceviz ve bol protein.
Az kalmış negüzel :) senin test tarihin gibi benim transferim olur inş:)

Az kalmış negüzel :) senin test tarihin gibi benim transferim olur inş:) hepimiz güzel haberler alırız :)

X