• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 Aralik tup bebek

çok teşekkür ederim canım, benim tüp bebek doktorum muayenehanesinde devam ediyor kontrollere, hem her ay ona özel muayene ücreti, hem de sonrasında doğum için hastane ücreti gerçekten uçuk fiyatlara geliyor :KK43:( zaten tüp bebek ücreti epey sarstı bütçemizi, ankara da yaşayan arkadaşlar tavsiyede bulunur belki
Canim ankarada hangi bölgede oturuyosun.?Ona göre tavsiyede bulunuyum

Ben ankaradayım cnm doğru söylüyosun. Özel muaynehane fiyatları çok saçma. Ya sgk anlaşmalı bi özel hastane yada özel sağlık sigortası olması gerekiyo. 10 dk lık muayne için 300 tl çok fazla. Ben acıbademdeyim. Ama biZim özel sağlık sigortamız var. Sgk anlaşması olmadığı için çok pahalı normalde. Bize çok çok uyguna geliyor kontroller. Doktorumda çok tecrübeli. Hamilelik zaten evhamlı bi süreç. İyi bir doktor bulmak önemli. İnşallah gönlüne göre bi doktor bulursun.

Inşallah canım çok teşekkür ederim

kızlar ya bu crinone jel benfe aetık baya baya geri geliyor. böyle pıhtılaşmış biçimde. bi sorun olmaz heralde dimi. korkuyorum her seferinde

kızlar ya bu crinone jel benfe aetık baya baya geri geliyor. böyle pıhtılaşmış biçimde. bi sorun olmaz heralde dimi. korkuyorum her seferinde
Canım geri geliyosa ne güzel. Bende feci koku yapıyodu içerde biriktiği içün. Doktor bugun bıraktırdı. Enfeksiyona döner dedi. Temizlemek istemiyorum altan müdahale etmeyelim dedi.

Canım geri geliyosa ne güzel. Bende feci koku yapıyodu içerde biriktiği içün. Doktor bugun bıraktırdı. Enfeksiyona döner dedi. Temizlemek istemiyorum altan müdahale etmeyelim dedi.
Cnm senin nasıl birikiyo o kadar? Yatıyomusun devamlı?

Kızlar bugün akşamdan beri karnimda bir ağrı var, sanki reglim başlayacakmış gibi, korkuyorum normal mi bu

ayyy iyiyse ne mutlu bana. çok korkuyorum çünkü her seferinde bebekte gelivercekmiş gibi hissediyorum allah korusun. ama sen yatma sakın. ben yere çömelerek yapıorum en az on dakka yürüyorum. hareketle emiliyor. sen direk yattığın için birikip koku yapmış demekki. neyseki bıraktırmış hadi kurtulmuşsun gözün aydın

Hamile olan arkadslar kanda pozitifi gormeden önce idrar testi yaptınız mı ? Yaptysanz kacıncı gun pozitf gördünüz? Bana 5. Gun embrysu transfr edildi bgn 7. Günümdü sabh idrArıyla test yaptım negatfti. İdrR testine guven olmaz tabi ama yinede moralim bozuldu

Hamile olan arkadslar kanda pozitifi gormeden önce idrar testi yaptınız mı ? Yaptysanz kacıncı gun pozitf gördünüz? Bana 5. Gun embrysu transfr edildi bgn 7. Günümdü sabh idrArıyla test yaptım negatfti. İdrR testine guven olmaz tabi ama yinede moralim bozuldu
Benim 10. Gün pozitifi gördüm ama herzaman 12 günden önce çıkmıyo canım.

Benim 10. Gün pozitifi gördüm ama herzaman 12 günden önce çıkmıyo canım.
Suan bi daha idrar yapmaya cesaretm kalmadı cnm 10. Gun fln idrarda negatfti görürsem bi daha kana kdr zor beklerm üzülürüm baya. Şimdi bi umut 7. Gun ztn cıkmaz diyrm

Back