2016 Aralik tup bebek

Maşallah senin bebiş be güzel büyümuş. Allahım bizede böyle kocaman olduklarını göstersin. İlk haftaları nasıl geçirdin. Sende bizim gibi panikmiydin. Kanaman filan olmuşmuydu.
Panik mi o da ne ki?? Canım inanırmısın her dr kontrolüne giderken evde başlıyorum duaya,muayene bitinceye kadar devam.. bazen drumun dediklerini bile duymuyorum.. hep korku panik hiç bitmiyor.. daha önce kaybımda olunca onun da etkisi büyük sanırım.. rabbim sizlerede sağlıklı gebelikler nasip etsin.. ellerim hala memelerim de, indi mi diye kontrol... agrı sızıya, bulantıya seviniyor insan.. biz tüp bebek anne adayları bi garibiz.. ağrımız olsa dert, olmasa dert

Canımmm evet çok şükür hamileyim. İkinciyi uzun protokol uyguladik cok şükür 5.gun 5aa transfer edildi. Carsamba kontrolüm var. Insallah hersey yolunda gider. Sen nasılsın ne var yok
Canım çok zorlu bir yol, tedavi ayrı stres, gebelik süreci ayrı stres.. ama olsun biz bunlar için herşeyimizi ortaya koyuyoruz.. hep panik halince olcaksın, hep korku olacak ama olsun yeterki sonu güzel olsun.. benimde şimdilik yolunda herşey.. rabbim tamamına erdirmeyide nasip eder İnşaAllah hem bana hem sizlere.. çok mutlu oldum senin adına... herşey gönlünce olsunnn

İyi akşamlar kızlar, içim daraldı vallahi, pazartesi olsa da gidip şu bebişi bir görsek yani. Ölecem heyecendan panikten artık. Bişey oldumu acaba duruyomu kalbi atıyomu deye deye nasıl geçcek 9 ay bilemiyorum

Valla bugun kalp atışını duydum biraz rahatladım ama artık iki kere fazla tedirgin olcam bundan sonra :)

Ben de aynı senin gibiyim canım

Valla doğru söylüyosun. Spor atleti gibiyorum bazen göğüsler sabitlenince ağrı kesiliyo. Telaşlanıyorum. Takmayayımda ağrıyı hıssedeyim diyorum. Ağrı duymak sakinleştiriyo resmen. Aklımın tamamı bebekte. Allah hepimizin yüzünü güldürsün inşallah. Dualar dilimden düşmüyo. Allah kabul etsin korusun hepimizin bebeklerini.

Valla bugun kalp atışını duydum biraz rahatladım ama artık iki kere fazla tedirgin olcam bundan sonra :)
Allah yardımcın olsun canım benim. Bende hep ikiz çocuklarım olsun istemişimdir ta küçük yaşta. Allah kısmet ederse bir tane olacak. Allahım bebişlerimizi bizlere bağışlasın.

Aamiiin cnim insallah. Nekadarlıksın

Kızlar şuanda 3 kalp bir bedende atıyor rabbim nkdr büyük çok değişik deilmi ben bugun ögrendim diye hala şok etkisi geçmedi sanırım düşünüp düşünüp gülüyorum deli gibi:)

Kızlar merhaba Allah hepimize hayırlı Salih evlatlar nasip etsin bnde ilk defa tüp bebek sürecine başladım çok heyecanlıyım nelere dikkat edeceğimi bilmiyorum bana bu noktalarda yardımcı olursanız sevinirim

Cnim merhaba. Bnim 5. Gün embriyosu transfer edilmisti. 9. Gün 316 11. Gün 720 çıktı. Doktor çarşamba günü çağırdı ama boş gebelikten korkuyorum. Boş gebelikte değer artışı olur mu

Canim benim de degerlerim hemen hemen seninki ole ayniydi. Dis gebelik duzenli artmaz oyle bi ihtimal yok dedi hemsire. Hamdolsun bos gebelik de olmadi. Aslinda degerin cok cok guzel hic panik yapma bosa strese girersin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…