Cok sagol canim allah razi olsun, insallah dedigin gibi olmasi gereken yere gelir kese, cok zormus yaaBebeğin kesesi görünmüş canım yat dinlen bebek büyüdükçe kese yerine geliyormuş. Endişelenip stres yapma inşallah bebeğini sağ salim kucağına alırsın.
Yat bolbol uzat ayakları tuvaletten başkada kalkma. Dün bende çok kanama yaşadım allama şükür cocugum iyi. Bak 9 ay yatarak geçirenler var. Doğuma kadar kanamalı olanlar var. Doktor tüp bebekde kanama çok oluyor dedi. İçini ferah tut. Allaha emanet et bebeğini. Hiç bişey olmuycak allahın izniyleKizlar nasilsiniz benim canim sikkin biraz dun aksam crinone jell kullandiktan sonra jel cubugu kanliydi, birazda disari akti. Doktoruma yazdim oda onemli degil dinlen dedi ama benim icim rahat etmedi ozel bi hastaneye gittim ve dr vajinal ultrasonla bakti kanama alani gorunmuyor dedi ama minik bi kese rahim agzina yakin bi yere tutunmus dusuk riskin fazla dedi igne vurdular istirahat et dedi yatihorum simdibugun kan testi yaptirdim cok sukur 2 kati artmis 2344 cikti. DoktordN tel bekliyorum, dua edin nolur
Yok canim bence bekleme dayanamazsin zaten cok stres olursun baska dr varsa oraya git canimKızlar ben 16 ocak doktora gittim randevu alayim dedim taaa 7 şubata alabildim çok dolu o zaman kadar bekleyeyim mi ben bebeğimi çok merak ederim.
Ayy canim cok sagol icime su serptin sanada gecmis olsun ,ayy sanki insan bi tek bana oluyormus gibi hissediyor ama boyle rahim agzina yakin tutunupta doguranlar vardir dimi? bebisinin iyi olmasina cok sevindim canim saglikla kucagina al insallahYat bolbol uzat ayakları tuvaletten başkada kalkma. Dün bende çok kanama yaşadım allama şükür cocugum iyi. Bak 9 ay yatarak geçirenler var. Doğuma kadar kanamalı olanlar var. Doktor tüp bebekde kanama çok oluyor dedi. İçini ferah tut. Allaha emanet et bebeğini. Hiç bişey olmuycak allahın izniyle
canım inş yolunda gider herşey akadaşlarında dediği gibi genelde herkesin kanaması olmus lekenlenme fln oluyor demekki tüp bebekte. ozellıkle jele gelıyor , tüp bebek süreci demekki böyle ilerliyor bizde duydukca okudukca ogrenıyoruz. bizler zor anne oluyoruz o yuzden daha dıkkatlı davranalım dınlenelım az stres yapalım ki sıkı sıkı tutunsunlar. ztn nasibimizde varsa 9 ay kanama olsa da saglıkla dogacaktır.Ayy canim cok sagol icime su serptin sanada gecmis olsun ,ayy sanki insan bi tek bana oluyormus gibi hissediyor ama boyle rahim agzina yakin tutunupta doguranlar vardir dimi? bebisinin iyi olmasina cok sevindim canim saglikla kucagina al insallah
Haklisin canim ama insan cok korkuyor kani gorunce. Az once hemsire aradi daha cok kucuk yeni olusuyor kese dedi, kanama olmazsa 15 gun sonra gel dedi, kanama olursa haber ver dedi, insallah hersey yolunda gider. Dua et arkadasimcanım inş yolunda gider herşey akadaşlarında dediği gibi genelde herkesin kanaması olmus lekenlenme fln oluyor demekki tüp bebekte. ozellıkle jele gelıyor , tüp bebek süreci demekki böyle ilerliyor bizde duydukca okudukca ogrenıyoruz. bizler zor anne oluyoruz o yuzden daha dıkkatlı davranalım dınlenelım az stres yapalım ki sıkı sıkı tutunsunlar. ztn nasibimizde varsa 9 ay kanama olsa da saglıkla dogacaktır.
güzel olacak inş cnm kan degerın cok guze artmıs maşallah. sen yıne bu donemde yorma kendını her nekdr normal hayata donun deselerde bence temkını elden bırakmamak lazım 12 haftaya kdr. inş annesini yalnız bırakamayacak mink kelebek:) dualarımdasn sende bana dua et yrn yada cuma transferım olacak bgn embrıyoları cozdurduler gelişimine bakıp hbr vercekler ıns cumaya kdr iyi gelişirler aksılık olmazHaklisin canim ama insan cok korkuyor kani gorunce. Az once hemsire aradi daha cok kucuk yeni olusuyor kese dedi, kanama olmazsa 15 gun sonra gel dedi, kanama olursa haber ver dedi, insallah hersey yolunda gider. Dua et arkadasim
Çok var cnm merak etme. Allah büyük. Hepimizin bebeğine sağlık sıhhat versin allahımAyy canim cok sagol icime su serptin sanada gecmis olsun ,ayy sanki insan bi tek bana oluyormus gibi hissediyor ama boyle rahim agzina yakin tutunupta doguranlar vardir dimi? bebisinin iyi olmasina cok sevindim canim saglikla kucagina al insallah
Cnm dinlen kese büyüdükçe yukarı çıkar korkma ilk 3 ay hepimiz için riskli uzan fırsat buldukçaKizlar nasilsiniz benim canim sikkin biraz dun aksam crinone jell kullandiktan sonra jel cubugu kanliydi, birazda disari akti. Doktoruma yazdim oda onemli degil dinlen dedi ama benim icim rahat etmedi ozel bi hastaneye gittim ve dr vajinal ultrasonla bakti kanama alani gorunmuyor dedi ama minik bi kese rahim agzina yakin bi yere tutunmus dusuk riskin fazla dedi igne vurdular istirahat et dedi yatihorum simdibugun kan testi yaptirdim cok sukur 2 kati artmis 2344 cikti. DoktordN tel bekliyorum, dua edin nolur
Ahh canimm benim guzel haberler al insallah saglikla ilerlesin kuzucuklaringüzel olacak inş cnm kan degerın cok guze artmıs maşallah. sen yıne bu donemde yorma kendını her nekdr normal hayata donun deselerde bence temkını elden bırakmamak lazım 12 haftaya kdr. inş annesini yalnız bırakamayacak mink kelebek:) dualarımdasn sende bana dua et yrn yada cuma transferım olacak bgn embrıyoları cozdurduler gelişimine bakıp hbr vercekler ıns cumaya kdr iyi gelişirler aksılık olmaz
Amin canim insallahÇok var cnm merak etme. Allah büyük. Hepimizin bebeğine sağlık sıhhat versin allahım
Canim insallah dedigin gibi olur gercekten cok endise ettim dunden beri. Ama ne yapsak bos ben elimden geleni yapiyorum gerisi allaha kalmis. Dua etmekten baska isey yapamiyorum ve tabi annem sagolsun yanimda yatiyorum bol bol bi is yaptirmiyor bana, sen nasilsin canim?Cnm dinlen kese büyüdükçe yukarı çıkar korkma ilk 3 ay hepimiz için riskli uzan fırsat buldukça
Ben iyiyim hiç agrım yok onu kafaya taktım jel sabah sıkıyorum gün içinde yoğun şekilde geliyor hemen wc ye gidiyorum adetmi oluyorum diye sürekli korkuyorum şansıma iş yerinde işlerimde yoğun rabbim korusun elimizden fazlasını yapıyoruz gerçektenCanim insallah dedigin gibi olur gercekten cok endise ettim dunden beri. Ama ne yapsak bos ben elimden geleni yapiyorum gerisi allaha kalmis. Dua etmekten baska isey yapamiyorum ve tabi annem sagolsun yanimda yatiyorum bol bol bi is yaptirmiyor bana, sen nasilsin canim?
Canım benim dondurulmuş embriyon yok mu yumurtalıkların düzelince yine transfer olursun.Kizlar benim hikayemi aranizda bilen bilir bilmeyenler icin ozet geceyim aralik ayinda tup bebek yaptirdim daha dogrusu transfer olamadan maceram bitti ohss oldum baska maceralara atladim 3 yumurtami dondurdular neyse velasilkelam ben adet olmadim yani o olaydan sonra 2. Ayimda adetim gecikti 1hafta oldu hala olamadim bugun dayanamadim erken gebelik testi yaptim sonuc negatif simdi kendime kiziyorum yine o sonucu gormek icin ugrasiyosun diye cok bunaldim cevremdeki kimseyle konusmak istemedim size anlatip rahatlamak istedim
Kizlar benim hikayemi aranizda bilen bilir bilmeyenler icin ozet geceyim aralik ayinda tup bebek yaptirdim daha dogrusu transfer olamadan maceram bitti ohss oldum baska maceralara atladim 3 yumurtami dondurdular neyse velasilkelam ben adet olmadim yani o olaydan sonra 2. Ayimda adetim gecikti 1hafta oldu hala olamadim bugun dayanamadim erken gebelik testi yaptim sonuc negatif simdi kendime kiziyorum yine o sonucu gormek icin ugrasiyosun diye cok bunaldim cevremdeki kimseyle konusmak istemedim size anlatip rahatlamak istedim
Aman canim aman ne guzel agrinin olmamasi keske benimde agrimasa, boylesi daha kotu bisey olacak zannediyor insan, rabbim korusun bebislerimizi canimBen iyiyim hiç agrım yok onu kafaya taktım jel sabah sıkıyorum gün içinde yoğun şekilde geliyor hemen wc ye gidiyorum adetmi oluyorum diye sürekli korkuyorum şansıma iş yerinde işlerimde yoğun rabbim korusun elimizden fazlasını yapıyoruz gerçekten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?