• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 Aralik tup bebek

Kızlar bugün 10. günün test sonucum 204 çıktı allahıma çok şükür :anneadayı::nazar:
hadi hayırlı uğurlu olsun, benim de 10. gün değerim 255 çıkmıştı çok şükür :nazar:

Periferik karyotip analiz
Protrombin
Faktor V MTHFR
ANTI TPO
ANTI TG bunlar canim. Bizde devlette yaptiricaz cok pahali tutar bunlar dedi. Ama burdan okuduguma gore sanirim devlet hastanesi bu testleri yapmiyomuss. Dusuk varmi vs soruyomus tekrarlayan dusuk yoksa yapmiyomus.randevu aldim insallah yaparlar.
@KuzumaHasretim genetik testler dedi canim 2 ay daha beklicez desenee

canım ben de bu testleri yaptırdım tüp bebek tedavisinden önce.. Ankara Başkent Hastanesinde çok detaylı bir genetik inceleme yaptırdım 6 tüp kan aldılar tek seferde.. bu yazdıkların dışında başka testler de vardı listemde ama şuan adlarını hatırlamıyorum.. toplamda 280 tl gibi bişey tutmuştu. aynı testleri koru hastanesi 800 civarına yapıyordu.. hastaneleri araştır devlette yapılmıyorsa canım.. özelde yaptırmama rağmen sonuç 1,5 ayda çıktı.. meraktan ölüyorsun o süre içinde tabi .. hayırlısı olsun hakkında :KK54:

Canlar aradım doktorumu biraz içim rahatladı. Kahverengi jeller için, kırmızı veya pembe kan gelmedikten sonra bunlar normal dedi. Hatta kırmızı pembe kan gelse bile korkma ara bizi dedi bişey olmaz çaresi var dedi. Jellerin içeride birikmesi sonucu oluşan lekelermiş. Çıbuğun tahriş etmesinden kaynaklı olabilirmiş dedi bana. Tabi bunları biliyordum ama yinede tedirgin oluyor insan.
Tedirgin olma canım. Ben resmen adet döngüsü yaşadım dün. Allaha emanet ettim bebeğimi. Bugun kalp atışını gördük öyle tatlı ki. Doktor kalbi atan bebek %97 bizimdir dedi. Allahım korusun onları.

Benim doktorum dinletmemisti az da olsa isi veriyor zarar verebilir demisti ancak piti piti atisini gostermisti. Biraz daha buyuyunce 9. Haftaya girince o zaman duydum ilk. Insallah siz de duyarsiniz.
Ay maşallah 41 kere. Allahım bıgunleri bizede nasip etsin. 12. Haftayı dört gözle bekliyoruz hepimiz.

kızlar bugün kalp atışını duymak için doktora gideceğim.. hayırlı dualarınızı esirgemeyin nolur... 6+2 olduk kalbi duyarız artık değil mi??
Hadi cnm güzel haberlerle gel inş :) tüp bebek doktoruna haftaya gideyim dedim doktor gel dedi bu hafta bakayım diye gitcem daha 6+2 oluyorum bende

Hadi cnm güzel haberlerle gel inş :) tüp bebek doktoruna haftaya gideyim dedim doktor gel dedi bu hafta bakayım diye gitcem daha 6+2 oluyorum bende
hadi bakalım birlikte güzel haberlerle gelelim inşallah :) heyecan dorukta.. sebebini bilemediğim derecede endişeliyim. hamilelik hormonlarından dolayı mı bu kadar tedirginlik hissediyorum bilmiyorum.. inşallah akşam yüzümüz güler de şu gergin halim geçer

Günaydın kizlaar. Transferimin 9. Gününe girdim hayırlısıyla ve adet günüm bugün. 28 günde 1 adet olurum pek şaşmaz. Eğer bugün olmazsam biraz ümitleneyim mi yoksa gecikme yapar mı ilaçlar? Cuma test günüm ve transfer günü bhcg içeren iğne yapıldığı için gününden önce test yapmıyorum. Yanıltıcı olabilir diye. Adet sancılarım ve halsizlik 3 4 gündür çok yaşıyorum. Bakalım hayırlısı. Insallah adet olmam .

Günaydın kizlaar. Transferimin 9. Gününe girdim hayırlısıyla ve adet günüm bugün. 28 günde 1 adet olurum pek şaşmaz. Eğer bugün olmazsam biraz ümitleneyim mi yoksa gecikme yapar mı ilaçlar? Cuma test günüm ve transfer günü bhcg içeren iğne yapıldığı için gününden önce test yapmıyorum. Yanıltıcı olabilir diye. Adet sancılarım ve halsizlik 3 4 gündür çok yaşıyorum. Bakalım hayırlısı. Insallah adet olmam .
Canım ilaçlar adet olmayı engelliyor. İnşallah pozitifi görürsün.

Tutunma sırasında da adet benzeri gerginlik Ağrı oluyor canım, belirtiler maalesef aynı, ilaçlar nedeniyle adetinin zaten olmaması gerek , sabırla bekle:dua:

canim ben adet gunumden 1 gun sonra oldum insallah sen olmazsin bebis seninledir

Kizlar nasilsiniz benim canim sikkin biraz dun aksam crinone jell kullandiktan sonra jel cubugu kanliydi, birazda disari akti. Doktoruma yazdim oda onemli degil dinlen dedi ama benim icim rahat etmedi ozel bi hastaneye gittim ve dr vajinal ultrasonla bakti kanama alani gorunmuyor dedi ama minik bi kese rahim agzina yakin bi yere tutunmus dusuk riskin fazla dedi igne vurdular istirahat et dedi yatihorum simdi :KK43: bugun kan testi yaptirdim cok sukur 2 kati artmis 2344 cikti. DoktordN tel bekliyorum, dua edin nolur

İnşallah adet olmassın, anne olursun :anne::halay:

Kizlar nasilsiniz benim canim sikkin biraz dun aksam crinone jell kullandiktan sonra jel cubugu kanliydi, birazda disari akti. Doktoruma yazdim oda onemli degil dinlen dedi ama benim icim rahat etmedi ozel bi hastaneye gittim ve dr vajinal ultrasonla bakti kanama alani gorunmuyor dedi ama minik bi kese rahim agzina yakin bi yere tutunmus dusuk riskin fazla dedi igne vurdular istirahat et dedi yatihorum simdi :KK43: bugun kan testi yaptirdim cok sukur 2 kati artmis 2344 cikti. DoktordN tel bekliyorum, dua edin nolur
Bebeğin kesesi görünmüş canım yat dinlen bebek büyüdükçe kese yerine geliyormuş. Endişelenip stres yapma inşallah bebeğini sağ salim kucağına alırsın.

Back