- 16 Kasım 2015
- 2.315
- 1.635
- 83
Sagol cnm rahatladim gerckten transfer yaklastikca vesvese yapmaya basldm herhlde ins hersey yolunda gider bnde senin gbi pozitifi gorurumÇok güzel canım fazla kalın olurmu biz hala kalınlaşması içi estrofem içiyoruz ben sormadım hiç ama 8, 14arası iyiymiş hayırlı olsun sıkı sıkı tutunsun bebişler inşallah
Amin canim insallahRabbim gönlüne göre verir insallah canım. Ikincide tutar insallah
benim genetik test 2 ayda cikmisti cnm oyle biseymi istedi sendendeKizlar doktorumla gorusmeye gittik biz hemen tedaviye baslariz diye dusunurken bana bi suru kan testi verdi onlari yaptirmam gerekiyormus sonuclarida 1bucuk 2 ayda cikiyomus aranizda boyle bi test yaptiran oldumuu
Cnm Bnm her dönemi zor rabbim evlatlarımıza kardeş duygusunu nasip etsin inş neyapalım elimizden gelenin fazlasını yapıyoruz olmazsada rabbimin taktiri
Cnm benim tüp bebek doktorum bu cumartesi gel dedi 6+2 oluyorum kızımdada alttan aynı günler bakmıştı gördü eşim haftaya gidelim daha bugun gittik diyor ama sanki zaman geçmez gitsem alttan bakar görür bende rahat ederim biraz diyorum :)
Allah inşallah bizlere de hayırlı evlat nasıp eder canım eşinin doİlk denememdi cnm ilk denemede son buldu umutlar aslnda normalde çok umutlu bir insandm ben herşeye umut baglayabilirdim ama ilk defa kendimi umudumu kaybetmiş hissediyorum sanırım yaşadıklarım fazlasıyla yordu beni yaş 23 ama ruhum sanki 80leri yaşıyor ne umutlar verildi spermler iyi kaliteli yumurta iyi kaliteli embriyo iyi kaliteli rahim mükemmel kesin tutunur ama olmaynca olmuyor ışte herkesin kafası çok karışık doktorum bile şok içinde kaç gündür laboratuara inip araştırma yapıyo embriyo gelişim evresinde ne durumdayms tek tek inceliyo gördüğü her anormalligi toplayıp ortaya bi sonuç koymaya çalışıyor bakalım eşimin doktoruyla görüştükten sonra size tekrardan doncem dedi bakalm ya hayırlısı herşeyin nasipte ne varsa onu yaşarız demekten başka bişey gelmiyor içimden dualarm sizlerle
Canim bizden de bi sürü kan testi istemislerdi.ama bizim 3 günde çıktı devlet hastanesinde yaptirmistik.ne istediler sizdenKizlar doktorumla gorusmeye gittik biz hemen tedaviye baslariz diye dusunurken bana bi suru kan testi verdi onlari yaptirmam gerekiyormus sonuclarida 1bucuk 2 ayda cikiyomus aranizda boyle bi test yaptiran oldumuu
Valla uyguluyolar mı bilmiyorum cnm ankara hrs hastahanesindeyim aslnda doktorumdan felan memnunum ama bu bana bi çözüm getirecekse başka yerede gidebilirim bizde morfoloji sorunu yoktu azosperm vardı tesede sperm bulunmuştu eşimde de azda olsa sperm çıkmaya başladı ama onlarında kalitesinde problem varmış dondurulduktan sonra cozulurken hasar görmüş bakalm ya nasip kısmet rabbim nasip etmeyecegi şeyin hayalini kurdurmazmış bizde kuramiyoruz hayırlısı olsun inşallah sağlıkla kucağına alırsın bebeğini
Allah inşallah bizlere de hayırlı evlat nasıp eder seni eşin ankara dami tedavi oluyor doktorun kim acaba canimAllah inşallah bizlere de hayırlı evlat nasıp eder canım eşinin do
Ben kaan aydostaym zaten canm en başından beri çok şükür gerçekten mükemmel bi doktor onun sayesinde kalitesizde olsa sperm çıkışı elde ettik hala onda tedavideyiz bakalım nasip kısmet önümüze ne çıkacak oda söyledi zaten opu işleminin olduğu gün neden tüp bebege gittiniz ben size normal yoldan hamile kalman için elimden geleni yapcam dedi şimdi zaten ondan haber bekliyoruz tüp bebek doktorumuda o önermişti zaten benm tüp bebek doktorum kaan hocayla konusup bize haber verecek spermlerin kalitesinin artması için belki bi iki güne kaan hocada dönüş yapar bize telefon bekliyoruz kuzucumAnkara kaan aydosa gitsene madem ankaradasin hazir. Azosperm de en basarili oymus lutfen ona bi git. Muhakkak duymussundur ününü ama ben de cok denk geldim azosperm olup onun tedavisiyla normal yoldan bile hamile olan birsuru kisiye
İnşallah canm benim amin sanrm esimin doktorunu sormak istedin :) kaan aydos canmAllah inşallah bizlere de hayırlı evlat nasıp eder canım eşinin do
Ben kaan aydostaym zaten canm en başından beri çok şükür gerçekten mükemmel bi doktor onun sayesinde kalitesizde olsa sperm çıkışı elde ettik hala onda tedavideyiz bakalım nasip kısmet önümüze ne çıkacak oda söyledi zaten opu işleminin olduğu gün neden tüp bebege gittiniz ben size normal yoldan hamile kalman için elimden geleni yapcam dedi şimdi zaten ondan haber bekliyoruz tüp bebek doktorumuda o önermişti zaten benm tüp bebek doktorum kaan hocayla konusup bize haber verecek spermlerin kalitesinin artması için belki bi iki güne kaan hocada dönüş yapar bize telefon bekliyoruz kuzucum
Hayırlısı canım , hemen hepimiz bunları hissettik. Şimdi böyle düşünmen çok bir normal ama Allah sabrını verecek. Ve tekrar ayağa kalkacaksın ve vazgeçmezsen zamanı gelince bebişini kucağına alacaksın , Allah tekrar denemek için maddi manevi güç versin inşallahValla bilmiyorum ki canm ya artık kurcalamakta istemiyorum açıkçası elde avuçta ne varsa bitti bu olay uğruna bende çalışmıyorum eşimde tek başına bi yere kadar yetebiliyor artık işe geri baslıcam en azndan kafamı dağıtırım unuturum herşeyi ama asla denemek istemiyorum daha hiç umudum kalmadı çünkü ilk defa bi olay karşısında umudumu kaybettim.
Madem Ankaradasın canım Sakarya'da( caddesinde) arı sütü karışımları hazırlayan bir aktar var , raporlarla kullananların sonuçları var . Tam adı olmayabilir yanlış olmasın arı doktoru mu neydi. Ortadaki balıkçıların yan tarafında. Git sor konuş , araştır. özellikle sperm kalitesi için dersen detaylı gösteriyorlar. Bol şansBen kaan aydostaym zaten canm en başından beri çok şükür gerçekten mükemmel bi doktor onun sayesinde kalitesizde olsa sperm çıkışı elde ettik hala onda tedavideyiz bakalım nasip kısmet önümüze ne çıkacak oda söyledi zaten opu işleminin olduğu gün neden tüp bebege gittiniz ben size normal yoldan hamile kalman için elimden geleni yapcam dedi şimdi zaten ondan haber bekliyoruz tüp bebek doktorumuda o önermişti zaten benm tüp bebek doktorum kaan hocayla konusup bize haber verecek spermlerin kalitesinin artması için belki bi iki güne kaan hocada dönüş yapar bize telefon bekliyoruz kuzucum
Amin canm inşallah burdaki tüm herkesin rızkını genisletsin tüp bebek yaptırmam ama eşimin değerlerinin düzelmesi için bi çaba göstericez bakalım ya herşeyin hayırlısı her zaman bunu demisimdir elbet birgün tadariz o duyguyu :)Ayy o zaman cok iyi hic umutsuzluga kapilma kuzum rabbimin diledigi olur. Bu sefer hayirli degilmis ama bir dahakinda olacak rabbim maddi manevi rizkinizi genisletsin kalbiinizi ferahlatsin. Lutfen karamsar olma
Ankarada oturmuyorum cnm ama inşallah nasip olur yolum düşerse giderimMadem Ankaradasın canım Sakarya'da( caddesinde) arı sütü karışımları hazırlayan bir aktar var , raporlarla kullananların sonuçları var . Tam adı olmayabilir yanlış olmasın arı doktoru mu neydi. Ortadaki balıkçıların yan tarafında. Git sor konuş , araştır. özellikle sperm kalitesi için dersen detaylı gösteriyorlar. Bol şans
Periferik karyotip analizCanim bizden de bi sürü kan testi istemislerdi.ama bizim 3 günde çıktı devlet hastanesinde yaptirmistik.ne istediler sizden
Dusuk yaptim de cnm kanit istemiyorlar neticede baska turlu geri yollarlar tanidign fln kimse yoksa oralarda.Periferik karyotip analiz
Protrombin
Faktor V MTHFR
ANTI TPO
ANTI TG bunlar canim. Bizde devlette yaptiricaz cok pahali tutar bunlar dedi. Ama burdan okuduguma gore sanirim devlet hastanesi bu testleri yapmiyomuss. Dusuk varmi vs soruyomus tekrarlayan dusuk yoksa yapmiyomus.randevu aldim insallah yaparlar.
hilal1907 genetik testler dedi canim 2 ay daha beklicez desenee
Bizim kan testlerimiz farkli heralde canim.ne güzel herseyi arastiriyo doktorunPeriferik karyotip analiz
Protrombin
Faktor V MTHFR
ANTI TPO
ANTI TG bunlar canim. Bizde devlette yaptiricaz cok pahali tutar bunlar dedi. Ama burdan okuduguma gore sanirim devlet hastanesi bu testleri yapmiyomuss. Dusuk varmi vs soruyomus tekrarlayan dusuk yoksa yapmiyomus.randevu aldim insallah yaparlar.
hilal1907 genetik testler dedi canim 2 ay daha beklicez desenee
Hersey bu kadar iyi gidince insan kötü dusunemiyo haklisin. Yaşın daha çok genc insallah bi sonrakinde olacak.İlk denememdi cnm ilk denemede son buldu umutlar aslnda normalde çok umutlu bir insandm ben herşeye umut baglayabilirdim ama ilk defa kendimi umudumu kaybetmiş hissediyorum sanırım yaşadıklarım fazlasıyla yordu beni yaş 23 ama ruhum sanki 80leri yaşıyor ne umutlar verildi spermler iyi kaliteli yumurta iyi kaliteli embriyo iyi kaliteli rahim mükemmel kesin tutunur ama olmaynca olmuyor ışte herkesin kafası çok karışık doktorum bile şok içinde kaç gündür laboratuara inip araştırma yapıyo embriyo gelişim evresinde ne durumdayms tek tek inceliyo gördüğü her anormalligi toplayıp ortaya bi sonuç koymaya çalışıyor bakalım eşimin doktoruyla görüştükten sonra size tekrardan doncem dedi bakalm ya hayırlısı herşeyin nasipte ne varsa onu yaşarız demekten başka bişey gelmiyor içimden dualarm sizlerle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?