2016 aralık doğumları cinsiyetini tahmin edenler.

Dualarla

Üye
Kayıtlı Üye
27 Nisan 2016
25
22
8
41
Canlar ben şuan 7 haftalık hamileyim hepimizde cinsiyetini merak ediyoruz. Acaba belirtilerle belli oluyormu. Benimkinin ilki oğlandı. Onda 4 ay kustum vede uyuyordum. Bunda mide bulantım var ama kusacak kadar değil. Uyku isteği yeni yeni başlıyo. Birde çok tembelleştim. Galiba yine erkek.

Canım benim hayırlı olsun.Bende 8.haftalık hamileğim nasip olursa Aralık 23 gibi gözüküyor.İlki kızdı benim çocuk.Hayırlısı olsun.

Rabbim sağ salim kucağımıza almak nasip eder inşallah. Sen kızı bulmuşsun. Rabbim sağlıklı vede hayırlı bir erkek verir inşallah.

Hepinizin hayırlı uğurlu olsun benimde :) benim ilki kızdı hiç uyumak bilmiyordum bunda uykuya doyamiyorum kızlar hayırlısı 11. Haftamdayim.

Benimde iki oglum var 12 haftalik hamileyim insallah Allahin izniyle bu kiz olur.. Bu seferki belirtiletim cok farkli oglanlarda sigarayi birakamamistim ve hic bulantim yoktu hamileliklerim cok rahat gecmisti. Fakat bu kez bulantim oldu kusma yok sigaradan nefret ettim kimseyi yanimda bile icirmiyorum o derece.
Tabi her hamilelik farkli oluyor belirtiler degisik olsa bile insan güvenemiyor.. Dua edin neolurr Kizim olsunn.. Rabbim herkesin gönlüne göre versin insallah..

Canım benimde iki oğlum var ve çok istiyorum bi kızım olsun..bende bu ay denemelere basliycambakalım ALLAH herkese nasip etsin...bi annenin bi kızı olmalı diye dusunuyorum

Canım benimde iki oğlum var ve çok istiyorum bi kızım olsun..bende bu ay denemelere basliycambakalım ALLAH herkese nasip etsin...bi annenin bi kızı olmalı diye dusunuyorum
Insallah canim Allahim isteyen herkese nasip etsin.. Annem hep söyler bi Anneye bi Kiz sart diye.. Allahim sanada banada nasip etsin o duyguyu insallah :)

Aynen benim annemde hep öyle derogluslarimi çok seviyorum ama insan istiyo tabi bi kızı olsun..Allah isteyen herkese hayırlısıyla ve sağlıkla versin inşallah canım. .bu arada cinsiyetini öğrenince yaz lütfen merak ettim...

Bnde iki erkek annesiyim ve 13 haftalik gebelik var dr kesin bişi diyemiycem yanıltıcı olur dedi önce sağlık sıhhat sonra gnlumden geçen kızım olsun tabiki inşaallah Rabbim nasip eder isteyen herkese de ogullarimi 12 haftalık bilmiş ti yüzde 80 falan bunda yorum yapmadı catliycam dua dua allahım ne olur sn bizi ninetsiz birakmadin rahmetsiz bırakma kız evlat rahmettir erkek evlat nimettir inşaallah nasip olurrrr

Canım öncelikle hayırlı olsun inşallah rabbim gonlundekini versin...merakettim özel bi çalışma yaptın mi kız için yoksa akışına mi bırakmıştın. ..önce dualar tabi de ben de bu ay biraz çalıştım bakalım temmuzda belli olur gebelik var mı yok mu

Canim benim senii cok ama cook iyi anliyorum ayni seyleri inan bende yasiyorum ve hissediyorum.. Haftalardir dilimde Dua herkesden benim icim Dua etmesini istiyorum. Icimde öyle bi kiz cocuklarina karsi Sevgi varki anlatamam.. Sokaga ciktigimda bi kiz cocuk göreyim bagrima basasim geliyor burnumun diregi sizliyor bogazim dügümleniyor.. Rabbim o duygudan bizleri mahrum birakmasin insallah birer kiz evlat Tabi hayirli saglikli bizlerede nasip etsin Allahim.. Birbirimize Dua edelim kuzum insallah benim randevum Bayramin ilk günü ve doktorum Kiz derse benim icin ve tabiki Ailem icin cifte Bayram olacak insallah..

Insaa
İnş hayırlı haberler alırsın dua vakti tam Sela ile ezan arası edilen dua geri cevrilmezmis inşaallah gnlumüzdeki nasip olur

Benimde bir oglum var ikinciyi cok istiyorumm aynı sebin gibi sokakta kiz cocuğu görsem içim gidiyor.18.inde öğrencem ben cinsiyeti.sen öğrendinmi

Benimde bir oglum var ikinciyi cok istiyorumm aynı sebin gibi sokakta kiz cocuğu görsem içim gidiyor.18.inde öğrencem ben cinsiyeti.sen öğrendinmi
Evet canim ögrendim bi Oglan daha geliyor ücüncü hadi iki oglana inan hic üzülmedim fakat ücüncüde oglan deyince cok büyük hayal kirikligi yasadim. Ve ben sunu anladimki birseyi cok fazla isteyince olmuyormus..
Benim kaderimde kismetimde kiz evlat yokmus demekki canim insallah senin gönlündeki nasip olur..

Cok ūzūldūm ama bunada şūkretmek gerekiyor rabbim hayırlı evlat versin inş. Sanada banada .benimde domtorum erkege benziyor dedi ama kordonda olabilir dedi oyūzden bidahaki būyūk ultrason randevumu bekliyorum dua ediyorum bir mucize olurmu acaba diye.simdi biraz alıştım bu fikre yeterki hayırkı evlat olsunlar sağlıklı doğsunlarda

Kuzum inan benim dotorumda aynisini söyledi yani eger kordon degilse büyük ihtimal Erkek dedi, yani yüzde yüz demedi birdahaki ay kesin belli olur dedi ve bilgisayara Erkek soru isareti koydu.. Insallah Rabbim bi mucize verir insallah ikimizinde Muradi gerceklesir.. Herzaman Duama tüm isteyenleri katiyorum ben hele benim kadar cok isteyen düsmanim dahi olsa Rabbim nasip etsin diyorum.. Bekleyip görcez Bacim neylerse Mevlam eyler neylerse güzel eyler.. Birbirimize Dua edelim insallah..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…