2016 aralık doğumları cinsiyetini tahmin edenler.

Kuzum inan benim dotorumda aynisini söyledi yani eger kordon degilse büyük ihtimal Erkek dedi, yani yüzde yüz demedi birdahaki ay kesin belli olur dedi ve bilgisayara Erkek soru isareti koydu.. Insallah Rabbim bi mucize verir insallah ikimizinde Muradi gerceklesir.. Herzaman Duama tüm isteyenleri katiyorum ben hele benim kadar cok isteyen düsmanim dahi olsa Rabbim nasip etsin diyorum.. Bekleyip görcez Bacim neylerse Mevlam eyler neylerse güzel eyler.. Birbirimize Dua edelim insallah..
Aminn canimm aminn rabbimin būyūklūğūnden mucizelerinden şūphemiz yok ve inşallah o mucizeyi sanada banada yaşatır..amin
Bende cok dua ediyorum rabbim boş çevirmez inş.
Nezaman birdahaki randevun?
Bide baska doktordami denesen acaba?

Aminn canimm aminn rabbimin būyūklūğūnden mucizelerinden şūphemiz yok ve inşallah o mucizeyi sanada banada yaşatır..amin
Bende cok dua ediyorum rabbim boş çevirmez inş.
Nezaman birdahaki randevun?
Bide baska doktordami denesen acaba?
Amin kuzum insallah Rabbim bizede nasip eder. Bidahaki randevum 4 hafta sonraya ayrintili ultrasonda bakacakmis ozaman net söylermis. Canim ben Almanyadayim burda malesef kafana göre baska doktora gidemiyosun anca bi bahane bulup hastanede baktirabiliyosun. Allah izin verirse önümüzdeki hafta Cuma türkiyeye tatile gidicem ozaman orda giderim artik diye düsünüyorum. Seninde net belli olursa mutlaka bana haber et..

Evet canim ögrendim bi Oglan daha geliyor ücüncü :KK43: hadi iki oglana inan hic üzülmedim fakat ücüncüde oglan deyince cok büyük hayal kirikligi yasadim. Ve ben sunu anladimki birseyi cok fazla isteyince olmuyormus..
Benim kaderimde kismetimde kiz evlat yokmus demekki :KK43: canim insallah senin gönlündeki nasip olur..

Evet canim ögrendim bi Oglan daha geliyor ücüncü :KK43: hadi iki oglana inan hic üzülmedim fakat ücüncüde oglan deyince cok büyük hayal kirikligi yasadim. Ve ben sunu anladimki birseyi cok fazla isteyince olmuyormus..
Benim kaderimde kismetimde kiz evlat yokmus demekki :KK43: canim insallah senin gönlündeki nasip olur..
Canım kardeşim hiç üzülme rabbim sana böylesini hayırlı kılmış....böyle düşün...merak ediyodum bende seni.saglikla sihhatle al kucagina

Canım kardeşim hiç üzülme rabbim sana böylesini hayırlı kılmış....böyle düşün...merak ediyodum bende seni.saglikla sihhatle al kucagina
Sagol bacim Allah razi olsun. Rabbimin vardir elbet bir bildigi yapacak bisey yok. Kismet degilmis kuzum, vardir herseyde bi hayir..

Benim de bi oğlum var. 14 haftalık gttiğimde büyük ihtimal kız dedi. Bugün gttm erkek dedi. Hayal kırıklığı yaşamadm diil. Tabiki en önemlisi sağlıklı olması ama insan değişik olsn istiyo bi de ilk olarak kız deyince baha heveslenmştm.heralde değişmez bundan sonra

Benim de bi oğlum var. 14 haftalık gttiğimde büyük ihtimal kız dedi. Bugün gttm erkek dedi. Hayal kırıklığı yaşamadm diil. Tabiki en önemlisi sağlıklı olması ama insan değişik olsn istiyo bi de ilk olarak kız deyince baha heveslenmştm.heralde değişmez bundan sonra
Canim bence biraz daha bekle umudunu yitirme 14 haftalikkende yanilma olabiliyor.. Bana 16 haftalik Erkege benziyor dedi, fakat umudum hala azda olsa var.. Insallah Rabbim gönlümüze göre versin.. Bide benim ücüncü Erkek olacak inan bana ikincide hic önemsemedim, ama bu kez cok heveslenmistim cok hayal kurmustum..

Canim bence biraz daha bekle umudunu yitirme 14 haftalikkende yanilma olabiliyor.. Bana 16 haftalik Erkege benziyor dedi, fakat umudum hala azda olsa var.. Insallah Rabbim gönlümüze göre versin.. Bide benim ücüncü Erkek olacak inan bana ikincide hic önemsemedim, ama bu kez cok heveslenmistim cok hayal kurmustum..

Ben de buralarda daha önce yanılmalar olmuşmu diye okuyup duruyorum. Sonra kendime kızıyorum sağlıklı olsn yeter die. İnsan ister istemez değişik istiyo tabi. İnşallah vardır ikimizde de yanılma durumu

Back
X