2016 Aralık Anneleri

Hemşire normal dedi ama durup durup bacağını çekip ağlıyor çok korkuttu açıkcası bu aşılar beni...çok teşekkür ederim...veremi koldan vurdular o da ağır bir aşıymış...

Hemşire normal dedi ama durup durup bacağını çekip ağlıyor çok korkuttu açıkcası bu aşılar beni...çok teşekkür ederim...veremi koldan vurdular o da ağır bir aşıymış...
Canım Hemşire bana da sulanma ve şişme durumunun normal olduğunu endişe etmemem gerektiğini söylemişti. Benim kızım da 2 kere huzursuzlandı, durmadan ağladı- ki kızım için çok normal olmayan bir durumdur bu. Gündüz olduğunda kucağımda evin içinde dolaşarak atlattık ama gece olduğunda calpol vermek zorunda kaldım çünkü ağlamasına neden olacak her şeyi kontrol ettim. Hiçbir şeyi yok gibi görünüyordu. Ben de ağrısı var herhalde diyip bir çay kaşığı calpol verdim. 10dk sonra da sakinleşip uyudu. Dışında hiç sıkıntı yaşamadık biz.

Allah herkesin kalbine gönlüne göre versin diye dua eder hep babam canım. Ben de çok severim bu duayı. Yerine göre dua yerine göre beddua oluyor Çünkü yüzlerine karşı bu duayı et
Evett ben de onu düşünüyorum nasıl bırakıp gideceğiz hem bize bağlanıyorlar her geçen gün daha da bağlanıyoruz evlatlarımızla birbirimize keşke daha uzun olsa keşke canımm ilk yıllar çok önemli ebeveynle evlat ilişkisi.
Emzirirken az yediğin an süt azalıyor canımm şimdi ben de her emzirme sonrası bişiler yiyorum mecburen ben çok kilolu değilim ama almak istemiyorum yediklerimi de zorla yiyorum süt olsun diye

Canımm benim bebeğimde aşı sonrası 2 3 gün ağladı. Bir çay kaşığı calpol ver istersen o rahatlatıyor annem bana çok dedi de boşuna ilaç almasın diye vermedim. Bizim ilk gece ateşimiz de oldu 37.3 ken farkettim sadece o zaman calpol şurup verdim hemen etki eden bir şurup. Allah yardımcın olsun canım

Narcoleptic insomniac Merhaba. Chicco liteway 2 bakıyordun aldın mı? Ve memnun musun?
Canım ben de aynı özelliklere sahip başka marka aldım ben memnunum biraz korkuyordum ön bar Yok diye. Acaba bebeğim yokuşlarda kayar mı diyordum emniyet kemerini bağlayınca hiç bir sorun olmadı hatta oğlum sürekli uyudu :) ben almadan önce çok araştırmıştım chiccodan şikayet edenler vardı hep.

Kızlar çok teşekkür ederim doktorumuzu aradım 4 saatte bir yarım çay kaşığı calpol verebilirsin dedi bende ilk bir çay kaşığı vermiştim biraz sakinleşti gibi ama memeyi emmek istemiyor bende sağdım ve biberonla verdim o şekilde içti...inşallah gece ateşimiz olmaz sürekli ölçüyorum en fazla 37.1 oldu..şişen yere de kolonyalı pamuk koy dedi doktorumuz nadir de olsa böyle şeyler olabilir dedi...çok zormuş çok bundan sonra aşı zamanları geldiğinde bunalıma girerim kesin...

Narcoleptic insomniac Merhaba. Chicco liteway 2 bakıyordun aldın mı? Ve memnun musun?
Aldım ama travel sistem bir tane daha araba aldım şimdilik chicco liteway 2 yi evde kullanıyorum ve çok memnunum. Manevra rahatlığı var ve hafif. Kızım onu da sevdi ve rahat etti. Şahsen Tavsiye ederim.
Ben de, kim benim hakkımda ne düşünüyorsa Allah ona 10 katını versin derim. Kvde de pişkin pişkin tabi tabi der
Eylüle kadar kelebeğimin yanında kalsam o zamandan sonra başını kurtarır zaten diyorum. Uğraşım o yönde inşallah yapabilirim.
Yemek problem değil yemeği azaltabilirim ama aburcubur özellikle tatlı şeyler inanılmaz cezbediyor beni emzirmeden sonra. Önüne geçtiğimi düşündüm 2-3 gün ama olmamış dün 8 ay önce doğum yapmış bir arkadaşa gittim dur daha erken başlamışsın sen çok normal ben de çok kilo aldım falan diye yatıştırdı biraz beni.

Aynı şeyi demiştim ben de ama korkma canım birazdan daha da iyi olacaktır miniğin. Sağlık ocağında bir sonraki aşının 6.ayda olduğunu söylediler bana bir oh çekmiştim ama 2 hafta sonra rota virüsü aşısı yaptırıcam. Yine bir gerginlik anlayacağın. Bir şekilde atlatıcaz bu zamanları.

Rotamız da 1 ay sonra canım bizim ama o oral yoldan veriliyormuş tahmin ediyorum bacağındaki şişlik canını yakan tıpkı gazı var gibi ayağını çekiyordu ve bağırıyordu şükürler olsun uyudu şimdi...evet 6.ay da Haziran'a denk geliyor sıcaklar bastırmadan bir de diş sıkıntımız olursa inşallah zor atlatmayız...

ben yan etkisinin olmasından korkuyorum canım uyusun rahatlar kuzucuk. Ayy doğru sıcaklara denk gelicez bir de dişle birlikte gelirse o da sıkıntı olabilir.

Biz Biz her dişte acillik olmuştuk bunda rahat geçer inşallah[/QUOTE]

Son düzenleme:
Seninkinin markası nedir?

Kızlar bir dertte benden sanki az derdimiz var gibi bnm sıkıntım eşim çok takıntılı bi insan artık sinir katsayım bile kalmadı. Ben annemlerin ynına geldim bir haftadır dünden önceki gün watsaptan msj attım napıyosun diye yatyrm dedi bu saattemi dedim cvp bekliyorum bekliyorum çevrşmiçi ama yazmıyor hayırdır kimle konusuyonda cvp vermiyorsn dedim ne saçmalıyosun tel açık o yüzden açık kalmış beni takip etme demiyormuyum sana kaç kez diye yazdı ve o günden beri aramıyor bende bugun aradım hayırdır noluyoruz dedm sen yazdığın msja bak aramam tabi dedi bende iyi be aramazsan arama her geldiğimde aynı şeyi yapıyosun çocuğun resminş fln da isteme dedim tmm dedi kapattık. Olaya bakar mısınız ya ve biliyorum günlerce aramaz. Sizce ne yapmalıyım alttan mı almalıyım yoksa bende onu sallamamalı mıyım? Yeter bu nedir erkeklerin ego durumu artık bunaldım. Sonra msj attım bidaha aramıcam görüşmemek için bahane arıyosun zaten görüşmicem de olsun bitsin dedim off offf şeytan diyo kapa telini ulaşamasın bidaha

Tipik erkek egosu:) nasılsa o beni arar diyordur. Bence Arama ve keyfime bak.Ailenle bebeğinle vakit geçir rahat rahat. Bırak ne hali varsa görsün. Telefonunu kapatırsan sen haksız konuma düşersin, sen kapattığın için ulaşamadım der. Ne gerek var. Ararsa da soğuk konuş kısa kesmeye çalış zaten sonra tutuşup etrafında dönmeye başlıcak

Malesef benmki öyle peşimden koşacak bi insan değil aramasa 10 yıl aramaz. Aramıcam bakalım dayanabildpim yere kadar dayancam. Evlilik çok zormuş bekar olsan haydı yoluna dersin ama el mahkum çekiyoruz

Erkekler doğumdan sonra değişiyorlarmış bende bunu anladım araya soğukluk giriyor ondan mı yoksa bakıyorlar ahhh annneeeemmmmm sende bu dertleri çektin diye mi düşünüp ailelerine düşüyorlar bilemiyorum...kesinlikle ülkemizde baba adaylarına "baba olmak ve Doğumdan sonra anneye nasıl destek olunur ile ilgili " seminer verilmesi gerekiyor...gereksiz trip çekiyoruz zaten yorgunuz uykusuzuz yemek bile yiyemiyoruz...evet evlilik gerçekten zor ya hep biz idare edeceğiz ya da huzursuzluk mutsuzluk işte...
Malesef benmki öyle peşimden koşacak bi insan değil aramasa 10 yıl aramaz. Aramıcam bakalım dayanabildpim yere kadar dayancam. Evlilik çok zormuş bekar olsan haydı yoluna dersin ama el mahkum çekiyoruz

Bana küserken çocuğunu bile arayan sormayan bi adama ne yapsam boş ne desem boş iyice sinir oluyorum artık tahammülüm kalmıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…