2016 Aralık Anneleri

Kaynanalar gelinlerini kuma olarak görürmüş. keşke evlendirmeseydi oğlunu kendisine ve eşime sorsan çok iyi niyetlidir ondan laf sokar durduk yerde kızımın kakasını diğer torunlarının kakasıyla bile kıyaslamışlığı var yani- nasıl bir zihniyetse kendisindeki.
Benim kuzucuk yavaş yavaş koordinasyon sağlamaya başladı ama yine de Yumuşak oyuncaklarından veriyorum ben de. Gaz bitiyor diş başlıyor nasıl bırakıp gideriz bebeklerimizi. Doğum izni daha uzun olsa keşke

Ben de severim yemek yemeyi ama asla bu kiloya çıkmadım sevmemem lazım artık resmen 20 kilo fazlam var 1.5 yılda aldığım biraz dışarı çıkmaya başlasam oyalanır atıştırmam bir şeyler ama şimdi emzirdikçe yiyorum.

Kızlar tatlı krizleri için benim çözümün hurma,incir,gün kurusu. Mutfağa bi tabak koyun tatlı çektikçe canınız yiyin. Hem sütün kalitesini artırır hemde daha az kaloriyle atlatmış olursunuz
1 aydır bir iki dilim çikolata dışında çikolata yemedim. Eskiden tablet tablet çikolataları bitiren Benin aklına bile gelmiyor artık çikolata:)

Merhaba kızlar dünden beri sebepsiz yere ağlıyor kızım 6 dan beri uyanık uyumak istemiyor emmek istemiyor...alt dudağını titrete titrete ağlıyor yarın da aşımız var

Uyumadigi icin bence huzursuz canim. Birkere duzeni bozulunca uyumak istemeyip devamli aglar. Ne yapip edip uyutmaya calis canim. Ayni durumu yasadik daha once.

Uyumadigi icin bence huzursuz canim. Birkere duzeni bozulunca uyumak istemeyip devamli aglar. Ne yapip edip uyutmaya calis canim. Ayni durumu yasadik daha once.
mrveee28 bi ılık duş aldır canım rahatlatır belki

Aynen öyle resmen direniyor uykuya gözler kıpkırmızı kucağımda bana hıııı hıııı hıııı diyor şikayet ediyor düzenimizin bozulmasından nefret ediyorum özellikle akşamları Bebek görmeye gelen misafirlerden...tam bir düzen kurduk diyorum biri geliyor mahvoluyor....en sonunda kucağımda sallayarak daldı az önce hala kucağımda yatağına bıraktığım an gözler açılıyor kıyamet kopuyor sanki diken var...

Bu gunluk kucakta uyusun canim. Uykusunu alsin ki huzursuzlugunu atsin
Hic kiyamam.

Bende aynısını yaşadım memleket değiştirdim annemlerin yanına geldim dayanamadım karnını yağla istersen oda rahatlatıyor bide vücudunu kontrol et pişik olan bş yeri varsa oda rahatsız eder biizmki kolunun altında pişik olmuş sonra fark ettik rahatladı geçince.inşallah senin bebişinde rahatlar

Canım ben kim gelirse gelsin ya da nereye gidersek gidelim uyku saatlerini kaçırmamaya çalışıyorum. Misafir gelince de izin isteyip uyutuyorum. Uyumazsa da uyuyana kadar uğraşıyorum. Bebekli evde uzun süre misafir olmak saçma kesinlikle. Boşver kuzucuğunun düzeni daha önemli gir odaya uyut

Üzerini tamamen çıkardım değiştirdim kontrol ettim acaba batan rahatsız eden birşey mi var diye...karnını yağlayayım bir de belki de gazı var ama anlayamıyorum gerçi etmediği için gazı olmaz ya da üşüttüm dün banyo yaptırmıştım..
Evet o uyku saati rutinini kesinlikle değiştirmemek lazım bebekler rutini çok seviyorlar çünkü...gözlerinden yaşlar indi kuzumun çok üzüldüm...o zaman da işte aklım misafirlerde kalıyor acaba çay mı bitti birşey mi eksik diye..en iyisi öğlen ağırlamak..

Kızlar aklıma gelmişken yazayım. Geçen sene anneme yardıma gelen ablanın bebeği ağla ağla iki gün hiç susmamıştı. Sonunda bi banyo yaptırayım diye bi soymuş ki ayak parmağına saç teli dolanmış mosmor olmuş ayak parmağı belki bi gün daha farketmese kesilirdi o parmak o derece. Doktor demiş ki böyle olaylar çok oluyor çamaşır makinesinde bazen saç teli giriyor çoraplara kıyafetlere oda çocuklara dolanıyor. O yüzden bende takıntı olmuş Bebek bi kaç saat ağlayıp huysuzluk yapıyorsa bütün herşeyimi çıkartıp tek tek kontrol ederek tekrar giydiriyorum

Neden uğraşıyorsun ki bana misafir geldiğinde diyorum ben kızımı uyutmaya geçiyorum çayı biten mutfaktan alabilir, Beğendiğiniz bir ikram olursa da masanın üstünde çekinmeyin diye. Valla kabul eden böyle etsin eksik aramaya gelen de hiç gelmesin çekemem kıyamam kuzucuğa annesi banyo yaptırsan rahatlar belki sı kokusuyla uyur.

Aklında bulunsun bu tarıfte sağol tatlım

Kızlar merhaba bugün 2. Ay aşımız vardı kızım ağlama krizlerine giriyor bacağının biri şişmiş enjeksiyon yeri hemşire şişerse kolonya ile sil demişti sizde böyle huzursuzluk yaptı mı bu aşı?

Bizde de huzursuzluk yapmıştı ağlamıştı akşama kadar ama ayağında fln şişme olmadı galiba yada ben farketmedim. Verem aşısı acıtıyormuş galiba ondan huysuzluk diyorlar. Ateşi çıkmamıştı bizim kızın ama sürekli kontrol etmiştim. Geçmiş olsun sizede

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…