- 9 Nisan 2016
- 3.948
- 3.612
- 83
Kaynanalar gelinlerini kuma olarak görürmüş. keşke evlendirmeseydi oğlunu kendisine ve eşime sorsan çok iyi niyetlidir ondan laf sokar durduk yerdeŞu insanlar kötülükten ne anlıyor bir türlü çözemiyorum. Sen mutsuz olunca onlar nasıl seviniyorlar acaba? Ayrıca oğlunun eşi torununun da annesisin. Lafla peynir gemisi yürümez kaynana diyeydin canımbizimki rahat canım baston tam yapan bizim araba da oğluş rahat ediyor yoksa basar bağırtıyı benim oğlum çekingen sanırım biraz yabancılara hiç gülmüyor sadece yüzlerine bakıp hafıza kaydı yapıyor. :) bir tek babasıyla bana tepki veriyordu canım bir de annemin kayınvalidemin görümcelerimin ablamın sesine tepki veriyordu onlara da Doğumdan sonra bir ay kaldık o sürede alışmıştı tanıyor seslerini yoksa hayatta tepki vermiyor n güzel senin kız sosyal canım şimdiden maşallah ona
Ben henüz eline mendil dışında bişi vermedim canım hareketlerini kontrol edemiyor ya kendine vuruyor yavrum yazık Sonra da ağlıyor bir kez havuç verdim oyalansın diye gözüne giriyordu tutmasam Allah korusun. İlk belirtisi damak sertleşmesi ve salya sanırım canım bir bak bakalım damaklarına. Evet zor bir süreçmiş diş çıkarma süreciAllah yardımcımız olsun
Ben de severim yemek yemeyi ama asla bu kiloya çıkmadım sevmemem lazım artıkBenim de ablam kilolu canım o da hep diyet yapar sonra bırakır yaşı 30 u geçti artık. Kendine kiloyu dert ede ede hayattan zevk alamıyor resmen. Bir bu kadar daha ancak yaşarsın ne dert ediyon ye gitsin diyorum bayılıyor yemek yemeye :)
Merhaba kızlar dünden beri sebepsiz yere ağlıyor kızım 6 dan beri uyanık uyumak istemiyor emmek istemiyor...alt dudağını titrete titrete ağlıyor yarın da aşımız var
Uyumadigi icin bence huzursuz canim. Birkere duzeni bozulunca uyumak istemeyip devamli aglar. Ne yapip edip uyutmaya calis canim. Ayni durumu yasadik daha once.
mrveee28 bi ılık duş aldır canım rahatlatır belki
Aynen öyle resmen direniyor uykuya gözler kıpkırmızı kucağımda bana hıııı hıııı hıııı diyor şikayet ediyordüzenimizin bozulmasından nefret ediyorum özellikle akşamları Bebek görmeye gelen misafirlerden...tam bir düzen kurduk diyorum biri geliyor mahvoluyor....en sonunda kucağımda sallayarak daldı az önce hala kucağımda yatağına bıraktığım an gözler açılıyor kıyamet kopuyor sanki diken var...
Bende aynısını yaşadım memleket değiştirdim annemlerin yanına geldim dayanamadımAynen öyle resmen direniyor uykuya gözler kıpkırmızı kucağımda bana hıııı hıııı hıııı diyor şikayet ediyordüzenimizin bozulmasından nefret ediyorum özellikle akşamları Bebek görmeye gelen misafirlerden...tam bir düzen kurduk diyorum biri geliyor mahvoluyor....en sonunda kucağımda sallayarak daldı az önce hala kucağımda yatağına bıraktığım an gözler açılıyor kıyamet kopuyor sanki diken var...
Canım ben kim gelirse gelsin ya da nereye gidersek gidelim uyku saatlerini kaçırmamaya çalışıyorum. Misafir gelince de izin isteyip uyutuyorum. Uyumazsa da uyuyana kadar uğraşıyorum. Bebekli evde uzun süre misafir olmak saçma kesinlikle. Boşver kuzucuğunun düzeni daha önemli gir odaya uyutAynen öyle resmen direniyor uykuya gözler kıpkırmızı kucağımda bana hıııı hıııı hıııı diyor şikayet ediyordüzenimizin bozulmasından nefret ediyorum özellikle akşamları Bebek görmeye gelen misafirlerden...tam bir düzen kurduk diyorum biri geliyor mahvoluyor....en sonunda kucağımda sallayarak daldı az önce hala kucağımda yatağına bıraktığım an gözler açılıyor kıyamet kopuyor sanki diken var...
Üzerini tamamen çıkardım değiştirdim kontrol ettim acaba batan rahatsız eden birşey mi var diye...karnını yağlayayım bir de belki de gazı var ama anlayamıyorum gerçi etmediği için gazı olmaz ya da üşüttüm dün banyo yaptırmıştım..Bende aynısını yaşadım memleket değiştirdim annemlerin yanına geldim dayanamadımkarnını yağla istersen oda rahatlatıyor bide vücudunu kontrol et pişik olan bş yeri varsa oda rahatsız eder biizmki kolunun altında pişik olmuş sonra fark ettik rahatladı geçince.inşallah senin bebişinde rahatlar
Evet o uyku saati rutinini kesinlikle değiştirmemek lazım bebekler rutini çok seviyorlar çünkü...gözlerinden yaşlar indi kuzumun çok üzüldüm...o zaman da işte aklım misafirlerde kalıyorCanım ben kim gelirse gelsin ya da nereye gidersek gidelim uyku saatlerini kaçırmamaya çalışıyorum. Misafir gelince de izin isteyip uyutuyorum. Uyumazsa da uyuyana kadar uğraşıyorum. Bebekli evde uzun süre misafir olmak saçma kesinlikle. Boşver kuzucuğunun düzeni daha önemli gir odaya uyut
Bu gunluk kucakta uyusun canim. Uykusunu alsin ki huzursuzlugunu atsin
Hic kiyamam.
Neden uğraşıyorsun ki bana misafir geldiğinde diyorum ben kızımı uyutmaya geçiyorum çayı biten mutfaktan alabilir, Beğendiğiniz bir ikram olursa da masanın üstünde çekinmeyin diye. Valla kabul eden böyle etsin eksik aramaya gelen de hiç gelmesin çekememÜzerini tamamen çıkardım değiştirdim kontrol ettim acaba batan rahatsız eden birşey mi var diye...karnını yağlayayım bir de belki de gazı var ama anlayamıyorum gerçi etmediği için gazı olmaz ya da üşüttüm dün banyo yaptırmıştım..
Evet o uyku saati rutinini kesinlikle değiştirmemek lazım bebekler rutini çok seviyorlar çünkü...gözlerinden yaşlar indi kuzumun çok üzüldüm...o zaman da işte aklım misafirlerde kalıyoracaba çay mı bitti birşey mi eksik diye..en iyisi öğlen ağırlamak..
Aklında bulunsun bu tarıfte sağol tatlımCanım ben gaz sorununa çareyi her öğünden Sonra bir çay kaşığı kimyonu yarım çay bardağı suya koyup karıştırıp içmekte buldum. Kaynatmaya gerek Yok oda sıcaklığında suyla karıştırıp içiyorum çok da pratik. Zinco iki kez falan verdim çok bitkisel bir damla gibi gelmedi bana huzursuz oldum bıraktım.
Kızlar aklıma gelmişken yazayım. Geçen sene anneme yardıma gelen ablanın bebeği ağla ağla iki gün hiç susmamıştı. Sonunda bi banyo yaptırayım diye bi soymuş ki ayak parmağına saç teli dolanmış mosmor olmuş ayak parmağı belki bi gün daha farketmese kesilirdi o parmak o derece. Doktor demiş ki böyle olaylar çok oluyor çamaşır makinesinde bazen saç teli giriyor çoraplara kıyafetlere oda çocuklara dolanıyor. O yüzden bende takıntı olmuş Bebek bi kaç saat ağlayıp huysuzluk yapıyorsa bütün herşeyimi çıkartıp tek tek kontrol ederek tekrar giydiriyorum[/Q
Böyke bişey duymuştum bende sac değilde çoraplarda iplik düğüm olurmuş ılk yıkarken tüm çorapları kontrolü etmiştim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?