- 19 Nisan 2016
- 1.466
- 1.269
- 133
Evet elleri çabuk üşüyor bebişlerimiz canım ben o yüzden evi fırın gibi yapmıştım şimdi alıştı normale döndük 73 günlüğüz :)Bizimki iki aylık oldu yeni kestim daha ama eldiven çıkınca beş dakikada buz kesiyo elleri giydiriyorum mecburen
Aynen canım çok yüz verdim ben işten çıktıktan sonra
Ayy blmıorumkı bıde bnm gogusler harıtaya dondu ıkısıde kırmızı kırmızı cızgılı ynlar ve altlarCanım mastit olabilir mi doktorum beni Doğumdan sonra uyarmıştı bu konuda...ateşlenirsen ve göğüslerinde ateşli sertlik olursa haber ver diye...
Ayy ben kimselere veremem kuzumu gibi geliyor ama tabiki kızımın hayatı sonuçta ne yaparsa, ne isterse arkasındayımEvet ama evlada doyulmaz kiiiiibiz de büyüklerden ayrıldık hemen kendi kafamıza göre takılmaya başladık canım
Ayy blmıorumkı bıde bnm gogusler harıtaya dondu ıkısıde kırmızı kırmızı cızgılı ynlar ve altlar
Top havuzu için çok erken bence canm o yüzden şu anboyn halılarna bakıyorum, bende müzikli istyorm canm acayip konuşuyo oyuncaklaBende oyun halısı istiyorum hem uygun hem güzel bişey top havuzu olan da hoşuma gitti ayak kısmında müzik olanda
Canım kesinlikle dr a görün, inş bişi çıkmaz süt bezlerinle ilgili bişi gibi geldi banaKızlar ıyı aksamlar ıkı ıc gundur sag gogsum agrıodu ama adet geldıgı ıcın onemsememıstım ondandır dıe bugun yemekte elımı bı attım hem sag gogsum sıcak hemde alt tarafta sertlık var yanlar ve ustler yumusak cumartesı aksm ustunden bugun sabah kdrda atesım bı cıktı bı dustu gece bı sırılsıklam terledım bı usudum heryerım agrıdn kırılıyodu denk mı geldı nedır blmıorum ama hastalanck bse olmadı hep ewdeydm yanı sızce bu ndır ? Randevu aldım dr gtcem
Ne çektim ben kabızlıktan... Makat girişim de sızlıyordu arttık kabız olmasam bile yapmak işkenceydi. 40ımda drum magnesie calcinee SABA verdi 2 kere içtim kurtuldumGünaydın anneler..bebişim 2aylik oldu ama benim kabızlık bir türlü duzelmedi..sezeryan olmustum..sizde de olan var mi acaba..ilac kullanabiliyomuyuz emzirirken cok acil bi ilaca ihtiyacim var..huzursuz edici dereceye geldi artik..
Aynen ya en iyisi piskinlik yapmak uste cikmak simdi gene deli etti uzak bi yerdeki evlere bak diyi diyorum orayla bura arasinda fark yok Yakin istiyorum diye AMA anlamiyooo ayyy ayy rabbim onsallah annemlere Yakin bit yerden almanizi nasip eder Doyle uygin bi yet cikarda
Bebişimin beşiğine oyuncak astım peluş küçk bi tane gözlerini alamadı o sallandıkça agulamaya başladıbiran önce oyun halısı almak istiyorum kızlar tavsiyeniz var mı? Bondigo Serüven Ormanı var dikkatimi çekti hemde uygun alan var mı acaba?
50 günlük canımCanim kac aylik kizin?
Şimdi oyun halısıymıl sonradan yanları yalkıyormuş canım top havuzna donuyormul ama şu an için muzikli daha hoşuna gider bencede bu aralar çene istiyo benimkide dun konultum bi gulmeler etmeler sıkılmış yavrum iki tane olunca ev işi falan pek konuşmuyordum kuzumla bide konuştuğumuz an ablamız tepki veriyorduTop havuzu için çok erken bence canm o yüzden şu anboyn halılarna bakıyorum, bende müzikli istyorm canm acayip konuşuyo oyuncakla
Canım bende piyanolu var çok memnunum. artık eşimle akşam yemeğini birlikte yiyebiliyoruz ve kahvaltı edebiliyorum keyifle. müzik çok mutlu ediyor kızımı aynasından kendine bakmaya bayılıyor ve oyuncakların hepsi ayrı ayrı ilgisini çekiyor.Şimdi oyun halısıymıl sonradan yanları yalkıyormuş canım top havuzna donuyormul ama şu an için muzikli daha hoşuna gider bencede bu aralar çene istiyo benimkide dun konultum bi gulmeler etmeler sıkılmış yavrum iki tane olunca ev işi falan pek konuşmuyordum kuzumla bide konuştuğumuz an ablamız tepki veriyordu
Yanları katlanan var öyle bişi sanırım canm bence de müzikli daha iyi olur şimdi. Benimkide aynen dinler biri olsn inceler gözünü ayırmaz, ama daha çok ses çıkartamıyor işte yeni yeni aauu filanŞimdi oyun halısıymıl sonradan yanları yalkıyormuş canım top havuzna donuyormul ama şu an için muzikli daha hoşuna gider bencede bu aralar çene istiyo benimkide dun konultum bi gulmeler etmeler sıkılmış yavrum iki tane olunca ev işi falan pek konuşmuyordum kuzumla bide konuştuğumuz an ablamız tepki veriyordu
Canım seninki kaç aylıkCanım bende piyanolu var çok memnunum. artık eşimle akşam yemeğini birlikte yiyebiliyoruz ve kahvaltı edebiliyorum keyifle. müzik çok mutlu ediyor kızımı aynasından kendine bakmaya bayılıyor ve oyuncakların hepsi ayrı ayrı ilgisini çekiyor.
Bende muzikli aldırmaya karar verdim canım:))))Canım bende piyanolu var çok memnunum. artık eşimle akşam yemeğini birlikte yiyebiliyoruz ve kahvaltı edebiliyorum keyifle. müzik çok mutlu ediyor kızımı aynasından kendine bakmaya bayılıyor ve oyuncakların hepsi ayrı ayrı ilgisini çekiyor.
80 günlük olduk bugün canım.Canım seninki kaç aylık
Canım birkaç gün sonra ebebek sitesinde oyun halılarında indirim başlayacak. Takip et istersenBende muzikli aldırmaya karar verdim canım:))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?