Benim doktorum emziren kadınlar adet gormeyebilir dedi.ilk cocugumda hemn olmuştum bnda daha olmadim bebek 2 aylik.zaten olur olmaz ria taktircamberraq canım benim 30-33 günler arasında akıntım kesildi. Tam hatırlamıyorum çünki zaten leke gibi geiyodu 10. Günden sonra hep peçete koydum bırakın günlük pedi 40. Gün alttan kontrole gittim akşam hafif ucuk pembemsi bişi geldi ve ertesi gün kırmızıları gördüm. Yaanii 40 ım çıkar çıkmaz adet oldum. Ama benimki genetik çünki annem de 40ında adet olmuş.
Ben bu süt + adet olayını anlamadım.birbirlerini etkiliyorlar mı. Süt koruyormuş ya ne denmek istediğini anlamadım?
Bir de sizler hangi yolla korunmayı düşünyosnz ben şaşıyorum
Bu arada ben sevgililer günü için eşimin daha önce deneyip çok beğendiğimiz fakat bir sebepten almaktan vazgeçtği kazağı internetten sipariş ettim. 2. Gün elime ulaştı. Şimdi kendi dolabımda saklıyorum :)) O olmasa ben ne yapardm bilmiyorum bebişle dışarı çıkmıyoruz zaten
Valla bizim evde çığlık atarak konuşan bi ablası olduğu için mecburen alıştı :)selam kızlar nasılsınız
kızım en hafif seste bile anında uyanıyo geceleri yatağıma yatamıyorum çarşafın hışırtısını duyup uyanıcak diye iyice dalmasını bekliyorum gündüzleri desen parkeden gelen çıtırtıya falan uyanıyo,,
her seste irkilip korkardı yeni doğduğu zamanlarda ben de çok sessiz ortama alıştırıp kendim mi bu hale getirdim acaba
siz sesten etkilenmemesi için gürültüye alıştırabildiniz mi nası yaptınız
Sanırım en güzel hediye o olucak bu sıralarBiz de çok çıkmıyoruz hafta içi tüm gün evde babamızı bekliyoruz tabiki ev işi yapamıyorum gündüz kızım uyumadığı için. ne hikmetse bu sene eşim 2 haftaya bir hasta geliyor eve. İyileşme süreci 4-5 gün sürüyor tabiki. Hasta olduğu için henüz birlikte vakit geçiremeden 9 da uyuyor. Vitamin alıyım bari hediye olarak
Ria?? Valla benim ilk olunca bilmiyorm. Aslında en iisi eşimn kornması ama onla henüz konuşmadık nasıl kornalm dieBenim doktorum emziren kadınlar adet gormeyebilir dedi.ilk cocugumda hemn olmuştum bnda daha olmadim bebek 2 aylik.zaten olur olmaz ria taktircam
Pregonun vardı travel o kadar hafifti ki sürümü de çok kolaydı, yeni çıkmış fikir edinmek için 2 mağzaya bakmştm.Bende araba almadım henüz travel sistemler çok ağır oluyor ben 3. Katta oturuyrm asansör yok hafif bişey arıyorum çift yönlü kolay katlanan. Casual sonic buldum bakalım görmeden almam ama
Travel satmak için demiştir bence kullanışsız tüm parçalarını ayırmak gerekiyor çocukla mı uğrascaz onu mu takıp çıkarcaz. Ben o yüzden normal bebek arabası bakıyorumPregonun vardı travel o kadar hafifti ki sürümü de çok kolaydı, yeni çıkmış fikir edinmek için 2 mağzaya bakmştm.
Yani normal arabaya 2 aylık bebek olmaz dedi satan kız anakucağı tipli yani travel alın dedi. Düşünyorm da zaten yatırcaz ne gerek var oturmicak ki bu çocuk. Di mi?
Ay ne güzel şanslısın yakınmış annen. Bana 15e bir temizliğe abla geliyor, haftada bire düşürmekten başka çare yok tabiki müsait günü varsaSanırım en güzel hediye o olucak bu sıralarvalla Allah kolaylık versin sana canjm 2 çocuk bakıyosn resmen. Şükür benim annem 10 dk yürüme mesafesinde bana nerdeyse hergün gelip işlerimi yapıo. Hava soğuk bebişi üşütmeylim die oda bile değiştiremiyorz malesef.
Canım ne durumdasınız var mı bir sıkıntı?Haklısın canım hala takipteyim kuzumu uyuyor sürekli. Uyanıp ağlandı emdi uyudu.
Ben hiç premium care kullanamadım 2-3 kere bağladım aşırı pişik yaptı yavrumu 2 koca paketi hiç açmadan hastanede bıraktım. Ben çok üzülsem de bazen sinirleniyorum bir anda sesimi yükseltiyorum ama eşim daha sabırlı o konuda.
Aaa ne güzel zümrem çok sevindim valla :) hangi kademedesin? bizim eğitim sistemimiz yüzünden zaten katlediliyor ingilizce ne yazıkki.. Canım ben de çok araştırdım dil öğretme konusunu evet haklısın türkçe aksanla ingilizce öğrenmesini ben de istemem ama ben bir süre yurtdışında yaşadım hem ingiliz hem amerikan aksanına hakimim. Kendime güvenmesem asla kalkışmam, kızımın kafasını karıştırmak istemem
Ben baston puset aldım canım Doğumdan itibaren kullanma özelliği var yolda sürüşü çok rahat oğlum hemen uykuya dalıyor :) tek taraflı kullanım hoş olmuyor ama yağmurluğu da var onu takıyorum direk :)Kızlar araba aldınız mı? Bz daha almadık ama şaşırdık travel almak istemiyorum çünki biz anakucağı almştk, araba önerisi olan var mı? Fikre ihtiyacm var
Temizlik yapmak çok zor şu dönemlerde :) ben de tam oğlum uyudu diyorum evi temizleyeyim diyorum o da süpürüp silecem. Tam süpürüyorum sileyim derken başlıyor ağlamayaAy ne güzel şanslısın yakınmış annen. Bana 15e bir temizliğe abla geliyor, haftada bire düşürmekten başka çare yok tabiki müsait günü varsagerçi 73 günlük oldu benim kuzucuk tam 3 aylık olumca düzeninin oturacağına inanıyorum ama bakalım en azından gündüz 2 saat bile uyusa bana yeter hemen yaparım temizliği zaten dip köşe temizlik hayal oldu en azından süpürürüm kızımla başbaşa da olsak.
Hemşire her gitmemde sıkı sıkı tembih ediyor; sağlam bir korunma yöntemi seç. Bu dönemde hamile kalma şansın normal dönemden 3 kat daha fazla diyor. Ben de tamam deyip geçiyorum. Çünkü ilaç almayı hiç sevmiyorum. Bu daha ilk bebeğim. Ben de eşimin korunmasını tercih ediyorum.Ria?? Valla benim ilk olunca bilmiyorm. Aslında en iisi eşimn kornması ama onla henüz konuşmadık nasıl kornalm die
Canım 11 gibi yine huysuzlandı ve bu sefer sakinleştiremedim. Ateşi yoktu ama ağrısı var muhtemelen diye calpol verdim bir çay kaşığı. Şurubu içtikten 10 dk sonra durdu ağlaması 1 gibi de uyudu. Şükür şimdiye kadar bir sıkıntısı olmadı.Canım ne durumdasınız var mı bir sıkıntı?
İlköğretimdeyim şu an canım ben de çok sevindim :)) zümreymişiz meğersen hangi kademedesin canım?
O zaman sen şimdiden başla hem Türkçe hem İngilizce konuşmaya canım :) ben de sürekli İngilizce şarkılar dinletiyorum hamileyken de dinletirdim karnımda dans ederdi oğlum
Geçen gün küçük bir kase elimden kayıp düştü ve kırıldı. Onu süpürmek için bile süpürge çalıştırmamla uyuyan ve güya sesten etkilenmeyen kızımın çığlık çığlığa ağlaması bir oldu. Doğru düzgün süpürge tutamadığım için diğer hafta temizliğe gelen abla tüm cam parçalarını bulmuş. Allahtan batmamış ayağımıza falan :) temizlik hayatımız bitti canım ne yazıkkiTemizlik yapmak çok zor şu dönemlerde :) ben de tam oğlum uyudu diyorum evi temizleyeyim diyorum o da süpürüp silecem. Tam süpürüyorum sileyim derken başlıyor ağlamayaİş yarıda kalıyor hatta iki gündür yapmaya çalışıyorum başaramadım daha
Canım çok normal süt olayı tamamen psikolojik bunu anladım ben..sen bebeğine bak onunla konuş kucağına al ve içinden dua et sakın yemeni de ihmal etme canın sıkkın diye..bebeğin uyuyunca sende uyu hiçbir şey düşünme biliyorum zor ama..sana iyi gelen şeyleri yap...geldi tekrar yavaş yavaş ama güçlü ol...
Bizim uyku düzenimiz de bu şekilde gece 12 olunca uyuyor oğlum daha erken uyuması için gün içinde çok ağlamış ya da hiç uyumamış olması lazım yoksa mümkünü Yok uyumuyor 12 demeden. Bazen deniyorum yatağına götürüyorum uyur mu diye bağırıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?