2016 Aralık Anneleri

Spirali bende düşünüyorum ama çok da kesin değil bazen yerinden kayıyor hamile kalınıyor falan diyorlar. Sizin bilginiz var o kullanan oldu mu daha önce spiral

Hayırdır canım ne oldu
Annem yanimdaydi kiskancliktan catlagi kadın. Eşimi çağırıp doldurdurup üstümuze saldilar.eşim annemin üstüne yürüdü kolumu sıktı sinirden gözü döndü. Sonra kaynana denen kadın çıkıp bana dioki aramiomusum sormuomusum oğluna annesini kotuluomusum.giyimim yüzünden onlara yakismiomusum falan filan çok doldum cnm ya.eşim şimdi Özür dilio sürekli ama bu kadin çok huzur kacirio

anlamıyorum bu insanları ya ne kadar ayıp yeni doğum yapmış kadını bu kadar sıkıntıya sokmak hoş hepimizin canını sıkan birileri illaki çıkıyor bu dönemde. Yalnız ne demek giyimin yüzünden yakışmıyorsun kim oluyormuş onlar ki sana yakışmadığını söylüyorlar ayy ne sinir bozucu. Yerinde olsam esas siz bana yakışmıyorsunuz al oğlunu geceleri de artık kendi koynunda yatırırsın, istemiyorum ikinizi de derdim. eşin naparsa yapsın pek kolay affedemezsin böyle anlarda yapılanlar asla unutulmuyor ki üstünüze yürümek ne demek?! Ben olsam eşimi süründürürdüm hatta öyle bir hale getirirdim ki anasıyla bile görüşmez olurdu tehditse tehdit boşayacağımı bile söylerdim ki yaşanılanlar gerçekten bu kadar sertse gözünün yaşına bakmadan boşardım bile. Bu kadar kolay mı diyeceksin ben zaten çektm restimi eşime 2 kere evden kovmuşluğum bile var. Bir kere dha canımı sıkarsan elinde mahkeme celbi olur dedim ki avukatım bile hazır. O kadar güçlü hissediyorum ki Sadece kızım yeter bana kimseye ihtiyacım yok.

Malesef onlar gibi olamıyorum çok seviyorum eşimi.şimdi el üstünde tutuo bizi .artık siz onemlisiniz başkası değil falan dio bilmiyorum bi kere daha olursa kaldiramam zqten. Başka bi gelin olsa çekmez zaten bunları.da sessiz buldular beni işte. bundan sonra susmicam ama.yok allah korkusu vermemiş annem bana.kendisi Çarşaflı da.ben de açığım ama normal yani aşırı değil. Ki kime ne.kocam beni bole almış.annen seni el bebek gül bebek yetistirmis dio kaynanammis çekmek zorundaymisim.kızı kaynanasindan cekiomus ama ses cikarmiomus.

Ben de söyledim huzurumuzu kaciriosun dedim oğlunu doldurup dedim.napsin kime anlatsinmis. Ben de onu kotuluomusum oğluna. Aralarını açmaya calisiomusum. Ona ne kadar iyi davranirsam oğlu da beni onemsermis.bi sıkıntım olursa ona solemeliymisim oğluna değil. Çok alingansin Duo her lafımi aliniosun dio.sürekli çünkü ortalikta namaz kılmayan akilsizdir açıklar şöle günahkar die dolasio bana solemiomus ama.alinmicakmisim.

Oğlu is yapmasinmis. Babasının zoruna gidiomus bana yardım edince lafa bak.evlenmeden önce kendiniz yaptiriodynuz dedim .ki yapcak ben de çalışıyorum dedim o zaman babası varken yapmasinmis . Ya bunlar tam geri kafalı ben çok geldim de bunlara işte napcan

Aynen o ilaç canım 3 aylık iğneleri de öneriyorum dedi ama ilaç nedense daha mantıklı geliyor öncesinde de yasminle korunuyordum zaten...
O ilac cerazette olmali☺☺..ben kullandim bunu ilk çocuğumu emzirirken sute geçmiyor. Sadece progesteron içeriyor. Iyi koruyor fakat bıraktığım an hamile kaldim

İyi eşin düzelmiş. Kaynananın yaptığı çok ayıp gerçekten bir de sana açıklama yapmış yüzsüzce. Boşver kadını ona karşı 3 maymunu oyna iyice sinirlensin :) eşinle düzeldiyseniz kimse umrunda olmasın bebeğin etkilenmesin çünkü bizim her türlü hissimiz onlara geçiyor. Huzursuz olmasın miniğin annesi

Hiç fırsat bulamıyorum kizlar buraya girmeye. Kızım grip oldu 2 haftadır çekiyoruz.Boğazı balgam dolu. Öksürünce bunaliyor.çok korkuyorum.3 gündür de vücuduna alerji oldu her tarafı kızardı.Doktora gidiyoruz sürekli.buna da çok şükür ama.Çok huysuz du şimdi iyi çok şükür. Sizler nasılsınız

Canım İnan 3 yıl boyunca dişimi sıktım ama artık ne ailemde ne de bende sıkacak diş kalmadı...Doğumdan sonra yaptıkları beni bunalıma soktu 20.günde eşim üzerime yürüdü benim de doldurmaları yüzünden bende eşimi kovdum 2 gün sütüm kesildi hakkımı helal etmiyorum zaten yavrum aç aç bağırdı...şimdi konuşmuyorum geliyor 10 güne bir kızımı seviyor ben mutfakta oturuyorum o gelince sonra gidiyor...eşim de düştü ayağını çatlattı bana öyle yaptıktan 10 dakika sonra ..hepsi benim başımda...sabret Allah yanımızda

Cnm o kadar vicdanliyizki biz işte. Ya çok iyi niyetliymisim yeni anlıyorum ne kadar fena olduklarını. Çok iyi yapiosun baSka odaya geçmekte de ben onu da yapamiorum işte ama onu yapmasam da muhatap olmicam artık

Canim benim de sütüm azaldı korkuyorum çekilecek diye bi anda mi çekildi senin gelmedi mi tekrar çok üzüldüm

Spirali bende düşünüyorum ama çok da kesin değil bazen yerinden kayıyor hamile kalınıyor falan diyorlar. Sizin bilginiz var o kullanan oldu mu daha önce spiral
Teyzeminku kaymisti erken farketti.Kayunvaliden kaynima o şekilde hamile kalmış.Ama annem yıllarca kullandı bişey olmadi. Hicbir yöntem yuzde yuz korumuyor zaten.Kendimize uygun olanı bulmalıyız.

@serpil89 canım çok üzüldüm yaşadıklarına. Kusura bakma ama eşin çok büyük halt etmiş. Ben de çok sabırlı biriyimdir ama böyle durumlarda susmamak lazım. Susunca karşındaki coşuyor. Kv ile tartışma mesela laflarina karşılık verme.Ne demek oğlu iş yapmayacak.Bal gibi de yapacak arkadaş. Tek başına yapmadin sen o çocuğu. Ev işi de yapacak yemek de yapacak gece kalkıp çocuğa da bakacak .Eskidendi o devirler.Alttan alana böyle davrananlar oldukça deveye diken insana ... yaranirmis sözü geliyo aklıma. Sen artık annesin çocuğunu ve kendini düşüneceksin.Takmamak zor biliyorum ama düşünüp durup kendini yıpratma.

Cnm cevap vermedigim icin bole oldu zaten

Canim benim de sütüm azaldı korkuyorum çekilecek diye bi anda mi çekildi senin gelmedi mi tekrar çok üzüldüm

Canım çok normal süt olayı tamamen psikolojik bunu anladım ben..sen bebeğine bak onunla konuş kucağına al ve içinden dua et sakın yemeni de ihmal etme canın sıkkın diye..bebeğin uyuyunca sende uyu hiçbir şey düşünme biliyorum zor ama..sana iyi gelen şeyleri yap...geldi tekrar yavaş yavaş ama güçlü ol...

Daha bunlar ne ki canımm hele bir büyüsünler neler göreceğiz daha bakalım bu ara oğlum nesnelere taktı başı hizasında biraz yukarıda Kumanda tutuyorum yarım saat falan izliyor onu öyle :) cam şişe var sürekli su içtiğim ona da çok dikkatli bakıyordu dün elleriyle dokunmasını sağladım acaba oyun halısı mı alsam diyorum canım bayağı duruyor nesneleri izlerken hatta eğleniyor :)
Hımm ben de molfix bağlıyorum hiç sızıntı Yok prima premium care aldım geceleri için. az da olsa kakası kenarlardan sızdırıyor canım sinir oldum. Keşke almasaydım. Dediğin gibi uyurken kaka yapmıyorlar bazen gece uyanıyor oğlum kakasını yapıp uyuyor hemen. Sırf onun için uyanıyor molfix bitsin ben de huggies deneyecem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…