2016 Aralık Anneleri

Yanlis anlamam canim :) mama da versem oncesinde ve sonrasinda da emiyor. Gece boyu da bir, birbucuk saat ara ile uyanip emiyor.

Aaa süper canım teşekkürler haber verdiğin için ben doğmadan önce almıştım güzel zaman geçiriyor onda...bende hemen bakayım...dönence istiyordum..

Kızlar meraba uzun zamandir giremedim sadece arada girip okuyabiliyorum..benim oğluşum da 51 günlük oldu..bebeğinizi nasil uyutuyorsunuz bir yardim istiyorum gerçekten..gündüz 3saat zor uyuyor o da ayakta sallayarak..gece 1den once uyutamiyorum o da ne mucadelelerle..sallamadan uyutabilen var mi? Yada alistirabilirmiyim ki emzik olayina da alistiramadim biturlu. Cok inat benim bebis..

Kızlar size bişey sorcaktım şimdi benim 150 cc sağılmış sütüm vardı kız erken uyandı durmadı biraz emdi sütüde dolaptan çıkarmış bulundum oda sıcaklığına daha gelmemişti en fazla 10 dk dışarda durdu o sütü ikiye böldüm yarısını verdım yarısını tekrar dolaba koydum o süte bişey olmuşmusur

Ne güZel su içiyor benim kız direkt çıkarıyor sen elinden geldiğini yapmışsın bebeğin doysun büyüsünde önemli olan o
Başta benim kızım da çıkarıyordu ama ben inat edip her çıkardığı için 1 kaşık daha fazla veriyordum:) şimdi alıştı hemen ağzını açıyor suyu görünce

Aaa süper canım teşekkürler haber verdiğin için ben doğmadan önce almıştım güzel zaman geçiriyor onda...bende hemen bakayım...dönence istiyordum..
Ben araştıra araştıra karar verememiştim gözüme kestirdiğim bir tane vardı onu hazır indirim varken alıp geçtim:) o kadar güzel ve çok oyuncak var ki insan hangisini alacağını şaşırıyor ama miniklerin ilgi alanları henüz belli olmadığı için kullanıp kullanmayacağını bilmediğimden çok fazla alamadım.

M moonliqht Hayır sakın kesme bu uykulari çok fazla değil çünkü. Bırak bebek kendisi uyansin.aciktigini hissettiginde uyanır. Zaten cok degisecekler 1 yasina kadar.dişi çıkacak büyüme ataklari başlayacak vs.
Benim oğlum gece uyandimi emziriyorum tabiki çünkü 5kg.demek istediğim ben kendim uyandirmiyorum uykusunu bolmuyorum o ne zamanacikirsa kalkiyor.4 aydan sonra gece beslemem artk. Cunku ben ilk çocuğumu 18 aylikti halen gece emziriyodum.alışkanlık olmuştu cocukta.bir turlu biraktiramadim.kilo alimi bile geriydi yani gece emmesi kilo bile aldırmadı. simdi bunu daha farkli buyutecem.@moonliqht

O sute bi sey olmamıştır. 24 saat buZdolabi kapaginda kalabilir

Kızlar benim bebegim anne sütunu 100 ml içer doyar dahada veririm içmez. Mideleri ne ki sanki. hatta bazen 70 ml doyurur.☺☺sizinkiler nasil 150 ml yada 180 ml içiyor. Bana bi akıl verin.??

valla cnm benim kizimda 90-100cc ile doyuyor.. aslinda bebislerimiz kendileri seciyor nekadar icip icmeyecegini.. bana mama kutularinin uzerindeki ölcümler cok fazla geliyor.. okadar icemiyorlarki henüz

Canim ben gece uyandirmiyom kendi uyaniyorm peki bebegin uyumadigi saatler nasil duruyor? Benimki hep agliyor hic sakin durmuyor

Hanımlar mrb benm bebişte gündüzleri uyumayan cinsten evde tekim akşama kadar yoruluyorum iyice bide eşime akşam yemek ypma derdi var Uyursada elleri sürekli irkiliyor ona uyanıyor en fazla uyudugu yarım saat. Yoruldum artık galiba depresyona gşrcem sanırsam

Canim ben gece uyandirmiyom kendi uyaniyorm peki bebegin uyumadigi saatler nasil duruyor? Benimki hep agliyor hic sakin durmuyor
Benim bebeğim emzik alıyor maşallah seviyorda almak istesem vermez .bütün ihtiyaçlarını karşılıyorum emzik veriyorum oyalaniyor bazen bakiyom yorulup atmış etrafi seyrediyor.bu ara seslere çok merakli yanında olup konusmalarimizi dinlemeye merakli.cok gerekmedikçe kucaga almiyorum valla.evde tekim esim sabah gidr aksam gelir.banyomu da yapar im kimseye ihtyc duymadan çocuğum su sesini seviyor demek anne karnindaki seslere benzetiyor. Ben banyo yaparken oda seyrediyor.oyle ışte hayat zor bugünlerde geçecek

Canlarim ben hâlâ adet olmadim. Var mi benimle aynı durumda olan?bide korunmak gerekiyor mu??

Sagol canim. Insallah gececekk

Canlarim ben hâlâ adet olmadim. Var mi benimle aynı durumda olan?bide korunmak gerekiyor mu??
Bnm daha 40 im çıkmadı o yüzden cevap verenicem 1 haftamiz kaldı ama halen hastayım ne zmaan biterki kanama :/ korunma konusuna gelince sutun koruduğuna inanıp 10 ay sonra yeni bir bebek kucağına alan çok duydum :) sen bilirsin yinede

Ben normal Doğum yaptım 66 günlük olduk hala adet olmadım 4 aya kadar olmayanları duydum. Doktorum korunun ama sen korunma eşin korunsun ilk bebek olmasa spiral takardık dedi

Adet kimisi 2.ayda kimisi 6.ayda kimisi 12.ayda bile görebiliyormuş...o yüzden doktorum olmazsan panik olma dedi bir de bana emzirirken kullanılan bir Doğum kontrol ilacı önerdi...bende onu alıp kullanacağım bundan sonra...tabii Doğum kontrol ilacından sonra sanırım adet olurum...

O ilac cerazette olmali☺☺..ben kullandim bunu ilk çocuğumu emzirirken sute geçmiyor. Sadece progesteron içeriyor. Iyi koruyor fakat bıraktığım an hamile kaldim

Valla bir kez korunmadim ama sonra ertesi gün hapi aldim hemen.inşallah birsey yoktur. Birde sık sık emziriyorum zaten tam emZrme deniyor
berraq ooooo 1 1.5 sene adet görmeyenler oluyor canım ama süt koruması diye bi korunma yöntemi Yok bi süprizle karşılaşmak istemiyorsan mutlaka korunun :)

bende cok duydum ama adet olsam ilk iş spiral takmak zaten hemde hormonlusunu.Eşim jorunmadi valla inşallah basima bir iş gelmez.zaten ella da aldim hemen.ertesi gun hapı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…