- 30 Mart 2016
- 1.049
- 1.105
- 133
40 la birlikte benim kuzum daha iyi. Düzen oluşuyor yavaş yavaş. Sabah ilk iş banyo yaptırıyorum iyi geliyor, rahatlıyor uyuyor bi zaman. Günü sakin geçiriyor. DArısı başınıza...
Çok hızlı geçiyor zaman daha dün gibi her günü detayıyla hatırlıyorumBiz daha 28. Gundeyiz
Bi kac güne rahat yatmaya başlarsın Canım.ilk günler ben çok bunalmıştm sırt üstü yatmaktan.Daha sonra düzeldi
Çok hızlı geçiyor zaman daha dün gibi her günü detayıyla hatırlıyorumben önden gidip yolu açayım 60taki son durumu söylerim inşallah düzene oturur tüm bebişlerimiz
Her bebek farklı olur bence 40tan da umudunu kesme canımInsallah guzel haberlerinizi bekliyorum ozaman :) en azindan yok yere umutlanmam
Biz yaptık canım:) banyo suyuna 40 adet taş ve 1 dal zeytin yaprağı ve doğal kokulu baharat tozu koyduk. Kızımı yıkadıktan sonra fazla olan suyu biraz çoğaltıp ben de son durulamamı o suyla yaptım. Kızıma da yeni ciciler aldık onları giydirdikselam kızlar kırkınız çıktı mı çıkanlar nasıl kırkladınız bebişlerinizi adetleri yaptınız mı neler yapılıyo
Bizim cikti canım. Önce tüm evi temizledik eşim le.yattığımız yorgan yastık çarşaf hepsinin yüzünü yıkadik. 40 tane küçük taş topladık banyo yapacağımız suya koyduk. Sonra kizi banyo yaptırdık o suyla sonra eşim yapti sonra ben yaptım.gusül abdesti alarak tabi. Taşın oldugu suyu evin tüm odalarına az az serptim dış kapıdan çıkardım taşı.bizde böyle oluyor canım.selam kızlar kırkınız çıktı mı çıkanlar nasıl kırkladınız bebişlerinizi adetleri yaptınız mı neler yapılıyo
Ne bliyim hastalanirda kroniklesir vs die dusundum. Burnu temiz zaten uyumasida iyi rahat nefes alark uyuyoBizde de var aynı hırıltı özellikle sabahları oluyor. İki doktor dinledi ciğerlerini bir sıkıntısı yok olur öyle bir şeyi yok dedi ikisi de. Telaşlanma canım yavaş yavaş alışıyorlar bu dünyaya düşünsene karnında nefes almıyordu bir anda nefes almaya başladı ciğerleri daha yeni açılıyor hemen düzene girmesini bekleyemeyiz.
Sıkıntı yoktur canım ben de iki doktora sormasam aynı tedirginlikte olurdum haklısın ama yok bir şeyi annesi ciğerleri alışıyor işte. Benim miniğin Bugün sabahtan da olmadı hırıltısı yavas yavas geçiyor demekki.Ne bliyim hastalanirda kroniklesir vs die dusundum. Burnu temiz zaten uyumasida iyi rahat nefes alark uyuyo
Maşallah benimmide aynı mama veriyorum onu kestiler 1 aylık diyete soktular oğlumuKizlar nasilsiniz? Biz cok gazli ve aglamali birgun gecirdik dun sabahtan gece 2 ye kadar. Gece 2 de uyudu kuzum ama ara ara aglamali uyanarak. Dun 1 ay asimizi olduk kilo boy bakildi saglik ocaginda kiyafetlerle tarttilar 4800 gr olmus masallah. Hastane cikisi 3500 grdi. Boyuda 52cmden 54 cm olmus.Bugumde kalca usg ve aylik doktor kontrolumuz var bakalim orada kilosu kac kg cikacak.
Aynı şeyi ben de düşünüyorum. Sütüm duru ve bir gün az yesem besleyiciliği azalıyor. Kalorili beslenince bebeğim sadece sütle doyuyor ama bu esnada kilo da alıyorum sanırım. Hava soğuk olduğu için hafta içi hep evdeyim çok az hareket var. Napıcam ben de bilmiyormKızlar.sutum.fazla yok idare ettiği kadar ve kiloluyum bu kiloları nasıl vericem önüne ne gelirse yemek zorundayım öyle sebze haşlama vs özel yemek yapamam yani az yesem sutum daha da azalıyor ekmek azaltsam 1 saate bu daha acıkıyorum.ilkimde dikkat etmedim kilo aldım daha 40 in çıkmadan 2 sene sonra doğum kilolarından ek 10 kilo daha almıştım 83 kiloyum
1 ay sonra inşallah istedigim gibi beslenebilirim ama bu 1 ayda sutumu azaltmadann kilo nasıl verebilirim yada almam
ÇOK sevindim. Insanla uğraşmak en zor iş çok iyi yapmışsın göndermekle. moralin düzelince bebekte sakinleşir. Ben de annemden bozuşup kaçtım :) İki çocukla 1 hafta zorlandım biraz ama kafam rahat oldu. sonra düzenimiz oturdu, bebekte sakinleşti. Olduğu kadar yapıyorum her işimi.Anneler ile konustum. Benim sutum gayet yetiyor altini her actigimizda altin sarisi kakasini gorebiliyordum. Ta ki siz takviye yapana dek. Artik kaka gunde 1 defa yapiyor ve rengi yesil dedim. Biraz kizar gibi oldular ama birsey diyemediler. 30 saattir sadece emziriyorum. Herkesi evine gonderdim. Nobetimi kendim tutuyorum. Ruhsal anlamda daha iyiyim. Bedensel olarak atesim 37.5 e dustu cok sukur. Daha iyi olucam insallah.
40 la birlikte benim kuzum daha iyi. Düzen oluşuyor yavaş yavaş. Sabah ilk iş banyo yaptırıyorum iyi geliyor, rahatlıyor uyuyor bi zaman. Günü sakin geçiriyor. DArısı başınıza...
PROTein yoğun beslenirsen hem tok tutar kilo vermeye yardımcı olur, hem sütün azalmaz diye düşünüyorum. CANAN Karatay öyle söylüyordu :)Kızlar.sutum.fazla yok idare ettiği kadar ve kiloluyum bu kiloları nasıl vericem önüne ne gelirse yemek zorundayım öyle sebze haşlama vs özel yemek yapamam yani az yesem sutum daha da azalıyor ekmek azaltsam 1 saate bu daha acıkıyorum.ilkimde dikkat etmedim kilo aldım daha 40 in çıkmadan 2 sene sonra doğum kilolarından ek 10 kilo daha almıştım 83 kiloyum
1 ay sonra inşallah istedigim gibi beslenebilirim ama bu 1 ayda sutumu azaltmadann kilo nasıl verebilirim yada almam
:))banyo y
banyo yapinca tum bebekler sakinlesip uyuyor benimkinin var olan uykusuda kaciyor sanki :) butun gun daha huzursuz geciyor gibi geldi bana. banyo yaptirirken aglamiyorda aslinda. her animiz gunumuz baska
Nie diyete soktular cnm. Benmde oglum 1 aylik asisi vuruldugunda tartildi 5200 geldi kiyafetlerle hemsire 5 diyelim kiyafetleri duselim dedi. Cok mu acaba kilosuMaşallah benimmide aynı mama veriyorum onu kestiler 1 aylık diyete soktular oğlumu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?