2016 Aralık Anneleri

lastikleri sıkıyosa yavaş yavaş sızdırma yapmaya başlar canım sen elinin altında iki numara bulundurmaya bak insan anlamadan günler geçiyo 2 numara biz anlamadan gerekmeye başlıcak artık

Cnm biz bugun 1 aylik olduk bugun 2 numaraya gectik. 1 numara iz yapiodu bacagina baligimin. Coktan vakti gelmistide ben bitrdim bezi bugun 2 ye gectik
maşşallah miniklerimiz bir aylık oldu bile zaman ne çabuk geçiyo zor kısmı atlattık artık kızlar gerçi en anlamlı en güzel günlerimizdi bi yandan da

Kahve çay kafein içeren her şey gaz yapar diye biliyorum...aman çok kasmayacağım biraz rahat olacağım dedim üzerini çok sıkı giydirmedim ertesi gün burun aktı kustu nasıl alıştırırsan öyle gider diye birşey Yok sanırım biraz şans...
Çok kasmayın kızlar bu defa bebek bu beslenmenize alışır farklılaşınca zorlanmaz mı
Valla ben pek dikkat etmiyorum sizin gibi kahve gaz mı yaparmış

Kizlarrrr merhaba. Uzun zamandır bakamadım. Nasılsınız, bebisler nasıl. Ben hic vakit bulamıyorum. Hiçbirşeye vakit bulamıyorum. Sizde durumlar nasıl. Bende mı bi tuhaflık var. Yoksa herkez benim gibi mı? Hamilelikte sacımı boyatıyordum. Doğumdan sonra hemen yaparım zannediyordum. Yok vakit yok. Bebeğim çok Gazlı. Gaz problemi yasıyoruz. Cok uykusuz ve yorgunum, ne zaman rayına oturtucaz merak ediyorum.

O kadar yorgunum ki yazdıklarım bile karma karışık olmuş.

Şu an yaşadığım yer köy görünümlü ilçe olduğu için biraz şanslıyız biz o konuda etrafta geziyor tavuklar ama artık doğal bile saf değil. Elimizden gelen en iyisini yapıcaz gerisi Allaha emanet.

herkesin dert yandigi konulardan muzdaribim bende. uykusuzluktan ve gaz sancilarindan perisan olan.oglusumla ne yapacagimi sasirdim. Gunu gunune tutmuyor. Bir duzen beklemiyorum tabi. derin uykuya gecemiyor. memede uyuyup kisa sure sonra uyaniyor. tekrar meme arama hareketleri.. gelenlerin sutun doyurmuyor doysa uyur soylemleri.. mama hazirlatmalar, mamayla artan gaz... o kadar cok sey sorasim var ki sizlere zaman kalmiyor. rahat hareket edip gazini cikarabilsin diye kundak da yapmiyorum artik. Bir de gaz damlasi ile probiyotik takviye kullaniyoruz. Ikinmalar zorlanmalar ile aci icinde gaz cikariyor uzun suruyor bu surec. damla kullanan herkeste boyle mi? Bir de birseyden korkar gibi sicrayarak uyaniyor bazen neden olabilir sizce ?

yazdklarna noktasi virgülünekadar katliyorum.benim ki gece yatmyan bas bağıran bir bebek.ama gundzde uyanmayan..perişan oldum gündüz uyuma inkanm yok temzlk yemek vs.birde 2 yasinda bir çocuk.hayat ne zor.ama sabırlazim cnku bugnler geçiçi.ikincyi büyüttüğüm icin biliyorum.4 aydan sonra değişir herşey.en azndn gaz bitiyor.inanir mısın yılmadan usanmadan emziriyorum of bile demeden.çünkü insan bu gunleri de arıyor.şimdiden kiymetini bilmek lazm.sab simplex kullanyom bnde ise yaradi bebek birz sakinlesiyor.
diger soruna gelince bebekler anne karnindaki o dar ortamı ararlar.kundak yapılınca eli kolu oynamaz kendini halen orda sanar ve uzun uZun uyur.ellleri kollri açık olunca bir crpida uyaniyolar ışte.bütün bebeklerde o var.sıçrama gibi zamanla alisacak

kimya87 unuttum soylemeyi mama verme ya.kim ne derse desin.cocuk sadece ac olunca mi ağlar.eger bezi dolu dolu oluyorsa sutun doyuruyo demektr

Oturmaya başlayınca gaz sıkıntısı hafifliyor veya geçiyor. en kötü yürüyene kadar devam ediyor ama bu günlerdeki kadar sıkıntılı olmuyor.

Gaz yapan gıdalara baktım dün, yapmayan sadece su galiba. BANa hastanede herşeyi yiyebilirsin anneden bebeğe gaz geçmez demişlerdi. Aman kafam karışıyor

ya kızlar bu ara hepimiz ayniyiz belliki emzir koy yataga aglasin git al yine emzir koy yataga yine aglasn boyle gidiyor.gece uyuyamiyorz dinlenemiyorz süt de olmuyo ama biraz yatnca göğüsler nasıl doluyo.bn en cok buna uzuluyom sutum azalmasin da teki 10 saat ayakta kalırım diyorum.ama yorgnlk da kötü vesselam

lastikleri sıkıyosa yavaş yavaş sızdırma yapmaya başlar canım sen elinin altında iki numara bulundurmaya bak insan anlamadan günler geçiyo 2 numara biz anlamadan gerekmeye başlıcak artık

Evet cnm 1 paket 2 numaram var. Elimdeki 1ler bitsin diye biraz agirdan aliyorum. Suan tasma yok ama sinirda, yani yan lastiklere kadar geliyor. Onceden boyle olmazdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…