2016 Aralık Anneleri

Bebeğin ağladığında duysan da uyanma bakalım uyanıp bakacak mı ben bazen yapıyorum kızım ıkırdanmaya başlıyor sonra ağlıyor biraz bekliyorum bazen eşim kalkıp kucağına alıyor gaz çıkarmaya çalışıyor ama çoğu zaman duymuyor:)

Bizim oralar dha kar kiyamet ya ondan gndermedi cnm :) aa bu kdr olmaz ya biz senle bire bir ayni hamilelik gecirmisiz bizimde tek seferde oldu :))( bu kdr benzerlik

Kizlar bugun ilk asimizi olduk ultrasonumuzu cekindik cok sukur kalcamiz normal cikti. Kgmuz 5 boyumuz 53 cm olmus bende 63 le doguma girmistim.55 kgyum suan 53 lede hamile kalmistm zaten 2 kg fazladn kalmis oda hic belli degil nereme gelmis :)) kgcuklarim gitmis yani :) zaten hala s kiyafetlerime girdigime gore normale donmusumdur diodum zaten.

Bugün test edeceğim bakalım :) hemen duyacak mı kesin yorganı kafasına kadar çeker iyice illet eder beni...

Bizim oralar dha kar kiyamet ya ondan gndermedi cnm :) aa bu kdr olmaz ya biz senle bire bir ayni hamilelik gecirmisiz bizimde tek seferde oldu :))( bu kdr benzerlik
Evet resmen aynı şeyleri tecrübe etmişiz:) ikincide de haberleşelim destek oluruz birbirimize tabi inşallah daha kolay geçer hamileliğimiz 2.seferde

Bugün test edeceğim bakalım :) hemen duyacak mı kesin yorganı kafasına kadar çeker iyice illet eder beni...
Dene bakalım olmazsa uyandır eşini bakıver bebeğimize ben bir wcye gidicem falan de :) ben zorluyorum eşimi ben anneysem o da baba. Zaten kızlar babalarına düşkün olur bunca emekten sonra azıcık büyüyünce babaları değerli olacak ne de olsa onlar da biraz zorlukları fark etsin.

Kesinlikle babam öl dese ölürüm evlenene kadar aynı yatakta bile uyumuşuzdur...anneme de düşkünüm ama babam biraz daha farklı benim için...kafasını tutmaya çalışıyor sıpam korkuyorum eşim de gayet relax :) dün tv yi keşfetti bakmak için bir çabalıyor...dedim dur sen daha 23 günlüksün ne oluyor...

Aynen ben de babam rahatsızlanana kadar hep el ele yürümüşüzdür sokakta bile:) benim kuzucuk da keşfetti tvyi baya oldu ama sonra sakıncalı olduğunu öğrendim 3 yaşa kadar izletmeyin diyorlar şimdi tvnin önünü kapattım arabasıyla göremiyor :) sabaha kadar uyumadı uyutmadı şimdi de uyudu. Hadi bakalım gecemiz nasıl olacak acaba.

Canım bizden banyo yaptırdık bugün uyuyor diyorum gece mum tutturacak bana yine :) bende öğlenleri o uyuyunca uyuyamıyorum oysa hamilelikte en sevdiğim şey öğle uykusuydu :) evet yaydığı radyasyon bile tehlikeli ama ne yazık ki ev kalabalık olunca açıyoruz...

Kızlar benim kız sol memeyi almıyor mecbur onu sağıyorum çünkü mastit olmuştum hastanede kaldırarak vermekten bahseden arkadaş olmuş ama canlandıramadım gözümde

Ben de sıkılmıyım diye açıyorum tvyi bir de tvye varana kadar o kadar çok zararlı şey var ki ne yazıkki..
Ben de masaj yaptım ondan beri açamadı yavrum gözlerini. uyumak istiyorum ama ben de gündüz uyuyamıyorum. Napalım minikler büyüyene kadar uykulara elveda
<-- Şunu görünce de canım sigara içmek istedi uykusuzluk yapıyor herhalde

:) benim de canım nasıl kahve istiyor ama gaz yapıyor diye ne kahve ne çay bugün isyan bayrağını çektim ne kadar süre emzirirsem o kadar bu yasaklara uyacak mıyım yani diye...birkaç aya hepsini yer içersin dediler...aynen öyle tabi etrafımızda o kadar inorganik şeyler var ki...şimdi ekşi elma yağını deneyeceğim...ayaklarının altına sürülüyormuş...

Kızlar dün üç buçuk ta apandisit ameliyatı oldum normal doğum yapmıştım ama sezaryen gibi ameliyat dikişlermden oturup kalkamıyorm. Bebeğim iki gün boyunca mama yedi. Kucağıma Annem tutacak emzirmem için. Dua edin hemen iyilesym. İlaçlar ve narkoz yüzünden hala emziremiyorm.
İki hafta önce de gastrolaga gitmiştim doktor yarım saat boyunca içimi temizlemisti.
Bu 25 günde neler yaşadım böyle
Allah ima şükürler olsun yine de
Dermansz dert vermesin

Valla az önce o yasaklardan birini deldim ve damla sakızlı neskafe içtim canım inanılmaz çekti. Az içmeye çalıştım 4-5 yudum falan aldım. İnşallah sıkmaz küçük hanımefendimi.
Aaa unutmuşum ben de almıştım ekşi elma yağı dün döndüm durdum napsam diye aklıma hiç gelmemiş. Bugün sancısı olursa süreyim ben de.
Yiyip içtiğimiz hemen hemen her şey doğal değil mutasyona uğramamız yakındır insan ırkı olarak. Allah bebeklerimize hayırlı yazılar yazsın

Çok geçmiş olsun canım inşallah en yakın zamanda hiç görmediğe dönersin.

aminnnn hamilelikte fellik fellik organik yumurta gezen tavuk aradım bulamadığım zaman hindi yedim ama ne zamana kadar böyle besleneceğim ya da kızımı böyle besleyeceğim ki artık yavrularımız Allah'a emanet...

Çok geçmiş olsun aminnn evlatlarımız sağlıklı olsun da zorluklarla karşılaşıyoruz ister istemez işte...

Çok kasmayın kızlar bu defa bebek bu beslenmenize alışır farklılaşınca zorlanmaz mı
Valla ben pek dikkat etmiyorum sizin gibi kahve gaz mı yaparmış

Gecms olsun cnm

Gecmış olsun canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…