2016 Aralık Anneleri

Aynen canım insanlar onca zaman deniyor olmuyor başlayalım denemeye derken ilk denemede hamile kaldım Şükürler olsun ki Allah aratmadı.
Biz tıkılmıyoruz canım, hiç korkma sar Enesini at arabaya çıkın gezin. Biz başladık gezmeye
Yazın bana zor geliyor ne giydireceğimi bilemem zorlanırım gibi geliyor bana.
Sen anlarsın beni o sıcakta hamilelik bitirdi mahvetti beni. Dışarı çıkarım sıcaktan başım ağrır ve kusarım; evde otururum klima altında başım ağrır ve kusarım nefret etmiştim kendimden.
Bence eşin bahane yapmış soğuğu benim eşim de bizden ayrılamıyor.geçen gün annem hafta içi mevlit yapacaktı memlekete gidelim kızımla bir gün kalır döneriz dedim mümkün değil izin vermedi eşim. İzin aldı birlikte gittik akşam da geri döndük.

Kızlar merhaba bebekten giremiyorum ama aklımdasının inşallah herkes iyidir bi bugun 10 günlük olduk bile ilk 6 gün malesef hastanede kaldık ben siZe bişey sormak istiyodum bebeğe meme verirken ucunu mu yoksa koyu renklı kısmın hepsini mi veriyorsunuz ven koyu da verilmeli diye biliyorum Na benim kızı ağzı mınıcık sadece ucunu alıyor sanki bide benim kız bi emmeye başladımı 1 saat memede sizde emzirme durumları nasıl

Masallah buyumussunuz bile :) koyu renkli kısmı da vermelisin cnm. Yoksa bebek guzel ememez senin de göğüs uclarin yara olur. Benimki de hala ucunu almaya calisiyor. Oyle olunca ben parmaginla biraktirip tekrar veriyorum. Ve tabii memeden ayrılmak istemiyor hic. Biraksam gunlerce durur :)

Hayırlı olsun, Allah sağlıkla büyütmeyi nasip etsin...
Koyu kısımdan alabildiği kadar kısmı vermek lazım, Sadece ucu verirsen meme yara olur, hemde bebeğin çok gazı olur. Emme durumları aynı :) uzun süre memede kalıyor. Bütün gün ve gece kalacak nerdeyse :)

Dün 11de uyuyup sabah 10.30da kalkan bebeğime oh iyi uyumaya başladı diyerek nazar değdirdim gözler felfecri okuyor karnı da tok sadece uyumuyor. Ayakta sallandık uyumadı ayağımda salladım uyumadı, kendi haline bıraktım uyumadı, üzerime yatırdım ki çok sever yine uyumadı başka Tavsiyesi olan var mı?

Amin canım inşallah cümlemizin Alabildiği kadar vermeye çalışıyorum bide bazen deli gibi sakdırıyor neresini tuttuğumu ben bile göremiyorum

Yara kısmını geçtim zaten hastanede sağmak zorundakaldım bende parmakla bıraktırıyorum kerpeten gibi yapışıyor umarım en kısa sürede sadece üçüncü degıl heryerini almaya aşılır ağzı mınıcık zaten

Canım Baby sleep sounds diye bi uygulama var bebejlerım uyudukları sesler var bi dene istersen

bi bebek gunduz nekdr az uyursa gece okdr cok uyur cnm .. istersen gunduz fazlaa uyutmamaya calis

Kızlar normal doğumdan sonra ağda yaptıran varmı. Benim allttan dikişlerim vardı. 1 buçuk ay oldu doğum yapalı. Haftasonu ağdaya gitmek istiyorum ama bi sakıncası olurmu siZce

Bu saat oldu hâlâ ayakta yız yaa mahvoldum resmen.,.
Ayy biz de aynıyız akşamdan beri sıkıntılıyız. Ortada bir sebep yok ama 4e kadar ayaktaydık 4ten sonra da her saat başı uyana uyana 8de tamamen uyandık. Eşimin yanımda uyuması beni de sinir ediyor. Adam dün resmen 9da uyudu yorgunum hastayım ben diye diye. O kadar sinir oldum ki benim yorgun olma gibi bir lüksüm bile yok,. Gece gece kızıma söylendim sonra da pişman olup ağladım bu uykusuz geceler benim psikolojimi bozuyor

Kızlar eşlerinize sinir olmayın cennet annelerin ayağının altında babalar avucunu yalasın:))
Ya kızlar süt artırma tekniklerinizi yazın bana
canım valla insanın sinirleri bozuluyor iyice uyuyamadıkça. Ben uyuyunca sütüm artıyor ama şartlar müsait değil ne yazıkki. Bugün hindistancevizi yağı yemeye başlıcam kızıma da onunla masaj yapıyorum bir de yiyim dedim. İnternette sütü arttırdığını yazıyor bakalım işe yarayacak mı

Benim eşim yanımızda bile uyumuyor bu da benim hatam oldu sanırım biz oturma odasındayız daha sıcak diye o yatak odasında gece duymuyor bile ne yapıyorum ne ediyorum...aynen öyle bizim yorgun olma lüksümüz Yok...benim de bozuyor psikolojimi dün eşimle tartıştım bu yüzden sürekli suratım düşük..."yoruldum" dedim sonra da vicdan azabından saatlerce ağladım...

İmkanımız olsa da sabaha kadar birbirimize destek olsak birlikte uyutsak bebeklerimizi insan gece yarısı tek başına daha da sıkılıp sinir oluyor her şeye.

Gece korkutuyor gerçekten köpekler uluyor ışığı her zaman açık tutamıyorum uykusu gelir her anda dağılır diye kızımın...keşkeeee öyle imkanımız olsa hepimizin farklı deneyimleri var şu an farklı keşifleri...bugün birarada yatacağız nasıl olsa hafta sonu 2 gün...biraz da babalık sorumluluğu almayı öğrensin .,benim ne yaşadığımı görsün.
İmkanımız olsa da sabaha kadar birbirimize destek olsak birlikte uyutsak bebeklerimizi insan gece yarısı tek başına daha da sıkılıp sinir oluyor her şeye.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…