2016 Aralık Anneleri

Benimki canim. Aglarken gaz cikariyor veya kaka yapiyor. Zeytin yagi kimyon dedigin iyi oldu. Once zeytin yagini denicem.
Dene canm bız ıkı gundur daha ıyı gbıyız kendımde rezene ve kımyondan ıcıyorum onada kımyon ve zeytınyagı verıorum
Canim bizimki kakayi normal yapiyorda arada gaz sancisi oluyor ikiniyor kizariyor basiyor cigligi. O gazi cikarana kadar. Bende rezene iciyorum ama faydasini goremedim henuz
bebısede vermeyı dene cnm

O tiplerden bendede mevcut canim. Emzirirsin acaba sutun yetiyormU, cocuk gık dese bu cocuk ac al emzir ( sirf cocuk sussun diye) salak sacma seyler, sallama alisir kicagina alma alisir, sanki onlar bakacaklar bebege. Bosver hic takma canin nasil istiyorsa oyle davran bolca dinlen ve uyu sutune iyi gelir. Emin ol hepimizin bebekleri seninki gibi huzursuz ama zamanla duzelecek insallah

Slm kızlar nasılsınız ben bugün daha iyi hissediyorum kendimi emzik verdim kızıma çünkü baş edemiyordum 5 dk bile surmuyodu iki dk emip iki Dakka bırakıyo uyumuyo gunduzleri sürekli emzirmeye çalışıyordum bi defa gunduz mama veriyordum gece de iki 3 defa ama baktım mama dan sonra da huzurlu dwgil emmek istiyo durmuyo bugün verdim aldı en azından arada vermek beni de rahatlatacak çünkü akşama kadar kalkamıyorum ablamız var ona bakamıyorum kendim yiyip içemiyorum e öyle oluncada nerde sutum artacak akşama gogsum bomboş oluyo belki bu bizi düzene sokar gene veririm sürekli ama en azından gun içinde 10 dk bişey yapmaya vaktim olur :))) hemde kızım sakinler:))))

O t O tiplere sinir oluyorum nadem biliyordum kendi çocuğuna uygula benim eşim 4 ay emmiş emzikte kullanmış ama kv bakarsan emzik verme mama verme emzir sen neden yapmadın o zaman ilki sizi ugraştırdı emmedi diyo ugraştıysam ben uğraştım hem noluyo

Ayni şeyleri yasayan birilerinin oldugunu bilmek bile insani rahatlatiyo.cünkü evde bir suru kisi olmasina ragmen kimse beni anlamiyo resmen. Insallah zamanla yoluna giricek hersey.

Kızlar benim oğlumda da yalancı kabızlık oldu sanırım kakasını biraz geç yapmaya başladı ve yapamayınca çok ağlıyor emiyor emiyor sonra basıyor çığlığı. Zamanla geçermiş bu ama bebeğime üzülüyorum

Canım bugün de yazdım benim kızımda da oldu aynı şey kalın bağırsak çıkışını kulak çubuğuna zeytinyağı sürerek saat yönünde hafifçe uyarman çok rahatlatıyor çıkıyor kakalar:)

Ona da alışırsa bu kez hep onunla kaka yapmak ister canım kendi başına yapamaz bu kez. Ben zaten sürekli poposunu zeytinyağıyla yağlıuorum canım. İnternette araştırdım şimdi de bebeklerin kasları gelişirken normal bir durum diyor. Ağlamasa keşke hiç

Dün geceden beri agriodu adet olucamm gibi sürekli daha yarım.saatir.gecti bende umutlandim yarın geliyor die
doğum sancısı ben de ilk adet sancısı gibi başladı karnıma ve belime vurdu ve hafif hafifti git gide karın ve bacaklarda yoğunlaşmıştı. en son sancı gelince hareket dahi edemez hale geldim. Toplam 32 saat sürdü sancılarım. Geçtiyse yalancı sancıdır o canım. Git gide artması lazım sancının. Bir de Doğum sancısı belirli aralıklarla olur canım dakika tuttun mu hiç ne sıklıkla geldi sancıların

Süresiz di ya surekliydi geçti ama akşam 2 defa 22 dk da bir kasılma oldu oda geçti :/ bir yandan korkuyorum bir yandan.zaten başıma.gelicek hayirlisiysa gelsin diyorum :)

Mutlaka uyandir ve bol bol emzir canim. Su

Süresiz di ya surekliydi geçti ama akşam 2 defa 22 dk da bir kasılma oldu oda geçti :/ bir yandan korkuyorum bir yandan.zaten başıma.gelicek hayirlisiysa gelsin diyorum :)
İstersen bir doktora kontrole git canım için rahatlar eve geri gelirsin :) benim sancı başladıktan 10 saat Sonra nişan akıntım geldi doktora gittik baktı açılma bir cm dedi daha çok erken dedi. Ben de o zaman evime gitmek istiyorum dedim. Belirli aralıklarla kontrole çağırdı. Bebeğin kalp atışını izledi. Açılmayı kontrol etti. Açılma 4,5 cm olunca yatış yaptılar. 4 saat içinde de oğlum dünyaya geldi. sana tavsiyem sancını evde çek. Son deme kadar bekle. Evdeki rahatlık hiç bir yerde yok.

Ahh ahh hic sorma. Onlarin bilmedigi yok zaten. Sadece sinir stres ediyorlar

Kizlar lutfen bana bir akil.verin. sezeryan olali 15 gun oldum.k.validem 1 haftadir tutturdu gobegini saralim da saralim. GObegin kalmasin, bikez denedim aciyor kesi yerim. Yok illa saralim gobegin kalmaz, hayir kendi kizi normal dogum.yapmis gobegi baya var senin bana kastin ne, benim gobegimden sanane, esim memnun sennne karisiyorsun. Sezeryan gobegini saran varmi kizlar, nasil sariyorsunuz?

Bugün çok ızdırabı olduğu için yaptım canım ben de dayanamadım ama sonraki seferlerini kendisi çıkardı rahatça.

brcuk
Canım ben uyandıramadığım zaman sütümü sağıp kaşıkla zorla veriyordum damlasını yutsa faydamıza diyerek. Sen de öyle yap istersen çünkü sarılık çok uyutuyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…