2016 Aralık Anneleri

Aaa ne ara ayrildi ya
Uyuz oluyorum bak boyle gir cik yapan jinekologlara.
Iyiki devam etmemisim onunla.
O odada var bi ugursuzluk gelen durmuyo :)

Evet canim banu hanim vardi ondan once o da ayrilmisti. Hakkimizda hayirlisi olsun insallah. Senin sezeryan persembemi?

Ben de her gün veriyorum cnm ama genelde çok zorlandığı saati tercih ediyorum bir de yemeklerine kimyon at cnm

Arkadaslar azar azar suyum gelmeye basladi.. ilk idrar sandim ama durmadan geldi.. suan esimle hastahaneye gidiyoruz sancim fln yok hayirlisi insallah
Haydi hayirli haberlerle insl
Yarin sabah benimmkontrkl var dr beklemez dedi ama comel kalk yapiyom surekli dua okuyorum insl.suni ye gerek.kalmaz abisina cektiyse direk suni.ile.olurda yrin 3.4 cm olduysa aciklik suniteklif ederse dr ne yapsam bilemedim hamileligij basinda bunda kendi sancimi beklicem diyordum ama sabrermek her arayana aciklama yapmak can sikmaya basladi

Gec yaziyorum k bakma
evet canm persembe 7. 30 da yatisim yapilcak.
tugba hanimla
ziyaretime gel sen normal dogum yaparsan yuruyus yap odama dogru :)

Canim insallah gelirim cok isterim. Oda numaralarimizi burdan yazariz :) normalde olsa sezeryanda olsa yurumeye baslamis olurum insallah :)

Ay o aciklama yokmu sorma. Sanki bizim elimizdede dogurmuyoruz oyle saniyorlar sanirim. Ben artik bakmiyorum bile telefonlara, birde suni sanci cekme bosuna direk sezeryan ol demezlermi. Insanlae sezeryanida cok kolay saniyorlar

Hakkinizds hayirlisi olsun canim
Benim bebis gelmez kendisi artik, benn kestim umidimi :)

Hayirlisi olsun canim ya. Bak boyle dedin diye bebegin gucune gidermis, anneme inat suni almadan bu gece gelecegim dermis :)

Ben de sonunda yavruma kavustum. Cok sukur ikimizde iyiyiz. Allah diger bekleyen arkadaşlarin yardimcisi olsun. O minik şeyleri gorunce agri sizi kalmiyo :)

Canim hayirli olsun gozunuz aydin saglikla buyutun insallah.

Arkadaslar azar azar suyum gelmeye basladi.. ilk idrar sandim ama durmadan geldi.. suan esimle hastahaneye gidiyoruz sancim fln yok hayirlisi insallah

Ay hadi hayirlisi bebis geliyor cok sevindim. Allah yardimcin olsun canim bir avazda kurtulursun ins.

Ay o aciklama yokmu sorma. Sanki bizim elimizdede dogurmuyoruz oyle saniyorlar sanirim. Ben artik bakmiyorum bile telefonlara, birde suni sanci cekme bosuna direk sezeryan ol demezlermi. Insanlae sezeryanida cok kolay saniyorlar

Ay o cok bilen sezeryancilara kafa goz dalasim geliyor. Strese sokuyolar beni.
En buyuk hobim, 9 ay 10 gunluk hamile olup bebegi dogurmamak sanki.

Kizlar doktordan ciktim kizim iyi Allaha şükür 2 ocaga sezeryan gunu verdi.kizim erken gelmek istemezse ocak annesiyim Allah izin verirse

Ne guzel isallah benim oglusumda bekler gununu gecirir 4 ocak istiyorum bende.
Ben o fikirdeyim aslinda. Suni sanci da cok zor sezeryan da zor tabi ama. Birde 2side dogal degil zaten o zaman bebekte zorlanmasin. Birde doktorum vajinal bakterileri sezeryanda da bebege surduklerini ve ilk asilamanin o sekilde yapildigini soylediginden beri sezeryanada cok uzak degilim. Ama tabiki bunlar cok kisisel tercihler. Ayrica bunyesel farklar. Guzel ve kotu normal dogumlar gene guzel ve kotu sezeryanlar var.

Canim insallah gelirim cok isterim. Oda numaralarimizi burdan yazariz :) normalde olsa sezeryanda olsa yurumeye baslamis olurum insallah :)

Ay vallahi sevinirim
insallah normal olursun.
hadi bakalim yarina guzel haberlerini alalimda.
Tekrar yazisalim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…