Aaa ne ara ayrildi ya
Uyuz oluyorum bak boyle gir cik yapan jinekologlara.
Iyiki devam etmemisim onunla.
O odada var bi ugursuzluk gelen durmuyo :)
hadı hayırlısı hakkındaArkadaslar azar azar suyum gelmeye basladi.. ilk idrar sandim ama durmadan geldi.. suan esimle hastahaneye gidiyoruz sancim fln yok hayirlisi insallah
Arkadaslar azar azar suyum gelmeye basladi.. ilk idrar sandim ama durmadan geldi.. suan esimle hastahaneye gidiyoruz sancim fln yok hayirlisi insallah
Amin cnm dualarinizi eksik etmeyin :)Guzel haberlerle gelin insallah :)
Amin cnmhadı hayırlısı hakkında
Ben de her gün veriyorum cnm ama genelde çok zorlandığı saati tercih ediyorum bir de yemeklerine kimyon at cnmGözünaydın cnm Allah analı babalı büyütsün inşallah hayırlı evlat olsun
Aynen öyle görünce dert sızı kalmıyor
Ocaklılara seviniyorum ne güzel sene kaybı olmuyor
Hayırlı olsun sizede
Rezene içemedim deneyim onu da
Gaz damlasını ben hergün veriyorum vermeyimmi
Arkadaslar azar azar suyum gelmeye basladi.. ilk idrar sandim ama durmadan geldi.. suan esimle hastahaneye gidiyoruz sancim fln yok hayirlisi insallah
Evet canim banu hanim vardi ondan once o da ayrilmisti. Hakkimizda hayirlisi olsun insallah. Senin sezeryan persembemi?
Haydi hayirli haberlerle inslArkadaslar azar azar suyum gelmeye basladi.. ilk idrar sandim ama durmadan geldi.. suan esimle hastahaneye gidiyoruz sancim fln yok hayirlisi insallah
Gec yaziyorum k bakma
evet canm persembe 7. 30 da yatisim yapilcak.
tugba hanimla
ziyaretime gel sen normal dogum yaparsan yuruyus yap odama dogru :)
Haydi hayirli haberlerle insl
Yarin sabah benimmkontrkl var dr beklemez dedi ama comel kalk yapiyom surekli dua okuyorum insl.suni ye gerek.kalmaz abisina cektiyse direk suni.ile.olurda yrin 3.4 cm olduysa aciklik suniteklif ederse dr ne yapsam bilemedim hamileligij basinda bunda kendi sancimi beklicem diyordum ama sabrermek her arayana aciklama yapmak can sikmaya basladi
Hakkinizds hayirlisi olsun canim
Benim bebis gelmez kendisi artik, benn kestim umidimi :)
Ben de sonunda yavruma kavustum. Cok sukur ikimizde iyiyiz. Allah diger bekleyen arkadaşlarin yardimcisi olsun. O minik şeyleri gorunce agri sizi kalmiyo :)
Ay o aciklama yokmu sorma. Sanki bizim elimizdede dogurmuyoruz oyle saniyorlar sanirim. Ben artik bakmiyorum bile telefonlara, birde suni sanci cekme bosuna direk sezeryan ol demezlermi. Insanlae sezeryanida cok kolay saniyorlar
Kizlar doktordan ciktim kizim iyi Allaha şükür 2 ocaga sezeryan gunu verdi.kizim erken gelmek istemezse ocak annesiyim Allah izin verirse
Ne guzel isallah benim oglusumda bekler gununu gecirir 4 ocak istiyorum bende.Ocak basinda sezeryan olacaklarin cogunun 2 ocak olacak galiba 1 ocak tatile denk geldigi icin mecburen 2 ocak.ama sen benden 2 gun oncesin.2 ocak benim icin bile gec ama drum erken aldikmi solunum sikintisi olabiliyor dedi cok erken alma taraftari degilim dedi.artik nasip bakalim kaynanam ona gore memleketten gelecek esim ona gore izin alacak erken gelecek olursa kizim apar topar sezeryna girecem artik
Ben o fikirdeyim aslinda. Suni sanci da cok zor sezeryan da zor tabi ama. Birde 2side dogal degil zaten o zaman bebekte zorlanmasin. Birde doktorum vajinal bakterileri sezeryanda da bebege surduklerini ve ilk asilamanin o sekilde yapildigini soylediginden beri sezeryanada cok uzak degilim. Ama tabiki bunlar cok kisisel tercihler. Ayrica bunyesel farklar. Guzel ve kotu normal dogumlar gene guzel ve kotu sezeryanlar var.Ay o aciklama yokmu sorma. Sanki bizim elimizdede dogurmuyoruz oyle saniyorlar sanirim. Ben artik bakmiyorum bile telefonlara, birde suni sanci cekme bosuna direk sezeryan ol demezlermi. Insanlae sezeryanida cok kolay saniyorlar
sezeryanmı oldun cnm nasıl gectı zor oldumu
Canim insallah gelirim cok isterim. Oda numaralarimizi burdan yazariz :) normalde olsa sezeryanda olsa yurumeye baslamis olurum insallah :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?