- 10 Ocak 2012
- 679
- 1.430
- 313
Kizlar biz hastaneden geldik, doktorum emin olmak icin 2 kez nstye girdik, ultrasona girdik. Hersey iyi suyu kilosu iyi dedi. Yarin sabah insallah yatisim yapilcak, sabah 7.30da hastanede olcaz, suni sanciyla baslatcaklar dogumu 40 haftam.doldu bebekde 3675 gr olmus[/QUOTE
Canim cok sevindim hakkinda hayirlisi olsun insallah hizlica acilman olur bebisin de saglikla gelir guzel annesini yormadan. Simdiden Allah yardimcin olsun.
Kizlar bugun doktorumun hesaplamasina gore 40. Haftam bitto yani beklenen dogum tarihim. Nst de sanci cikmadi kalp atislari normal. Suyu da iymis. Bebek duzeltmis kendini kanala girmis ama ilerlememis tabi henuz. Ama eskisi gibi yan durmuyo sukur. Hersey yolunda oldugu surece 1 hafta daha bekleyelim dedi. Cuma kontrol var. onumuzdeki hafta pztesi de gelmezse suni ile durtecez bebisimi. Icime 3 gun icinde gelecek gibi geliyo bebegin hareketlerinden. Hakkimizda hayirlisi
Allah kolaylıkla sağlıkla kurtarsın. BELKI de doğmuştur bile :)Kızlar hastaneye geldik sancılarım başladığı için, yatış yapıldı, lavman yapıldı. Hepimize dua ediyorum, Allah sağlıkla bir avazda kavuşmak nasip etsin yavrularımıza
Ben de sonunda yavruma kavustum. Cok sukur ikimizde iyiyiz. Allah diger bekleyen arkadaşlarin yardimcisi olsun. O minik şeyleri gorunce agri sizi kalmiyo :)
sezeryanmı oldun cnm nasıl gectı zor oldumuBen de sonunda yavruma kavustum. Cok sukur ikimizde iyiyiz. Allah diger bekleyen arkadaşlarin yardimcisi olsun. O minik şeyleri gorunce agri sizi kalmiyo :)
Bizimde 2 ocak ALlah nasip ederse sezaryen tarihimiz.heyecanla bekliyoruz paşa mizi:) tabi sürpriz yapip erken gelmesse,)Kizlar doktordan ciktim kizim iyi Allaha şükür 2 ocaga sezeryan gunu verdi.kizim erken gelmek istemezse ocak annesiyim Allah izin verirse
Ocak basinda sezeryan olacaklarin cogunun 2 ocak olacak galiba 1 ocak tatile denk geldigi icin mecburen 2 ocak.ama sen benden 2 gun oncesin.2 ocak benim icin bile gec ama drum erken aldikmi solunum sikintisi olabiliyor dedi cok erken alma taraftari degilim dedi.artik nasip bakalim kaynanam ona gore memleketten gelecek esim ona gore izin alacak erken gelecek olursa kizim apar topar sezeryna girecem artikBizimde 2 ocak ALlah nasip ederse sezaryen tarihimiz.heyecanla bekliyoruz paşa mizi:) tabi sürpriz yapip erken gelmesse,)
Aynı şekilde biz de öyleydik de son Bir kaç gündür yediklerime çok daha fazla dikkat ediyorum bir de düzenli rezene çayı içiyorum her gün o da rahatlatıyor cnm , çok kıvranırsa da gaz damlası veriyorumSlm kızlar
Hamilelik daha basitmiş
Dünden beri gaz sancısı ile uğraşıyoruz
bizimde keyfi yerinde bebegin dursun diyor doktorumuz.ama nasiplerinde ne varsa o olacak.hyrlisi olsunOcak basinda sezeryan olacaklarin cogunun 2 ocak olacak galiba 1 ocak tatile denk geldigi icin mecburen 2 ocak.ama sen benden 2 gun oncesin.2 ocak benim icin bile gec ama drum erken aldikmi solunum sikintisi olabiliyor dedi cok erken alma taraftari degilim dedi.artik nasip bakalim kaynanam ona gore memleketten gelecek esim ona gore izin alacak erken gelecek olursa kizim apar topar sezeryna girecem artik
Gözünaydın cnm Allah analı babalı büyütsün inşallah hayırlı evlat olsunBen de sonunda yavruma kavustum. Cok sukur ikimizde iyiyiz. Allah diger bekleyen arkadaşlarin yardimcisi olsun. O minik şeyleri gorunce agri sizi kalmiyo :)
Ocaklılara seviniyorum ne güzel sene kaybı olmuyorBizimde 2 ocak ALlah nasip ederse sezaryen tarihimiz.heyecanla bekliyoruz paşa mizi:) tabi sürpriz yapip erken gelmesse,)
Rezene içemedim deneyim onu daAynı şekilde biz de öyleydik de son Bir kaç gündür yediklerime çok daha fazla dikkat ediyorum bir de düzenli rezene çayı içiyorum her gün o da rahatlatıyor cnm , çok kıvranırsa da gaz damlası veriyorum
Kesinlikle katılıyorumSlm kızlar
Hamilelik daha basitmiş
Dünden beri gaz sancısı ile uğraşıyoruz
Yok canim cemal bey ayrildi hastaneden, damlanur hanim.ve semavi hanim yapacaklar insallah
allah analı babalı büyüysünBen de sonunda yavruma kavustum. Cok sukur ikimizde iyiyiz. Allah diger bekleyen arkadaşlarin yardimcisi olsun. O minik şeyleri gorunce agri sizi kalmiyo :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?