2016 Aralık Anneleri

Kizlar bugun doktorumun hesaplamasina gore 40. Haftam bitto yani beklenen dogum tarihim. Nst de sanci cikmadi kalp atislari normal. Suyu da iymis. Bebek duzeltmis kendini kanala girmis ama ilerlememis tabi henuz. Ama eskisi gibi yan durmuyo sukur. Hersey yolunda oldugu surece 1 hafta daha bekleyelim dedi. Cuma kontrol var. onumuzdeki hafta pztesi de gelmezse suni ile durtecez bebisimi. Icime 3 gun icinde gelecek gibi geliyo bebegin hareketlerinden. Hakkimizda hayirlisi

Hakkinizds hayirlisi olsun canim
Benim bebis gelmez kendisi artik, benn kestim umidimi :)

Bizimde 2 ocak ALlah nasip ederse sezaryen tarihimiz.heyecanla bekliyoruz paşa mizi:) tabi sürpriz yapip erken gelmesse,)
Ocak basinda sezeryan olacaklarin cogunun 2 ocak olacak galiba 1 ocak tatile denk geldigi icin mecburen 2 ocak.ama sen benden 2 gun oncesin.2 ocak benim icin bile gec ama drum erken aldikmi solunum sikintisi olabiliyor dedi cok erken alma taraftari degilim dedi.artik nasip bakalim kaynanam ona gore memleketten gelecek esim ona gore izin alacak erken gelecek olursa kizim apar topar sezeryna girecem artik

Slm kızlar
Hamilelik daha basitmiş
Dünden beri gaz sancısı ile uğraşıyoruz
Aynı şekilde biz de öyleydik de son Bir kaç gündür yediklerime çok daha fazla dikkat ediyorum bir de düzenli rezene çayı içiyorum her gün o da rahatlatıyor cnm , çok kıvranırsa da gaz damlası veriyorum

bizimde keyfi yerinde bebegin dursun diyor doktorumuz.ama nasiplerinde ne varsa o olacak.hyrlisi olsun

Ben de sonunda yavruma kavustum. Cok sukur ikimizde iyiyiz. Allah diger bekleyen arkadaşlarin yardimcisi olsun. O minik şeyleri gorunce agri sizi kalmiyo :)
Gözünaydın cnm Allah analı babalı büyütsün inşallah hayırlı evlat olsun
Aynen öyle görünce dert sızı kalmıyor
Bizimde 2 ocak ALlah nasip ederse sezaryen tarihimiz.heyecanla bekliyoruz paşa mizi:) tabi sürpriz yapip erken gelmesse,)
Ocaklılara seviniyorum ne güzel sene kaybı olmuyor
Hayırlı olsun sizede

Rezene içemedim deneyim onu da
Gaz damlasını ben hergün veriyorum vermeyimmi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…