- 30 Mart 2016
- 1.049
- 1.105
- 133
Evet, yarın bu saatlerde inşallah
Senin de mi yarın :)
bence gt cnmKizlar gunaydin umarim bgn dogucak bebisler saglikla gelir bekliorum bnde heycanla
Bir sey soracagim size dun doktora gtmistm ben ewe geldm kahverengi bir akinti hissettm gbi oldu sonra bu sabah kan geldi ama az normalde acik sari akintim vardi bi bilemedm nisan midir ? Sancim hala az szce doktora gtmeli miyim?
cok ılgınctırkı benı basından berı yoran catı agrısı artık kalmadı 2 haftadır fılan anlamadmGünaydın kızlar çatı ağrısı olanlara hafifletecek birşey söyleym. Ben yatarken dönmek bile işkence gibiydi. Ama o bölgeye masaj yapın dokunun hafif hafif inanın azalıyor. Hatta masaj yaparken ayağınızı hareket ettirin ağrımadgnı farkedeceksnz
Bizim 17.günümüz ama bir günü bir gününe uymuyor. Tam diyorum hah oldu uykusu düzene girdi derken bir bakıyorum mümkün değil uyumuyor. O kadar yorgundum ki gece 4 gibi artık uyuyakalmışım eşim ilgilenmiş ben uyurken 2 saat sonra kendime geldim hala ağlıyorduBiz de dün gece öyleydik, bugün 12. günü bitirdik ama şu 11 güne bedel bir gün geçirdik. 5 saat emzirdim yine uyumadı, doktora giderken arabada sızdı.
Isallah oyledir. Bizim doktor 2 ayri hastanede oluyo. Bazen digerine gidince ultrasonda daha buyuk cikiyo. Evime yakin olanda daha minik. Sorun yok diyor ama iste nedense insan kilolu bebek daha iyi gibi dusunuyor. Aslinda degilmis. Ne guzel 400 gram fazla cikmis sizin oglan.41+5de fitil gibi bi ilaç denedi önce doktor. Yumuşamayı sağlıyormuş, böylece doğumu kendiliğinden başlayabilir demişti. Öyle oldu. Kendi sancılarım geldi. 24 saatte 5 cm açıldı doğal sancıyla. Sonrasında hızlandırmak için suniye geçti. 5 saat içine doğdu.
Geç döllenmeydi sanırım ondan da sonuna kadar durdu. Ultrasonda 50cm 3300gram demişlerdi 54 cm 3700doğdu.Belki sizinki de küçük değildir. Ultrason belli olmuyor
Ben de yaptim birkac kez gercekten iyi geliyor ama dogumu tetikler mi diye korkmustum. Cok cektim su catidan deniyim tekrardan. Sagolun.Günaydın kızlar çatı ağrısı olanlara hafifletecek birşey söyleym. Ben yatarken dönmek bile işkence gibiydi. Ama o bölgeye masaj yapın dokunun hafif hafif inanın azalıyor. Hatta masaj yaparken ayağınızı hareket ettirin ağrımadgnı farkedeceksnz
Bence gidin. Doktor son muayenede bana kan mukus gibi degisik bir akinti gorursen hemen gel dedi. Bu donemde kan onemli birsey. Belki dogum basliyor olabilir.Kizlar gunaydin umarim bgn dogucak bebisler saglikla gelir bekliorum bnde heycanla
Bir sey soracagim size dun doktora gtmistm ben ewe geldm kahverengi bir akinti hissettm gbi oldu sonra bu sabah kan geldi ama az normalde acik sari akintim vardi bi bilemedm nisan midir ? Sancim hala az szce doktora gtmeli miyim?
Hadi bakalim saglikla gelsin isallah. Bir avazda kolay bir dogum olsun.Kizlar biz hastaneden geldik, doktorum emin olmak icin 2 kez nstye girdik, ultrasona girdik. Hersey iyi suyu kilosu iyi dedi. Yarin sabah insallah yatisim yapilcak, sabah 7.30da hastanede olcaz, suni sanciyla baslatcaklar dogumu 40 haftam.doldu bebekde 3675 gr olmus
Ne durumdasin canim yazmadigina gore dogurdun guzel haberlerini bekliyoz insallahLavman yapildi. Bekliyorum sanci takilcak
Acikligin olmusmu hicKizlar biz hastaneden geldik, doktorum emin olmak icin 2 kez nstye girdik, ultrasona girdik. Hersey iyi suyu kilosu iyi dedi. Yarin sabah insallah yatisim yapilcak, sabah 7.30da hastanede olcaz, suni sanciyla baslatcaklar dogumu 40 haftam.doldu bebekde 3675 gr olmus
Bu hafta dogumlar cok ışığı goren gelecek:)))Anlaşılan yarın da heyecanlı bir gün. Yine bebişlergelecek. Rabbim kolaylıklar versin inşallah
Hadi bakalim saglikla gelsin isallah. Bir avazda kolay bir dogum olsun.
Acikligin olmusmu hic
Sonucta illaki suni sanci icin aciklik olacak diye bi kayde yok.drlarin bu konuda cok tecrubeleri var.epidural takilacakmiamin canim insallahhh
Doktorum acikligs bakmadi canim, sanci ile yapilan muayene daha saglikli dedi
Sonucta illaki suni sanci icin aciklik olacak diye bi kayde yok.drlarin bu konuda cok tecrubeleri var.epidural takilacakmi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?