muayene de birsey yok cnm ya normal.doguracaksa hic takma kasma ben 3.olsum bugunki tmm cnm i yakti ama dogumda daha si varBen bgn sabaha kdr uyumadm sancıdan 3 dk bir 5 dk bir giren belimden kasıklarıma giren bi sancı halada devam ediyo hastaneye gitsem kesin muayene ederler onuda istemiyorum dha ne kdr böyle çekcem ya :///
Allaj razi olwun amin diyelimKızlar günaydın 38+4 ten
Umarım bgn artık günü dolmak üzere olanların sağlıkla sancısı gelir bebeklerine kavuşur. Dün çok dua ettim ettirdim hepimize ...
Bu arada dünden beri süreklı göbek çevremde ağrı var, ama şiddeti yine fazla değil bence belimde ağrıyor ama yatmaktan mı bilemedim. Hep agrı olduğu için öyle sıklık falan ölçemiyorum tabi... Kaburgalarımda çok batıyor bu kız aşağı ineceğine hep yukarlarda Bakalım bgn doktor ne diyecek.. Hayırlı haberlerle dönerim inş..
Hadi bakalim bu seferde kandirilmiyorumdur insallah. 10 12 8 dkka arasi gidip gelen sancim kasilmam var. Zaten sabatan beride agrim vardi bu seferde mi kandiriliyorum yoksa demekten alamiyorum kendimi. Nedense artik dogurmak buyuk mesele haline geldi bende sanki imkansiz ve ulasilamick bse gbi oldu. Azcik bi sinyalde bayrm havasi oluyo :)
Kizlar suyum gidio gbi hssedip ped koydum yesile donukluk oldu dr gnderdim gel dedi. Hayirlisi ins dua edin lutfen
Haydi hayirli haberlelee insl insl.vor avaz da kurtul bendede olumlu gelismeler varSaolun kizlar camasiri cikarip.akmasini bekledim.nasi bise diye damla.damla akip duruyo sanirim su yani. Agrimda artmaya basladi sabahtan yazmiastim zaten haber veremezsem blinki.aldilar
Kizlar suyum gidio gbi hssedip ped koydum yesile donukluk oldu dr gnderdim gel dedi. Hayirlisi ins dua edin lutfen
Hadi hayırlı haberlerle dönelim inşallah ikimiz de, darısı diğer bekleyen arkadaşlarımın başına :)Saolun kizlar camasiri cikarip.akmasini bekledim.nasi bise diye damla.damla akip duruyo sanirim su yani. Agrimda artmaya basladi sabahtan yazmiastim zaten haber veremezsem blinki.aldilar
Kizlar dogumum baslamis gelen suyummus yatisim ypiliyo lavman yapilck sonra sancilar takip edilcek siklasirsa dogar olmazsa yarin sabah suni takilck.. sancim vardi zaten dua edin bana nolur.. kendinize cok iyi bakin.
Allah bir avazda kurtarsın inşallah suniye gerek kalmadan doğumun olur.Kizlar dogumum baslamis gelen suyummus yatisim ypiliyo lavman yapilck sonra sancilar takip edilcek siklasirsa dogar olmazsa yarin sabah suni takilck.. sancim vardi zaten dua edin bana nolur.. kendinize cok iyi bakin.
Ağrısız sancısız hayırlı doğumların olsunKızlar benim de nişanım geldi çok şükür, yani umuyorum ki öyledir. Bugün gün aşımı raporu aldım, nst de iki kez 120 lere çıkan kasılma oldu ağrı hissetmedim. Akşamüstü doktor kontrolümüz var diye eve gelince duşa gireyim dedim bir anda böyle sümüksü ve içi çok hafif kanlı bir akıntı oldu ama akıntı gibi de değil yani sanki tam tarifteki gibi orada bekleyen bir tıkaçmış gibi geldi bana. Bakalım doktor muayenesinde ne diyecek, heyecan yaptım bir anda
Hadi hayırlı haberlerle dönelim inşallah ikimiz de, darısı diğer bekleyen arkadaşlarımın başına :)
Kizlar dogumum baslamis gelen suyummus yatisim ypiliyo lavman yapilck sonra sancilar takip edilcek siklasirsa dogar olmazsa yarin sabah suni takilck.. sancim vardi zaten dua edin bana nolur.. kendinize cok iyi bakin.
Âmin canım Allah razı olsunAğrısız sancısız hayırlı doğumların olsun
Hadi hayirlisi ins siklasir cnm sancilarin dualarim seninleKizlar dogumum baslamis gelen suyummus yatisim ypiliyo lavman yapilck sonra sancilar takip edilcek siklasirsa dogar olmazsa yarin sabah suni takilck.. sancim vardi zaten dua edin bana nolur.. kendinize cok iyi bakin.
Kızlar benim de nişanım geldi çok şükür, yani umuyorum ki öyledir. Bugün gün aşımı raporu aldım, nst de iki kez 120 lere çıkan kasılma oldu ağrı hissetmedim. Akşamüstü doktor kontrolümüz var diye eve gelince duşa gireyim dedim bir anda böyle sümüksü ve içi çok hafif kanlı bir akıntı oldu ama akıntı gibi de değil yani sanki tam tarifteki gibi orada bekleyen bir tıkaçmış gibi geldi bana. Bakalım doktor muayenesinde ne diyecek, heyecan yaptım bir anda
Hadi hayırlı haberlerle dönelim inşallah ikimiz de, darısı diğer bekleyen arkadaşlarımın başına :)
Maasallah su arttikca sancinda artacaktir cnm.yatma yuru hast.bol bol.merdiven imkanin varsa in cik surekli allah hayurli sonuclar inslKizlar dogumum baslamis gelen suyummus yatisim ypiliyo lavman yapilck sonra sancilar takip edilcek siklasirsa dogar olmazsa yarin sabah suni takilck.. sancim vardi zaten dua edin bana nolur.. kendinize cok iyi bakin.
hayirli olsun nisanin cnm allah hayirla kurtarsin cumlemiziKızlar benim de nişanım geldi çok şükür, yani umuyorum ki öyledir. Bugün gün aşımı raporu aldım, nst de iki kez 120 lere çıkan kasılma oldu ağrı hissetmedim. Akşamüstü doktor kontrolümüz var diye eve gelince duşa gireyim dedim bir anda böyle sümüksü ve içi çok hafif kanlı bir akıntı oldu ama akıntı gibi de değil yani sanki tam tarifteki gibi orada bekleyen bir tıkaçmış gibi geldi bana. Bakalım doktor muayenesinde ne diyecek, heyecan yaptım bir anda
Kızlar benim de nişanım geldi çok şükür, yani umuyorum ki öyledir. Bugün gün aşımı raporu aldım, nst de iki kez 120 lere çıkan kasılma oldu ağrı hissetmedim. Akşamüstü doktor kontrolümüz var diye eve gelince duşa gireyim dedim bir anda böyle sümüksü ve içi çok hafif kanlı bir akıntı oldu ama akıntı gibi de değil yani sanki tam tarifteki gibi orada bekleyen bir tıkaçmış gibi geldi bana. Bakalım doktor muayenesinde ne diyecek, heyecan yaptım bir anda
Canım tahmini doğumlarmz aynıMaasallah su arttikca sancinda artacaktir cnm.yatma yuru hast.bol bol.merdiven imkanin varsa in cik surekli allah hayurli sonuclar insl
hayirli olsun nisanin cnm allah hayirla kurtarsin cumlemizi
Yok yok ole bse degl cnm turnusol kagidinin rengi dondu. Renk degismesi lazimmis ya onu dedim. Basi iyce inmis ddedi.Hayırlısı olsun benim kızımda da suyum yeşilli gelmişti kaka yapmış demişlerdi.allah kurtarsın inşallah
Hadi yaa karnın çok aşağıda mi peki dışarıdan farkediliyor muYok yok ole bse degl cnm turnusol kagidinin rengi dondu. Renk degismesi lazimmis ya onu dedim. Basi iyce inmis ddedi.
Hayirli haberler ver bize canim insallah :)) Rabbim guc kuvvet versin :) Habersiz birakma bizi.
Allah kolaylık, sağlıkla kavuştursun
Selam hanimlar son 5 gune kala dr kontrolum vardi bugun nts guzel dedi sanci.cikti bira z dr gene muayene etti sonu hamd olsun 1 cm acikligi dr muayene esnasinda 2 cm yapti cars.sabah kontrol dedi gerci o vakte kalmazsin dedi hayrksi ile hersey yolunda kzim gelcek insl muayenden sonra sabah beri kuyruk sokumum kasiklwrim cikcak gibi islerimi hallettim oglumu aldim.koynuma uyudum biraz enerjim.olsun ki ne olur ne olmaz
muayene de birsey yok cnm ya normal.doguracaksa hic takma kasma ben 3.olsum bugunki tmm cnm i yakti ama dogumda daha si var
Allaj razi olwun amin diyelim
Haydi hayirli haberlelee insl insl.vor avaz da kurtul bendede olumlu gelismeler var
Ediz Enesin Annesi hayirli guzel haberler. Dogum olacaksa cok kolay saglikli bir avazda bir dogum olur isallah.
Canim rabbim yardimcin olsun. Bir nefeste kavus insallah ogluna. Bizide haberdar etmeyi unutma
Dualarimiz seninle canim. Rabbim tez vakitte kavustursun yavrunla :)
Allah bir avazda kurtarsın inşallah suniye gerek kalmadan doğumun olur.
Hadi gozun aydin bi avazda kurtulursn insallah.
Haberlerini bekliyoruz canm
Hadi hayirlisi ins siklasir cnm sancilarin dualarim seninle
Maasallah su arttikca sancinda artacaktir cnm.yatma yuru hast.bol bol.merdiven imkanin varsa in cik surekli allah hayurli sonuclar insl
hayirli olsun nisanin cnm allah hayirla kurtarsin cumlemizi
Kizlar ikinizde insallah sag salim bir nefeste kurtulun. Bizede dua edin bende yavruma kavusayim insallah
Ediz Enesin Annesi
Canımmm gözün aydın
İnşallah beklediğinden kolay doğumlarn olur.Rabbim yardımcın olsun
Bize de dua et
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?