Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
AzRASILAM gozun aydin canm Cok sevindim Allah saglikli evladini hayirla kucagina almayida nasip etsin. Bi daha bebis duaunursen sende benim gibi onden genetik testini yaptirirsin artik geriyorlar insani biarada harmony testmi demistinya Serenity plus en guvenilir ve en kesin sonuc veren testmis yaptirdigimiz tavsiye ederim ilerde. Hayirli aksamlar
aay ben de serenity yaptırıp aşırı memnun kalıp arkadaşlarına da tavsiye edenlerdenim. aman Çin de Korede yaptırmayın. Amniyosentezden arkadaşımı kaybettim ben.....
iyi günler senuber,forumlari karistirirken bu yazinizi gordum cok uzun zaman olmus belki gorüp donersinz diye umut ediyrm,bende suan sata göre 5 gün geriyim,sizin sonraki durumunuz ne oldu acaba,bebek normal zamanini yakaladimi bir problem yasadinzmi,yazarsaniz beni cok mutlu edersiniz,kalin sağlicakla
iyi günler senuber,forumlari karistirirken bu yazinizi gordum cok uzun zaman olmus belki gorüp donersinz diye umut ediyrm,bende suan sata göre 5 gün geriyim,sizin sonraki durumunuz ne oldu acaba,bebek normal zamanini yakaladimi bir problem yasadinzmi,yazarsaniz beni cok mutlu edersiniz,kalin sağlicakla
Bnmki oblik durusmus yan durusun bi cesidiymis. ;((( ayy cok uzuldum yahuu hic bilmedigim biseyi ogrendim suanda... bakalim neler olck. Normal dogurcam die yirtiniyodum goruyo musun