2016 ANKARA GELİNLERİ :)

Canım sene başında arkadaşım için gittik, 5 ile yukarı şeklinde devam ediyor, keşke outleti falan olsa, yada kiralık ne güzel olur :KK43: ben düğün için verilen her paraya acıyorum işin Aslı bana çok gereksiz geliyor,
Bide seninki mayısta olucak gerçi ama Bala'yı için fikriniz var mı
Balayına daha sıra gelmedi tatlım ya ama uygun bulabilirsem yurt dışı istiyorum söyle 4-5 günlük turlardan yer konusunda bi fikrim yok ama gelinliğe de o kadar para vermek gerçekten gereksiz ya bi gece giyiyorsun hepitopu taş çatlasın birinci sene yıl dönümünde evde giyersin bi daha da yer kaplamaktan başka işe yaramaz teyzem annemin gelinliğini kesip perde yapmıştı :KK70::KK70:

Balayına daha sıra gelmedi tatlım ya ama uygun bulabilirsem yurt dışı istiyorum söyle 4-5 günlük turlardan yer konusunda bi fikrim yok ama gelinliğe de o kadar para vermek gerçekten gereksiz ya bi gece giyiyorsun hepitopu taş çatlasın birinci sene yıl dönümünde evde giyersin bi daha da yer kaplamaktan başka işe yaramaz teyzem annemin gelinliğini kesip perde yapmıştı :KK70::KK70:

Ahahahahaha öyle deme bi evin perdesi de öyle az buz masraf değil en mantıklısını yapmış :))
Ben Alaçatı istiyorum, ama o mevsimde olmaz, Dubai için güzel tarih diyorlar Bilgin olsun

Dubai hiç düşünmedim olabilir bak burda ayrıldık senle alaçatıya bi kere akşam gitme fırsatım oldu ama o kadar kalabalıktı ki hiç birsey anlamadım sevmedim de belki daha tenha bi Zamanda gitmeliydim bende güzel izlenim bırakmadı ama tabi bi kere gitme ile karar verilmez Hoppa

:KK45:Kızlar pat diye gündemi değiştirmek gibi olmasın ama Çayyolu Wishes da düğüne katılan var mı önerir misiniz ben orayı çok otantik buldum
ben gitmiştim canım orda bi yakınımın düğününe çok şık biyer tavsiye ederim :)

Olegcassini de de güzel modeller var o nerde satılıyor ki Ankara'da var mı bildiğin, bizimkisi nisanda olucak yer bakıyoruz bu haftasonu belli olucak inşallah, kokteyl yapıcaz biz hep hayalimde kır düğünü :KK43: nisan ayında hava Ankara'da malüm:KK43:
bizimde 30 nisanda altınpark düğün salonunu tuttuk canım ama etrafı açık bende havadan korkuyorum inşallah çok soğuk olmaz :)

bizimde 30 nisanda altınpark düğün salonunu tuttuk canım ama etrafı açık bende havadan korkuyorum inşallah çok soğuk olmaz :)
Hayırlı olsun canım inşallah nisan mayıs hiç soğuk olmasın yağmur da yağmasın herkesin düğünü güzel geçsin :KK54:

ben gitmiştim canım orda bi yakınımın düğününe çok şık biyer tavsiye ederim :)
Gerçekten çok şık bi yer ama hiç düğüne gitmediğim için yemekleri hizmeti nasıldır bilemiyorum orkestra da benim için çok önemli sen bunlardan memnun kalmış mıydın canım??

Gerçekten çok şık bi yer ama hiç düğüne gitmediğim için yemekleri hizmeti nasıldır bilemiyorum orkestra da benim için çok önemli sen bunlardan memnun kalmış mıydın canım??
evet canım yemek sunumlarıda çok güzel ilgililer hep orkestrada başarılı :)

Hayırlı olsun canım inşallah nisan mayıs hiç soğuk olmasın yağmur da yağmasın herkesin düğünü güzel geçsin :KK54:
aminnn canım ya inşallah hepimizin gönlüne göre güzel geçsin herşey :)

Hayırlı olsun Can'ım benimmm inşallah havalar güzel olur hiç belli olmuyor malum Ankara'mın sağı solu belli olmaz

Bu arada oleg cassini den çıktım şimdi gelinlik modelleri 750 Tlden başlıyor bilginize güzel modeller karıştırınca çıkar. Randevusuz gittiğim için denetlemedim ama vakti olan gitmeli yani

Hayırlı olsun Can'ım benimmm inşallah havalar güzel olur hiç belli olmuyor malum Ankara'mın sağı solu belli olmaz

Bu arada oleg cassini den çıktım şimdi gelinlik modelleri 750 Tlden başlıyor bilginize güzel modeller karıştırınca çıkar. Randevusuz gittiğim için denetlemedim ama vakti olan gitmeli yani
Canım varmı bizim modellerden dediğim eldivenlere de baktın mı ??

Bu arada oleg cassini den çıktım şimdi gelinlik modelleri 750 Tlden başlıyor bilginize güzel modeller karıştırınca çıkar. Randevusuz gittiğim için denetlemedim ama vakti olan gitmeli yaniamin canım inşallah iyi olur gerçekten mi canım ya çok uygunmuş nası modeller bende bakim bi nerde yeri:)[/QUOTE]

aminn canım benim inşallah iyi olur hava bu arada çok uygunmuş fiyat nası modeller yeri nerde bende bakim bi :)

Canım varmı bizim modellerden dediğim eldivenlere de baktın mı ??

Evet eldivenlerde var balık modellerde var çok hoşuma gitti ilk fırsatta randevu alıp gidicem ya, ama indirimliler dışında 3 ay önceden sipariş vermek gerekiyormuş

Bunu öğrendiğim çok iyi oldu tatlım ya benim gelinlik işi sonlara doğru olur diyordum ama öne çekmem lazımmış sanırım anladığım kadarıyla :110: orda çok çeşit var diye bimiyorum her bütçeye her zevke uygun bulanabilir benim bi tanıdığımın gelinliği ordandı baya da memnun kalmıştı diye hatırlıyorum :KK54:

Bunu öğrendiğim çok iyi oldu tatlım ya benim gelinlik işi sonlara doğru olur diyordum ama öne çekmem lazımmış sanırım anladığım kadarıyla :110: orda çok çeşit var diye bimiyorum her bütçeye her zevke uygun bulanabilir benim bi tanıdığımın gelinliği ordandı baya da memnun kalmıştı diye hatırlıyorum :KK54:
Evet benim hoşuma gitti işin açığı, Tunalı da da var çok gelinlik evleri Oray'a da bakılabilir dai falan

Back