• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 ANKARA GELİNLERİ :)

Allah nasip ederse düğünüm 6 aralıkta yani ocak 2016 da 1 aylık gelin olucam. Eşyalar çeyizler tamam. Sadece evden kiracının çıkmasını bekliyoruz. Asıl telaş evi yerleştirirken olcak sanırım. 2 aydır nişanlıyız hiç stres yapmadık bakalım inşallah düğüne kadar da böyle geçer. Çok keyifli geçiyo hazırlık aşaması. Darısı evlenmek isteyen herkese olsun. Sevgiler.

Allah nasip ederse düğünüm 6 aralıkta yani ocak 2016 da 1 aylık gelin olucam. Eşyalar çeyizler tamam. Sadece evden kiracının çıkmasını bekliyoruz. Asıl telaş evi yerleştirirken olcak sanırım. 2 aydır nişanlıyız hiç stres yapmadık bakalım inşallah düğüne kadar da böyle geçer. Çok keyifli geçiyo hazırlık aşaması. Darısı evlenmek isteyen herkese olsun. Sevgiler.

Alllah utlu Mesut etsin inşallah şimdiden hatırlı olsun senin maraton bitmek üzere gibi :)

Zaten kimle konuşsam tadını çıkar bu zamanın diyor, tatlı telaş ama özleniyor sonra demek ki, allah herkese ağız tadı versin inşallah

teşekkür ederim:)gelinlik çok denedim kafam allak pullak oldu şimdi tek tek tüm beğendiğim modellerin resimlerini indiriyorum cuma günü artık terzime gidip siparişe geçmem lazım:)bindallımı da geçen h.sonu beğendim o da tadilat olucak:)şu anki planımız mobilya bakmak sana tavsiyem bilgisayar üstünden hallet her şeyini biz mesela elimiz kolumuz boş gittik mobilya bakmaya 10.dan sonra bayıldık artık boş boş baktık döndük bir fikir oluştu ama dedik bu böyle olmaz ben int.ten tek tek ayrı ayrı beğendiğim her takımı adıyla ve fiyatlarıyla not ettim şimdi hepsini bir yerden alıp indirimi daha çok yaptırmak için tekrar gidip kağıtta beğendiğimiz modellere bakıp karar vericez:)daha evi tutamadık biz yere karar verince eve bakıcaz sırada o var:)kuaför arıyorum şu anda bende,çeyizle ilgili çok şey yazdım aynılarını yazmayım mesajlar kısmından zahmet gelmezse ordan okuyabilirsin ben büyük oranda çeyizimi tamamladım ama eksik olanların peşindeyim şimdiaklına takılan şu marka nasıl dersen öyle cvplasam daha kolay:)

Ben mobilyayı mudodan alıcam köşe takımlarımı ikeadan, yatağımı da ferforrje cibinlikli istiyorum özel yaptırıcam, herkes siteler diyor ama hiç bakmadım Oraya, aslında gitmek lazım yada İstanbul yolunda çok yer var

Ben mobilyayı mudodan alıcam köşe takımlarımı ikeadan, yatağımı da ferforrje cibinlikli istiyorum özel yaptırıcam, herkes siteler diyor ama hiç bakmadım Oraya, aslında gitmek lazım yada İstanbul yolunda çok yer var
bende doğtaşikelebek ya da enzadan alıcam mobilyalarımı mudo gereksiz pahalı değil mihem iyi mi belli değil tabi sen bilirsin ama,siteleri hiç düşünmedim çünkü kurumsalfirma istiyorum ist.yolunda hepsi var zaten ben ordan alıcam

bende doğtaşikelebek ya da enzadan alıcam mobilyalarımı mudo gereksiz pahalı değil mihem iyi mi belli değil tabi sen bilirsin ama,siteleri hiç düşünmedim çünkü kurumsalfirma istiyorum ist.yolunda hepsi var zaten ben ordan alıcam

aslında sitelerden daha kaliteli gerçek ağaç ve sitelerin verdiği fiyattan dha uygun geldi bize yoksa koltuk falan düşünmüyorum hiç kullanmadım masa sandalye gibi ordan düşünüyoruz

Kızlar ben de 2016 Ankara gelini olucağım Eylül'de Allah nasip ederse. O tarihe kadar hazırlıklarda nasıl bir yol izlemeliyim. Çok heyecanlı olduğumdan aynı anda bir sürü şey düşünüyorum. Biraz kendimi frenlemem lazım beni durdurun :D Hangi sıra ile gitmeliyim :)

Kızlar ben de 2016 Ankara gelini olucağım Eylül'de Allah nasip ederse. O tarihe kadar hazırlıklarda nasıl bir yol izlemeliyim. Çok heyecanlı olduğumdan aynı anda bir sürü şey düşünüyorum. Biraz kendimi frenlemem lazım beni durdurun :KK70: Hangi sıra ile gitmeliyim :)
daha çok var canım herşeyi bi anda alim diye acele edersen sonra bi bakmışın sıkılmışın zamana yay nevresim takımı küçük ev aletleri fin almaya başlayabilirsin Allah hepimize kolaylık versin canım :)

Kızlar ben de 2016 Ankara gelini olucağım Eylül'de Allah nasip ederse. O tarihe kadar hazırlıklarda nasıl bir yol izlemeliyim. Çok heyecanlı olduğumdan aynı anda bir sürü şey düşünüyorum. Biraz kendimi frenlemem lazım beni durdurun :KK70: Hangi sıra ile gitmeliyim :)

çanak çömlek alma işinden başlayabilirsin çeyizlik falan 1 sene var nerdeyse :) güzel bi planlama yaparsan herşey tıkır tıkır ilerler diye düşünüyorum, anladığım kadarıyla henüz bi başlangıç yok

Bende hemen hemen bugün evlenmek ona kavuşmak istiyorum beklemekten yoruldum :KK17::KK17::KK17::KK17::KK22::KK22::KK22::KK22::KK22::KK22:

Merhaba kızlar,bu başlık çok güzel olmuş :))2016 Nisan gölbaşı akalında düğünüm olcak inşallah,ama sadece düğün yerim ve tarihi belli :))çeyizimde 2tane nevresim takımım ve istemedğim kadar çok havlum var,şimdilik bu kadr:)Beni şu an düşündüren fotoğrafçı,makyöz ve kuaför :( çevremde tecrübeli kimse yok ...sizin tavsiye edebileceğiniz birileri var mı ?

Merhaba kızlar,bu başlık çok güzel olmuş :))2016 Nisan gölbaşı akalında düğünüm olcak inşallah,ama sadece düğün yerim ve tarihi belli :))çeyizimde 2tane nevresim takımım ve istemedğim kadar çok havlum var,şimdilik bu kadr:)Beni şu an düşündüren fotoğrafçı,makyöz ve kuaför :KK43: çevremde tecrübeli kimse yok ...sizin tavsiye edebileceğiniz birileri var mı ?

Merhaba hoşheldin nclc :)

Hoşgeldin öncelikle hayırlı olsun Akalın güzeldi, Benimde düğün de nisanda olucak benim henüz yer belli değil :)

Fotoğrafçı da çok önemli benim için kendim de fotoğraf çekiyorum ama kimseninkini beğenemiyorum :)) ama netten wedday e bakmıştım hoşuma da gitti, Coşkun turgutun ekini yanılmıyorsam, hikaye falan düşünüyor musun, trash the day konsepti yapıyorlar artık düğün stresini atıp düğün öncesi yada düğün sonrası mesela balayında deniz kenarında falan , sizinle gittiğiniz yere de gelebiliyorlar, ben hala araştırmadayım, piyasada çok fotoğrafçı var. İnce eleyip sık dokumak gerek,

Kuaför de ayrı bir dert, kendi gittiğin kuaför yok mu

Merhaba hoşheldin nclc :)

Hoşgeldin öncelikle hayırlı olsun Akalın güzeldi, Benimde düğün de nisanda olucak benim henüz yer belli değil :)

Fotoğrafçı da çok önemli benim için kendim de fotoğraf çekiyorum ama kimseninkini beğenemiyorum :)) ama netten wedday e bakmıştım hoşuma da gitti, Coşkun turgutun ekini yanılmıyorsam, hikaye falan düşünüyor musun, trash the day konsepti yapıyorlar artık düğün stresini atıp düğün öncesi yada düğün sonrası mesela balayında deniz kenarında falan , sizinle gittiğiniz yere de gelebiliyorlar, ben hala araştırmadayım, piyasada çok fotoğrafçı var. İnce eleyip sık dokumak gerek,

Kuaför de ayrı bir dert, kendi gittiğin kuaför yok mu
Çok teşekkür ederim :)Sana da hayırlı olsun şimdiden :)wedday'e de bakıyım o zmn teşekkr ettm :)düğün günü klipleri çok hoşuma gidiyor,videolarını izledim çok eglenceli olmuş.Royal color'ın bazı klipleri çok güzel ama Ankara'nın en pahalı fotoğrafcılarındanmş:/Düğün sonrasına kalırsa uğraşmam gibime geliyo zaten stresli bi insanım ve poz vermekte zorlanan biriyim off buda olmasın artık der yaptırmam kesin:)Düğün öncesinde yaptıranlar gelinliği kuru temizlemeye veriolarmış o da sıkıntı bnce..
Gittiğim kuaför var ama güvenemiyorum..Kuaföre 3saat önce gitmeme rağmen,Nişanıma geç kaldım ve doğru düzgün makyaj yapamadm,o yüzden güvenemiyorum

Çok teşekkür ederim :)Sana da hayırlı olsun şimdiden :)wedday'e de bakıyım o zmn teşekkr ettm :)düğün günü klipleri çok hoşuma gidiyor,videolarını izledim çok eglenceli olmuş.Royal color'ın bazı klipleri çok güzel ama Ankara'nın en pahalı fotoğrafcılarındanmş:/Düğün sonrasına kalırsa uğraşmam gibime geliyo zaten stresli bi insanım ve poz vermekte zorlanan biriyim off buda olmasın artık der yaptırmam kesin:)Düğün öncesinde yaptıranlar gelinliği kuru temizlemeye veriolarmış o da sıkıntı bnce..
Gittiğim kuaför var ama güvenemiyorum..Kuaföre 3saat önce gitmeme rağmen,Nişanıma geç kaldım ve doğru düzgün makyaj yapamadm,o yüzden güvenemiyorum

Ya nişanımda bende geç kaldım doğru söylüyorsun :) gelinliğin hazır mı Nasıl bizi yaptırmayı düşünüyorsun ki,

Ya nişanımda bende geç kaldım doğru söylüyorsun :) gelinliğin hazır mı Nasıl bizi yaptırmayı düşünüyorsun ki,
Nişanlımın halası İstanbul'da gelinlikçi,iki hafta önce yanına gittik bikaç gelinlik denedim,öncesinde de Ankara'da gezmiştm zaten.A kesim biraz kabarık bi model istiyorum,astarını hazırladı.Ocak şubat gibi gidip 2016güpür modellerinden secicem bakalım,gelinliğimin sırtı kapalı olcak,topuz güzel olur diye düşündüm
Düğün 800-1000kişi arası olcak makyaj ve saç bozulmadan o günü bitirebilmeliyim :D
Sen ne durumdasın,gelinlik baktın mı?

:KK45:Kızlar pat diye gündemi değiştirmek gibi olmasın ama Çayyolu Wishes da düğüne katılan var mı önerir misiniz ben orayı çok otantik buldum

:KK76:Evet baya güzel gündüz havuzuna da giriliyormuş ben yeni keşfettim klasik düğün salonu görünümünü biraz aşmışlar çok cool duruyor :KK54:

Nişanlımın halası İstanbul'da gelinlikçi,iki hafta önce yanına gittik bikaç gelinlik denedim,öncesinde de Ankara'da gezmiştm zaten.A kesim biraz kabarık bi model istiyorum,astarını hazırladı.Ocak şubat gibi gidip 2016güpür modellerinden secicem bakalım,gelinliğimin sırtı kapalı olcak,topuz güzel olur diye düşündüm
Düğün 800-1000kişi arası olcak makyaj ve saç bozulmadan o günü bitirebilmeliyim :KK70:
Sen ne durumdasın,gelinlik baktın mı?

Oo süper ben sadece bakma aşamasındayım kafamdaki belli, balık düşünüyorum,
Birkaç kere denedim, girip alıp çıkarım herhalde kafama yatan olursa :))

Normalde de mağazaya girdiğimde denemeden alıyorum sıkıntıya gelemiyorum maalesef :) olmasam bende kesinlikle diktiririm, hem senin yakın olduğu için nazında geçer şanslısın sen

Back