2016 ANKARA GELİNLERİ :)

HoppaDaiden alan bi arkadaşım da var o da memnun kalmıştı Pierre cardin var kuzenimde ordan aldı duvağı yırtık gelmişti ama değiştirdiler sorun çıkmadı o da güzeldi

Evet benim hoşuma gitti işin açığı, Tunalı da da var çok gelinlik evleri Oray'a da bakılabilir dai falan
Dai ye bikaç hafta önce mail atmıştım randevu için,aradılar nisan için daha çok erken biz ocak düğünlerine hazırlık yapıyoruz,yogunuz ama isterseniz bi öngörüşme yapabiliriz dedi..diğer gelinlikçilerin yorumu büyük bi ihtimalle 2016modelleri daha pahalıya vermek için öyle yapmış olabilirler dedi ama günah almıyım yani :)

Dai ye bikaç hafta önce mail atmıştım randevu için,aradılar nisan için daha çok erken biz ocak düğünlerine hazırlık yapıyoruz,yogunuz ama isterseniz bi öngörüşme yapabiliriz dedi..diğer gelinlikçilerin yorumu büyük bi ihtimalle 2016modelleri daha pahalıya vermek için öyle yapmış olabilirler dedi ama günah almıyım yani :)

Ben işim dolayısıyla sürekli Tunalı da oluyorum sanmıyorum öyle bişey olucağını, gelinlikçiler doğru demiş bence :))

Ben işim dolayısıyla sürekli Tunalı da oluyorum sanmıyorum öyle bişey olucağını, gelinlikçiler doğru demiş bence :))
Bende katılıyorum Adam gelen müşteriyi neden geri çevirsin ki başka ?

merhabalaarrr ben geldiim :p
ben de 2016 Ankara gelinlerinden :) 27.08 olarak belirledik ve geçen hafta da tuttuk salonumuzu batıkentte la mode düğün salonu tavsiye ederim orta kalem bir salon ne pahalı ne ucuz :) bu ay itibariylee de yurtdışı balayı için turlara bakmayı planlıyoruz. Erken rezervasyonla ucuza kapatmayı düşünüyoruz :KK76: Tabiii inşallah yani :) bakalım. Çeyiz konusunda da yazdıklarınızı okudum şimdiye kadar iki nevresim ve seramik tencere seti ancak aldım. Ocak ayını bekliyorum o konuda da hem şu düğün sezonu bitsin indirime girer. Bide bide ben anneler gününde karacadan hemen kaptım :KK70:

merhaba,

inşallah ben de 2016'da Ankara'da evlenceğim ancak İstanbul'da yaşıyorum. Batıkent'teki La mode düğün salonunu kaç kişi için ne kadara tuttunuz? Ben istanbul'luyum nişanlım Ankara'lı gide gele fiyat alıcaz. Bilgi verirseniz Batıkent'teki La mode düğün salonu ile de görüşmek isteriz.

şimdiden hayırlı olsun:)

Ben Ankara'da nerdeyse tüm otel restaurant salon ve açık alanlardan fiyat teklifi aldım,

Kafana takılan varsa menülerle birlikte bilgi verebilirim

Hangi ay tarih belli mi
Benimki nisan gibi olucak kır düğünü konseptini üzülerek seçenekler arasında kaldırdım, :KK43:

merhaba ,

ben de inşallah 2016'da Ankara'da evleneceğim. Açıkçası Ankara'daki mekanları pek bilmiyorum. Düğün için mekan önerilerini kişi ve fiyat bilgileriyle beraber yorumlarını alabilir miyim? Uygun fiyata bulabilirsek yemekli düğün düşünüyoruz ama kokteyl de olabilir. Bazı mekanlar başlangıç tabağı veriyor düğünlerde. bu tarz yerleri önerebilir misin?

merhaba ,

ben de inşallah 2016'da Ankara'da evleneceğim. Açıkçası Ankara'daki mekanları pek bilmiyorum. Düğün için mekan önerilerini kişi ve fiyat bilgileriyle beraber yorumlarını alabilir miyim? Uygun fiyata bulabilirsek yemekli düğün düşünüyoruz ama kokteyl de olabilir. Bazı mekanlar başlangıç tabağı veriyor düğünlerde. bu tarz yerleri önerebilir misin?

Merhaba öncelikle hoşgeldin :))

Şöyle söyleyim düğün için belirlediğin bütçe Nasıl birşey yapmak istediğin, yer seçiminde önemli etken, bana kalsa çok güzel şeyler yapıcam ama bütçe elvermiyor, bugün hera pembe Köşk Erguvan Kasrı ile konuştuk, kokteyl için, verilen fiyatlara herşey dahil bütçemizi biraz alıyor ama karar aşamasındayız henüz,

Yer önemli mi sizin için yada öncelikler ne mesela

Arkadaşlar merhaba bende 2016 nisan ankara gelini olacağım.nişanlım yer bakmaya başladı.ben henüz gidemedim.il dışından geleceğim.royal palmiye nasıl fikri olan varmı.batıkentteymiş.yardımcı olursanız sevinirim.ankarayı hiç bilmiyorum.

:KK68::KK68:Kızlar bizde mayıs 18e Wishes garden ı tuttuk

:KK68::KK68:Kızlar bizde mayıs 18e Wishes garden ı tuttuk
tatlım hayırlı olsun ne kadara tuttunuz acaba.nişanlım orasıylada görüşmüş.haftasonu sehir dısından gelecem bende tekrar bakmaya gidecegiz.

tatlım hayırlı olsun ne kadara tuttunuz acaba.nişanlım orasıylada görüşmüş.haftasonu sehir dısından gelecem bende tekrar bakmaya gidecegiz.
Tatlım hafta içi olduğu için daha ucuz oldu bize kişi başı fiyatı 60 tldan oldu ama sanırım hafta sonu olunca kişi başı 80 den oluyor

Merhaba,
Allah'ın izniyle yaklaşık 1 ay sonra istemeye gelecekler. Ocakta nişanlanacağız. Mayısta evleneceğiz. Damat kahvesi fincanı, nişan tepsisi, bindallı, nişan için mekan, nikah salonu vs. her şey eksiksik ve kusursuz olsun istiyorum. İlk önce sıralamadan gidersek nişan için mekan konusunda yardımcı olursanız cok sevinirim. Bütcemiz kısıtlı. 100-150 kişi icin mekan önerileriniz neler?

Tatlım hafta içi olduğu için daha ucuz oldu bize kişi başı fiyatı 60 tldan oldu ama sanırım hafta sonu olunca kişi başı 80 den oluyor
Can'ım hayırlı olsun iyi fiyat almışsınız, haftaiçi için kafanız daha rahat olucak şimdi, iyi olmuş,

Bizde moganpark ile görüştük beğendim salonunu gidip gören var mı göle sıfır manzarası da güzel

Merhaba,
Allah'ın izniyle yaklaşık 1 ay sonra istemeye gelecekler. Ocakta nişanlanacağız. Mayısta evleneceğiz. Damat kahvesi fincanı, nişan tepsisi, bindallı, nişan için mekan, nikah salonu vs. her şey eksiksik ve kusursuz olsun istiyorum. İlk önce sıralamadan gidersek nişan için mekan konusunda yardımcı olursanız cok sevinirim. Bütcemiz kısıtlı. 100-150 kişi icin mekan önerileriniz neler?

Merhaba Can'ım öncelikle hoşgeldin ve hayırlı olsun, hangi semt düşünüyorsun ve yemek olucak mı kıyafetin falan kafanda hazır mı

Merhaba Can'ım öncelikle hoşgeldin ve hayırlı olsun, hangi semt düşünüyorsun ve yemek olucak mı kıyafetin falan kafanda hazır mı
Merhaba Olevem, yemekli olmayacak. Semt cok sorun değil. Yenimahalle'de oturuyorum. Ama Yenimahalle sınırlarına cıkamam demiyorum. Kıyafetim model olarak hazır. En büyük sorun mekan.

UOTE="Olovem, post: 43559148, member: 699214"]Merhaba Can'ım öncelikle hoşgeldin ve hayırlı olsun, hangi semt düşünüyorsun ve yemek olucak mı kıyafetin falan kafanda hazır mı[/QUOTE]
Teşekkür ederim. Sana ve diğer arkadaşlara da hayırlı olsun :)

Merhaba,
Hayırlı olsun tatlım bütçeyi ne kadar düşünüyorsunuz Çayyolu ansenin üstünde velo düğün salonu var 100-150 kişilik inci salonu var mekan çok hoş daha önce orda bi düğüne de gittim beğenmiştim tek sıkıntısı avmden giriyorsun asansör filan sıkıntı oluyor biz düğün içimin diğer salonu konuşmuştuk bize 300 kişi için 16 bin fiyat vermişlerdi tabi bizimki hafta içi olacak onun da indirimi oluyor ama küçük salon yani inci salonu size daha uyguna gelebilir şimdiden hayırlı olsun

Back